Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Mojej mamie podobają sie ubrania Brooke. Kilka odcinków temu przyglądała się jej sukience bo chciała sobie taką uszyć ::loll::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja nie zwracam zbytnio uwagi na to jak się ubierają mężczyźni w Modzie a tym bardziej Ridge chodzi w jakichś jasnych koszulach dla mnie to obojętne.
Ładna była ta sukienka Brooke którą miała na sobie gdy przyszedł do niej Ridge poprzedni strój taki sobie.
Patka

Post autor: Patka »

Dziasiaj Kristen wyglądała okropnie.Ogólnie mi nie odpowiadała fryzura,ubiór i makijaz.Natomiast ładnie wyglądaly Megan i Brooke.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Kristen wyglądała jakby była matką Toniego i przyszła z nim do dyrektora szkoły na rozmowę i zachowaniu syna ::kwasny:: Tradżedi ::krzyw::

Koszula Ridga jednak nie taka zła :)
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

katarzynka pisze:Kristen wyglądała jakby była matką Toniego i przyszła z nim do dyrektora szkoły na rozmowę i zachowaniu syna ::kwasny:: Tradżedi ::krzyw::
Jezuuu... zagadzam się... ona była okropna dziś! wyglądała jakby w czepku na głowie siedziała i jakby nękał ją nieprzyjemny zapach.... ::ke:: ::cojest::
:serce: Kocham Stefe :serce:
Milagros

Post autor: Milagros »

Zgadzam się z moimi przedmówcami :lol:
Kristen wyglądała dziś okropnie-ten żakiet,ta fryzura ::ke::
Moja mama jak ją zobaczyła to powiedziała-Boże,co ona ma na głowie?
Pięknie prezentowała się Brooke jak zwykle,Megan też ładnie wyglądała :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Kristen dzis była beznadziejnie ubrana i wogóle.. Ta jej fryzura... ::plask wczolo: Ta koszula Ridge okropieństwo. ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Widząc Megan mam wrażenie,że jest ona laleczką Barbie :?
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A ja się zastanawiam, czemu Wam się nie podobaja koszule Ridge'a. :D :D Według mnie one nie są nadzwyczajne, koszula, jak koszula. Dziś ładnie wyglądał w tej pasiastej koszuli. Czasami rzeczywiście wygląda jak poczciwy ksiądz. :D Tylko koloratki brak.
Kristen nie wzbudziła u mnie szczególnych emocji. Ładnie się prezentowały Brooke i Megan. Także Taylor wyglądała nienajgorzej.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

acola16 pisze:
katarzynka pisze:Kristen wyglądała jakby była matką Toniego i przyszła z nim do dyrektora szkoły na rozmowę i zachowaniu syna ::kwasny:: Tradżedi ::krzyw::
Jezuuu... zagadzam się... ona była okropna dziś! wyglądała jakby w czepku na głowie siedziała i jakby nękał ją nieprzyjemny zapach.... ::ke:: ::cojest::
Zgadzam się! Kristen wyglądała okropnie i do tego była bardzo chuda na twarzy ::kwasny::

Misia - odnoszę takie samo wrażenie. Ta kobieta jest aż za idealna ::jezyk::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

A dla mnie podobał sie wygląd Kristen. Miała ładny żakiet i fryzurę. Do twarzy jej z takimi upiętymi włosami. Brooke i Megan jak zawsze ładnie wyglądały. Mówicie że Ridge ma okropne koszule a ja znów zapomniałam zwrócić na to uwagę ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

U Megan jest coś takiego co drażni mnie w jej wyglądzie. Kristen wyglądała paskudnie na twarzy, aż patrzeć na nią nie mogłem. I ta koszula Ridge'a...paskudztwo. Brooke bardzo do twarzy było w tej sukience.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Damians pisze:Kristen wyglądała okropnie i do tego była bardzo chuda na twarzy
Zgadzam się! I do tego ona ma takie duże uszy... ::plask wczolo:
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Rzeczywiście Kristen mam duże uszy.
Thorne wyglądał dzisiaj jakby ktoś mu przejechał po głowie kosiarką i dodatkowo zmoczył szlauchem :lol:
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

A mnie się fryzura Kristen podobała. Lepiej w niej wyglądała niż w rozpuszczonych włosach ::krzyw:: A sukienka Brooke faktycznie była bardzo ładna.
ODPOWIEDZ