Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Za dużo tych nowych programów.TVP szykuje nowy muzyczno taneczny show Wieczór z Nataszą i będzie w niedziele o 21.10.Ten program sobie odpuszcze.So you think you can dance też nie będe miał czasu oglądać

Więc na żywo będe oglądal Taniec z Gwiazdami, Gwiazdy tańczą na lodzie ,Jak Oni Śpiewają oraz pewnie Big Brothera od pn-czw.Mam nadzieję , że w pn rano będzie powtórka nominacji.A jeszcze będzie tyle nowych seriali .Halo Klans, Barwy Szczęścia , Tylko Miłość, dodaktowo kontynuacje Świata według Kiepskich ,Mamusiek,Samego Życia i Nianii.I do tego soapki General Hospital, All my children,As the world turms,Bold &Beautiful.Jak by było tego mało serialae prime-time Grey's anatomy , Brothers&Sisters,Ugly betty,Prison break, Men in trees,Heroes, Jericho oraz nowy serial prime-time spin-off Ga-Private Practice.Niewiem czy ja na to wszystko znajdę czas.Dochodzi jeszcze nauka :shock:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też sobie odpuszczę te show z Nataszą i to na TVN, które będzie prowadzone przez Kingę.
A co do tych nowych seriali i programów to mnie na samą myśl głowa boli ::jezyk:: Ale to nie temat na taką dyskusję, lepiej o tym pisać np. O wszystkim i o niczym :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tkk_Bolly pisze:Za dużo tych nowych programów.TVP szykuje nowy muzyczno taneczny show Wieczór z Nataszą i będzie w niedziele o 21.10.Ten program sobie odpuszcze.So you think you can dance też nie będe miał czasu oglądać

Więc na żywo będe oglądal Taniec z Gwiazdami, Gwiazdy tańczą na lodzie ,Jak Oni Śpiewają oraz pewnie Big Brothera od pn-czw.Mam nadzieję , że w pn rano będzie powtórka nominacji.A jeszcze będzie tyle nowych seriali .Halo Klans, Barwy Szczęścia , Tylko Miłość, dodaktowo kontynuacje Świata według Kiepskich ,Mamusiek,Samego Życia i Nianii.I do tego soapki General Hospital, All my children,As the world turms,Bold &Beautiful.Jak by było tego mało serialae prime-time Grey's anatomy , Brothers&Sisters,Ugly betty,Prison break, Men in trees,Heroes, Jericho oraz nowy serial prime-time spin-off Ga-Private Practice.Niewiem czy ja na to wszystko znajdę czas.Dochodzi jeszcze nauka :shock:
Na reality szkoda czasu, można najwyżej zerknąć na wynik kto odpadł.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak za dużo tego wszystkiego, ja zdecydowanie Big Brother będę oglądał, JOS2, Taniec na lodzie to jeszcze sprawdze a TzG możliwe jeśli ktoś mnie zainteresuje. Co do programu TVN o tańcu, zależy od pory emisji ale prowadząca Kinga mnie przekonuje. Chętnie obejrze "Tylko miłość". Zobaczymy...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Podziwiam Was! ::jezyk::

Tylko po co zatruwać sobie życie i czas wolny samą TV ?
Nie macie własnego życia ? ::jezyk:: Spotkania, przyjaciele, ciekawa książka, muzyka, wypad z rodzinką, nauka ?

Normalnie mnie załamujecie :wink:
Milagros

Post autor: Milagros »

mucha331 pisze:Podziwiam Was! ::jezyk::

Nie macie własnego życia ? ::jezyk:: Spotkania, przyjaciele, ciekawa książka, muzyka, wypad z rodzinką, nauka ?

Zgadzam się z muchą331 :lol:
Ja w telewizji oglądam tylko Jak oni śpiewają i Modę-nic więcej ::rad::
Inaczej nie miałabym czasu na inne ważniejsze rzeczy :P
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Goku

Post autor: Goku »

Ja zazwyczaj przez cały dzień siedzę przy kompie, równocześnie oglądam TV i słucham muzyki z kompa xDD... Na jakieś durne książki szkoda mi czasu, ze starymi nie mam zamiaru nigdzie wychodzić, a kumple non stop grają w nogę czego nienawidzę!!! Uczyć się?? Po co?? Nigdy się nie uczę :P...

