Post autor: Tiril »

Alf to jeden z najsmieszniejszych seriali jakie widziałam w życiu! ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Adex-fan Brooke »

I oglądacie? Teraz był śmieszny odcinek-pierwszy z Jake'm. Ta sąsiadka jest przekomiczna, widziałem tę aktorkę czasem w jakichś filmach epizodycznie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:I oglądacie? Teraz był śmieszny odcinek-pierwszy z Jake'm. Ta sąsiadka jest przekomiczna, widziałem tę aktorkę czasem w jakichś filmach epizodycznie :)
Aktorka jest niezła, kochanka Jamesa Deana ::rad::
Sad but true
Ally
Ally

Post autor: Ally »

Uwielbiam Alfa, nie wiem juz ktory raz ogladam te odcinki i nadal mnie tak samo rozsmieszaja. Lubie zwlaszcza dyskusje Alfa z Willym. :lol: I proby zjedzenia kota.
Alf kojarzy mi sie z moimi mlodymi latami i chetnie wracam do tego serialu. :D

A jeden z moich sąsiadów wygląda identycznie jak Willy Tanner ::loll::
Sad but true
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mnie się ten serial strasznie przejadł, a szkoda, bo jest bardzo przyjemny. Niestety jak coś się wałkuje w polskiej telewizji po 10 tysięcy razy, to można potem mieć dosyć.. A widzieliście we francuskim dubbingu? Świetnie się go ogląda! :) :D

Martin - fan Bree pisze:Mnie się ten serial strasznie przejadł, a szkoda, bo jest bardzo przyjemny. Niestety jak coś się wałkuje w polskiej telewizji po 10 tysięcy razy, to można potem mieć dosyć.. A widzieliście we francuskim dubbingu? Świetnie się go ogląda! :) :D
Świetnie jeśli się zna francuski ::jezyk:: ::jezyk::
Sad but true

Post autor: katarzynka »

ALFa oglądam po raz 4 chyba i śmieszy mnie zawsze tak samo :D W mojej rodzinie funkcjonują powiedzenia zaczerpnięte z serialu takie jak "Willy, Willy, Willy, Ty się nigdy niczego nie nauczysz" bądź [Czy kiedyś Cię okłamałem?... ] "No ale dzisiaj" :zeby:

Jeden z moich ukochanych odcinków to ten, kiedy zdycha Szczęściarz i Alf ściąga do domu kociaki, one są takie słodkie :serce:

Post autor: Primok »

Polecam oglądać - teraz są ostatnie odcinki. Niedawno świetny odcinek, w którym Alf wyobraża sobie przyszłość i starych Tunnerów :mrgreen: .

Czy ktoś wie skąd można ściągnąć całego "Alfa"? (z napisami,lektorem lub w oryginale) ::chytry:: Czasem były tam żarty dotyczące gwiazd "Dynastii" :zeby:
Szoda że powstało tylko 100 odcinków :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Jak zakończył się ostatni odcinek? Mnie chodzi po głowie scena w której Alf został otoczony nocą przez FBI czy kogoś tam
Sad but true

Post autor: katarzynka »

Tiril, właśnie tak :twisted: ALF pojechał z Tunnerami na pustynie (?) żeby statek z Rondą i jego przyjacielem przejęli ALFa i odlecieli. Niestety FBI wpadła na ich trop i odcinek skończył się z ALFem otoczonym agentami, a przyjaciele odlecieli.

Też żałuję że taki był koniec, miałam nadzieję na ciąg dalszy...

Był durny epilog już bez Tannerów

Adex-fan Brooke pisze:Był durny epilog już bez Tannerów
Tzn? Co w nim było?
Sad but true

Post autor: Abec »

Alf siedział w tajnym wojskowym ośrodku badawczym, ale swoim urokiem osobistym przekonał do siebie większą część personelu, grali w pokera itd. Niestety pojawił się tam także Bardzo Zły Gererał z ambicjami politycznymi, który chciał robić na nim regularne badania, wyrywać paznokcie, podłączać pod prąd itd. No i owego generała trzeba było pokonać.
ODPOWIEDZ