I oglądacie? Teraz był śmieszny odcinek-pierwszy z Jake'm. Ta sąsiadka jest przekomiczna, widziałem tę aktorkę czasem w jakichś filmach epizodycznie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Aktorka jest niezła, kochanka Jamesa DeanaAdex-fan Brooke pisze:I oglądacie? Teraz był śmieszny odcinek-pierwszy z Jake'm. Ta sąsiadka jest przekomiczna, widziałem tę aktorkę czasem w jakichś filmach epizodycznie
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Świetnie jeśli się zna francuskiMartin - fan Bree pisze:Mnie się ten serial strasznie przejadł, a szkoda, bo jest bardzo przyjemny. Niestety jak coś się wałkuje w polskiej telewizji po 10 tysięcy razy, to można potem mieć dosyć.. A widzieliście we francuskim dubbingu? Świetnie się go ogląda!![]()
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
ALFa oglądam po raz 4 chyba i śmieszy mnie zawsze tak samo
W mojej rodzinie funkcjonują powiedzenia zaczerpnięte z serialu takie jak "Willy, Willy, Willy, Ty się nigdy niczego nie nauczysz" bądź [Czy kiedyś Cię okłamałem?... ] "No ale dzisiaj"
Jeden z moich ukochanych odcinków to ten, kiedy zdycha Szczęściarz i Alf ściąga do domu kociaki, one są takie słodkie
Jeden z moich ukochanych odcinków to ten, kiedy zdycha Szczęściarz i Alf ściąga do domu kociaki, one są takie słodkie
Czy ktoś wie skąd można ściągnąć całego "Alfa"? (z napisami,lektorem lub w oryginale)
Czasem były tam żarty dotyczące gwiazd "Dynastii"
Szoda że powstało tylko 100 odcinków
Szoda że powstało tylko 100 odcinków
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Alf siedział w tajnym wojskowym ośrodku badawczym, ale swoim urokiem osobistym przekonał do siebie większą część personelu, grali w pokera itd. Niestety pojawił się tam także Bardzo Zły Gererał z ambicjami politycznymi, który chciał robić na nim regularne badania, wyrywać paznokcie, podłączać pod prąd itd. No i owego generała trzeba było pokonać.