Ja nie zwracam zbytnio uwagi na to jak się ubierają mężczyźni w Modzie a tym bardziej Ridge chodzi w jakichś jasnych koszulach dla mnie to obojętne.
Ładna była ta sukienka Brooke którą miała na sobie gdy przyszedł do niej Ridge poprzedni strój taki sobie.
Zgadzam się z moimi przedmówcami
Kristen wyglądała dziś okropnie-ten żakiet,ta fryzura
Moja mama jak ją zobaczyła to powiedziała-Boże,co ona ma na głowie?
Pięknie prezentowała się Brooke jak zwykle,Megan też ładnie wyglądała
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
A ja się zastanawiam, czemu Wam się nie podobaja koszule Ridge'a. Według mnie one nie są nadzwyczajne, koszula, jak koszula. Dziś ładnie wyglądał w tej pasiastej koszuli. Czasami rzeczywiście wygląda jak poczciwy ksiądz. Tylko koloratki brak.
Kristen nie wzbudziła u mnie szczególnych emocji. Ładnie się prezentowały Brooke i Megan. Także Taylor wyglądała nienajgorzej.
A dla mnie podobał sie wygląd Kristen. Miała ładny żakiet i fryzurę. Do twarzy jej z takimi upiętymi włosami. Brooke i Megan jak zawsze ładnie wyglądały. Mówicie że Ridge ma okropne koszule a ja znów zapomniałam zwrócić na to uwagę
U Megan jest coś takiego co drażni mnie w jej wyglądzie. Kristen wyglądała paskudnie na twarzy, aż patrzeć na nią nie mogłem. I ta koszula Ridge'a...paskudztwo. Brooke bardzo do twarzy było w tej sukience.