Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Damians pisze: Widzisz, Ty wolisz w wolnym czasie czytać Harrego, a ja wolę oglądać programy TV ::jezyk::
Przede wszystkim lubię używać świata ::jezyk:: A czytanie Harry'ego zajmuje mi 3 wieczorki ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Oprócz Jaoanny Liszowskiej , Piotra Skargi i Jacka Poniedziałka w Jak Oni Śpiewają
zobaczymy także Joannę Trzepiecińską (Alutka-Rodzina Zastepcza Plus)ciekawe czy będzie w peruce ::chytry:: oraz Dariusza Jakubowskiego(aktualnie Na dobre i na złe, Samo Życie, Pierwsza Miłość)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Uznałem, że skoro "Taniec z gwiazdami", czy "Rozmowy w toku" są w tym dziale to i "Reality show" powinno być tutaj, więc przeniosłem.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No tak, to nawet racja.
Już sierpień i do wszystkiech Reality zaczyanją się największe przygotowania. Wkrótce pojawią się oficjalne listy uczestników. Nadal największą tajemnice robią z JOS 2. Znane są tylko 4-5 gwiazd...
Licze bardzo licze ,że zobacz w końcu na scenie Anetę Zając! Jejku!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Skład jury So you think you can dance
Agustin Egurolla
Weronika Marczuk - Pazura
Michał Piróg
... jakoś mnie nie powalił

[ Dodano: 2007-07-31, 21:04 ]
A oto piosenka Joanny Liszowskiej uczestniczki JOŚ2.Myślę , że w piatce powinna być spokojnie .Jak oceniacie?
http://aurolac.wrzuta.pl/audio/vhjUm29JAe/
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Mam takie pytanko: W "Po prostu tańcz" uczestnicy będą tańczyli tańce towarzyskie, nowoczesne czy w ogóle coś innego?? xDD

A na MTV leci ostatnio jakieś badziewne "Bustamove - Zatańcz to!" - na serio bezsensowny program... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Będą tam tańczyli wszystkie ( lub prawie wszystkie) rodzaje tańca...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Joasia perfekcyjnie zaśpiewała "Między nami" z repertuaru Jacka Kaczmarskiego. :serce:

http://www.youtube.com/watch?v=U-YLZB7jeIQ

A o nagraniu płyty mówi już od dawna, ale jakoś nie było okazji. Teraz jest wielka szansa na duży sukces. :serce:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Tkk_Bolly pisze:Oprócz Jaoanny Liszowskiej , Piotra Skargi i Jacka Poniedziałka w Jak Oni Śpiewają
zobaczymy także Joannę Trzepiecińską (Alutka-Rodzina Zastepcza Plus)ciekawe czy będzie w peruce ::chytry:: oraz Dariusza Jakubowskiego(aktualnie Na dobre i na złe, Samo Życie, Pierwsza Miłość)
Jzu sama wiocha. Emeryci będą wzniebowzięci. ::kwasny:: No i Damians :lol:
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Damians

gregi pisze:No i Damians :lol:
A dlaczego tak uważasz??
Jakoś nie przypominam sobie, abym wyrażał jakieś wniebowzięcie z powodu tych nazwisk? :lol:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Damians pisze:
gregi pisze:No i Damians :lol:
A dlaczego tak uważasz??
Jakoś nie przypominam sobie, abym wyrażał jakieś wniebowzięcie z powodu tych nazwisk? :lol:
Jestes fanem Ibisza i połowy tych polskich... Nic dodać, nic ująć ::kwasny::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Damians

gregi pisze: Jestes fanem Ibisza i połowy tych polskich...
...,wielkich gwiazd. Zgadzam się :P

Ale nie wyrażam jakiegoś mega zachwytu z uczestnictwa tamtych osób :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Występ Ibisza w tym programie jest dla gregiego wielką niespodzianką...
Tkk_Bolly

To wam się nie podobają te osoby.Mi narazie odpowiadają , bo wszystkie znam.
Kibicowac będe Joasi Trzepiecińskiej jest piękna, tylko oczywiście jak nie będzie miała tej peruki , ale mam nadzieje , że nie... i ma ładny głos, myślę , ze będzie nieźle spiewała , ale o tym sie dopiero przekonamy

[ Dodano: 2007-08-01, 09:33 ]
W tanecznym show o główną nagrodę, czyli " Lodową gwiazdę" rywalizować będzie w sumie 14 gwiazd, które tańczyć będą na łyżwach w parach z profesjonalnymi łyżwiarzami - medalistami mistrzostw i olimpijczykami oraz zawodowymi tancerzami ze światowych rewii na lodzie.

Właściwe zmagania uczestników na lodowisku poprzedzi prolog programu, w którym cztery pary będą walczyć o możliwość wejścia do stałego, gwiazdorskiego składu. W pierwszym odcinku zwycięski duet będzie kontynuować rywalizację z 10 głównymi parami, a pozostała trójka gwiazd pozostanie na ławce rezerwowych. Wejdą do gry w razie kontuzji któregoś z uczestników.

Wśród gwiazd, które zatańczą na lodzie, znajdą się m.in. Rafał Mroczek, Przemysław Saleta, Zygmunt Chajzer, Katarzyna Glinka, Tomasz Kammel, Ewa Sonnet, Przemysław Babiarz, Anna Popek, Marysia Sadowska, Olga Borys oraz Ewelina Serafin de la Cruz. - Jesteśmy w trakcie zamykania całej listy uczestników - mówi nam Burdek. Wicedyrektor Dwójki nie chce jednak zdradzić, które z gwiazd znajdą się w właściwej dziesiątce, a które w rezerwowej czwórce.

Tylko,żeby moją Ewę Sonnet nie dali na ławkę rezerwowych ::kwasny::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Tańczyć na lodzie jest o wiele, wiele trudniej niż 'normalnie' na parkiecie. Jestem ciekawa jak sobie 'celebritysy' poradzą z łyżwami :twisted:
ODPOWIEDZ