"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi należy wysłać SMS-a o treści SUKCES na numer 75.... ( nie pamiętam dalej :P ). Do wygrania 10000 zł :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też byłem lekko zdziwiony, że TVP zorganizował taki konkurs smsowy. Jednak 6,10 zł brutto, to jednak za dużo. Niewiele osób się skusi by go wysłać. Ja tego nie zrobiłem i nie wiem czy wyslę. I tak mam minimalne szanse by wygrać te 10 tysięcy zł. :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Robi należy wysłać SMS-a o treści SUKCES na numer 75.... ( nie pamiętam dalej :P ). Do wygrania 10000 zł :wink:
Tyle to wiem ,ale co potem :?: czy jakieś pytania zadają :?: czy po wysłaniu sms'a to koniec konkursu :?:
Abec

Post autor: Abec »

Koniec, a oni losują SMS i wygrywasz albo nie ;)
Awatar użytkownika
Damians

Chyba nie, potem tylko dzwonią i informują o wygranej...
A nawet jakby zadali jakieś pytanie, to my na pewno znamy odpowiedź :wink:

Dawidku, ja zastanawiam się, czy nie wysłać. Wszyscy mówią, że to jest za drogo itd. i w końcu wyśle je bardzo mało osób... Także szanse na wygraną mogłyby być duże :P
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Chyba nie, potem tylko dzwonią i informują o wygranej...
A nawet jakby zadali jakieś pytanie, to my na pewno znamy odpowiedź :wink:

Dawidku, ja zastanawiam się, czy nie wysłać. Wszyscy mówią, że to jest za drogo itd. i w końcu wyśle je bardzo mało osób... Także szanse na wygraną mogłyby być duże :P
No wlasnie, szanse sa duze, bo emerytki ktore ogladaja Mode na pewno nie maja komorek. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Znam takie co mają i grają nawet w konkursy ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ten konkurs interaktywny jest super. Nie tylko zapewnają rozrywkę, ale także jednocześnie reklamuja naszą kochaną MNS :: bow ::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zakładając, że przy złotówce za sms, wyśle go ok 100 tysięcy osób, a przy ponad 6 zł z groszami, powiedzmy 5 tysięcy, to rachunek prawdopodobnieństwa jest dość niekorzystny. Ja osobiście wolę wydać tę kasę, na rozmowę z znajomą ze studiów. :serce:
Pewnie powiecie, że kto nie gra, ten nie wygrywa.

[ Dodano: 2007-07-22, 22:51 ]
W związku z katastrofą we Francji prezydent RP nie wyklucza ogłosszenia 3-dniowej żałoby narodowej. Więc może to skutkować tym, że jeśli ogłosi ją w nocy, lub jutro rano, to od jutra (23 lipca) do środy (25 lipca) może nie być MnS. Już mieliśmy takie przypadki, żałoby po śmierci papieża, po katastrofie w Chorzowie i w kopalni "Halemba". Była żałoba i nie było serialu. Więc, jesli prezydent ją ogłosi, to warto zajrzeć na stronę TVP.
Awatar użytkownika
Damians

O żałobie i możliwości "niebycia" Mody jutro pisałem już w temacie Katastrofy... :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I wiadomo już coś? Będą normalnie "Mody..."? :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wydaje mi się ,że będzie normalnie, nie widziałem nigdzie zmian ale wiadomo... To nie jest serial komediowy ani rozrywkowy (powiedźmy) :P To dramat a więc może być normalnie.. Jednak znając TVP to możemy się zdziwić.
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Jak dla mnie za drogo ::jezyk:: Rozumiem 2.44, nawet 3.66, ale 6.10.? :P Fajnie, że konkurs jest, ale mogliby trochę zniżyć cenę, bo nikt im nie będzie wysyłał :P A ktos z forumowiczów wysłał esa?
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Ja bym nawet nie wysłał jakby koztowało 2.44 ... i tak szanse na wygranie byłyby nikłe. Dla mnie to tylko strata pieniędzy, ale dobrze, że konkurs jest,niech inni wysyłają esy, moze im się poszczęści ::jezyk:: .
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Sobotnia MNS chyba zostanie. Pierwszego września będzie o 16:05.
ODPOWIEDZ