Przede wszystkim lubię używać świataDamians pisze: Widzisz, Ty wolisz w wolnym czasie czytać Harrego, a ja wolę oglądać programy TV![]()
Programy rozrywkowe
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Oprócz Jaoanny Liszowskiej , Piotra Skargi i Jacka Poniedziałka w Jak Oni Śpiewają
zobaczymy także Joannę Trzepiecińską (Alutka-Rodzina Zastepcza Plus)ciekawe czy będzie w peruce
oraz Dariusza Jakubowskiego(aktualnie Na dobre i na złe, Samo Życie, Pierwsza Miłość)
zobaczymy także Joannę Trzepiecińską (Alutka-Rodzina Zastepcza Plus)ciekawe czy będzie w peruce
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
No tak, to nawet racja.
Już sierpień i do wszystkiech Reality zaczyanją się największe przygotowania. Wkrótce pojawią się oficjalne listy uczestników. Nadal największą tajemnice robią z JOS 2. Znane są tylko 4-5 gwiazd...
Licze bardzo licze ,że zobacz w końcu na scenie Anetę Zając! Jejku!
Już sierpień i do wszystkiech Reality zaczyanją się największe przygotowania. Wkrótce pojawią się oficjalne listy uczestników. Nadal największą tajemnice robią z JOS 2. Znane są tylko 4-5 gwiazd...
Licze bardzo licze ,że zobacz w końcu na scenie Anetę Zając! Jejku!
Nobody does it better
Skład jury So you think you can dance
Agustin Egurolla
Weronika Marczuk - Pazura
Michał Piróg
... jakoś mnie nie powalił
[ Dodano: 2007-07-31, 21:04 ]
A oto piosenka Joanny Liszowskiej uczestniczki JOŚ2.Myślę , że w piatce powinna być spokojnie .Jak oceniacie?
http://aurolac.wrzuta.pl/audio/vhjUm29JAe/
Agustin Egurolla
Weronika Marczuk - Pazura
Michał Piróg
... jakoś mnie nie powalił
[ Dodano: 2007-07-31, 21:04 ]
A oto piosenka Joanny Liszowskiej uczestniczki JOŚ2.Myślę , że w piatce powinna być spokojnie .Jak oceniacie?
http://aurolac.wrzuta.pl/audio/vhjUm29JAe/
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Joasia perfekcyjnie zaśpiewała "Między nami" z repertuaru Jacka Kaczmarskiego.
http://www.youtube.com/watch?v=U-YLZB7jeIQ
A o nagraniu płyty mówi już od dawna, ale jakoś nie było okazji. Teraz jest wielka szansa na duży sukces.
http://www.youtube.com/watch?v=U-YLZB7jeIQ
A o nagraniu płyty mówi już od dawna, ale jakoś nie było okazji. Teraz jest wielka szansa na duży sukces.
Jzu sama wiocha. Emeryci będą wzniebowzięci.Tkk_Bolly pisze:Oprócz Jaoanny Liszowskiej , Piotra Skargi i Jacka Poniedziałka w Jak Oni Śpiewają
zobaczymy także Joannę Trzepiecińską (Alutka-Rodzina Zastepcza Plus)ciekawe czy będzie w peruceoraz Dariusza Jakubowskiego(aktualnie Na dobre i na złe, Samo Życie, Pierwsza Miłość)
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Jestes fanem Ibisza i połowy tych polskich... Nic dodać, nic ująćDamians pisze:A dlaczego tak uważasz??gregi pisze:No i Damians
Jakoś nie przypominam sobie, abym wyrażał jakieś wniebowzięcie z powodu tych nazwisk?
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
To wam się nie podobają te osoby.Mi narazie odpowiadają , bo wszystkie znam.
Kibicowac będe Joasi Trzepiecińskiej jest piękna, tylko oczywiście jak nie będzie miała tej peruki , ale mam nadzieje , że nie... i ma ładny głos, myślę , ze będzie nieźle spiewała , ale o tym sie dopiero przekonamy
[ Dodano: 2007-08-01, 09:33 ]
W tanecznym show o główną nagrodę, czyli " Lodową gwiazdę" rywalizować będzie w sumie 14 gwiazd, które tańczyć będą na łyżwach w parach z profesjonalnymi łyżwiarzami - medalistami mistrzostw i olimpijczykami oraz zawodowymi tancerzami ze światowych rewii na lodzie.
Właściwe zmagania uczestników na lodowisku poprzedzi prolog programu, w którym cztery pary będą walczyć o możliwość wejścia do stałego, gwiazdorskiego składu. W pierwszym odcinku zwycięski duet będzie kontynuować rywalizację z 10 głównymi parami, a pozostała trójka gwiazd pozostanie na ławce rezerwowych. Wejdą do gry w razie kontuzji któregoś z uczestników.
Wśród gwiazd, które zatańczą na lodzie, znajdą się m.in. Rafał Mroczek, Przemysław Saleta, Zygmunt Chajzer, Katarzyna Glinka, Tomasz Kammel, Ewa Sonnet, Przemysław Babiarz, Anna Popek, Marysia Sadowska, Olga Borys oraz Ewelina Serafin de la Cruz. - Jesteśmy w trakcie zamykania całej listy uczestników - mówi nam Burdek. Wicedyrektor Dwójki nie chce jednak zdradzić, które z gwiazd znajdą się w właściwej dziesiątce, a które w rezerwowej czwórce.
Tylko,żeby moją Ewę Sonnet nie dali na ławkę rezerwowych
Kibicowac będe Joasi Trzepiecińskiej jest piękna, tylko oczywiście jak nie będzie miała tej peruki , ale mam nadzieje , że nie... i ma ładny głos, myślę , ze będzie nieźle spiewała , ale o tym sie dopiero przekonamy
[ Dodano: 2007-08-01, 09:33 ]
W tanecznym show o główną nagrodę, czyli " Lodową gwiazdę" rywalizować będzie w sumie 14 gwiazd, które tańczyć będą na łyżwach w parach z profesjonalnymi łyżwiarzami - medalistami mistrzostw i olimpijczykami oraz zawodowymi tancerzami ze światowych rewii na lodzie.
Właściwe zmagania uczestników na lodowisku poprzedzi prolog programu, w którym cztery pary będą walczyć o możliwość wejścia do stałego, gwiazdorskiego składu. W pierwszym odcinku zwycięski duet będzie kontynuować rywalizację z 10 głównymi parami, a pozostała trójka gwiazd pozostanie na ławce rezerwowych. Wejdą do gry w razie kontuzji któregoś z uczestników.
Wśród gwiazd, które zatańczą na lodzie, znajdą się m.in. Rafał Mroczek, Przemysław Saleta, Zygmunt Chajzer, Katarzyna Glinka, Tomasz Kammel, Ewa Sonnet, Przemysław Babiarz, Anna Popek, Marysia Sadowska, Olga Borys oraz Ewelina Serafin de la Cruz. - Jesteśmy w trakcie zamykania całej listy uczestników - mówi nam Burdek. Wicedyrektor Dwójki nie chce jednak zdradzić, które z gwiazd znajdą się w właściwej dziesiątce, a które w rezerwowej czwórce.
Tylko,żeby moją Ewę Sonnet nie dali na ławkę rezerwowych
- katarzynka