No a teraz już zgodnie z tematem - Wiadomo już coś więcej o "So you think you can dance"?? Bo ja nie słyszałem nigdzie o żadnych uczestnikach którzy mają brać w tym udział. Ale i tak nie mam zamiaru tego oglądać :P... Ciekawe w jaki dzień tygodnia to będzie...

Ja z Reality Show będę oglądał JoŚ, TnL, BB4 i "Dzień Kangura". No i obowiązkowo będę zerkał na wyniki TzG, ale oglądanie całego programu jest zbyt nudne...
Tkk_Bolly

Goku pisze: No a teraz już zgodnie z tematem - Wiadomo już coś więcej o "So you think you can dance"?? Bo ja nie słyszałem nigdzie o żadnych uczestnikach którzy mają brać w tym udział.
Nie ma nic o uczestnikach , bo to będzie program w stylu idola.Chociaż ja nie wiem jaki jest sens w tym programie... jeśli wygra to co niby dostanie...

A z czasem wolnym bez przesady, jeżdże na wycieczki rowerowe z kolegami , z muzyki słucham co tydzień List Przebojów Radia Szczecin i wypadam z rodziną też.Książek nie czytam , bo nie znoszę
Goku

Ale o żadnych castingach też nie słyszalem. Skąd więc wezmą uczestników?? Wezmą jakichś bezdomnych z ulicy?? ::loll::
Tkk_Bolly

Goku pisze:Ale o żadnych castingach też nie słyszalem. Skąd więc wezmą uczestników?? Wezmą jakichś bezdomnych z ulicy?? ::loll::
W TVN-ie jakiś czzas temu już było podawane gdzie są castingi i kiedy.Niewiem jak jest obecnie , bo nie oglądam tv, nie ma co.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Najbliższy casting w Bytomiu zdaje się, a potem w jeszcze paru innych miastach. A nagroda to z tego co mówili w reklamówce to stypendium/warsztaty na Broadway'u, ale głowy nie dam...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stypendium, mieszkanie i chyba forse... Czyli sporo ale myśle ,że ten program nie będzie aż tak popularny jak na początku TZG. Może opisze co sądze na temat nowych reality:

Big Brother 4.1 - Zdecydowanie mój ukochany reality i napewno będę oglądał.
Taniec z gwiazdami 6 - Ten format już mnie nie cieszy, będę spoglądał tylko na wyniki i ewentualnie powtórki.
Taniec na lodzie 1 - Sprawdzę i zobacze jak wygląda to show, zależy czy będzie ciekawie bo gwiazdy programu mnie nie przekonują.
Jak Oni Śpiewają 2 - Zdecydowanie będę oglądał!
Po prostu tańcz 1 - Sprawdzę ale zależy od pory emisji.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Co do tych programów reality show, to napewno będę oglądał Big Brother.. Oglądałem wszystkie edycje, obejrzę i tą ;D
Z chęcią także będę śledził zmagania gwiazd programów rozrywkowych: TzG i JOŚ ;D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:Skąd więc wezmą uczestników?? Wezmą jakichś bezdomnych z ulicy?? ::loll::
Pewno zobaczymy tam Adama, kolegę Stefy ze śmietnika :zeby: ::cojest:: ::jezyk::
mucha331 pisze:Podziwiam Was! ::jezyk::

Widzisz, Ty wolisz w wolnym czasie czytać Harrego, a ja wolę oglądać programy TV ::jezyk::
Ale i tak, z racji nauki teraz będę się ograniczał, i jak napisałem już wcześniej te nowe Bigi, Idole itd. sobie odpuszczę... ::jezyk::
Goku

A właśnie co do Idola - jakiś czas temu mówili coś o nowej edycji tylko bez Wojewódzkiego w jury. I co?? Chyba nie będzie?? Aaa tam ja i tak ze wszystkich edycji oglądałem tylko finał pierwszej edycji Idola xDD
ODPOWIEDZ