"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A skąd to wiesz? Będzie po 2 odcinki?
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Tak, dwa. Ze strony TVP. Jest już program na 1 i 2 września. Nie ma niestety jeszcze na kolejne dni, ale raczej serial wroci na 16:05 w tygodniu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Eee to jeszcze niewiadomo -1 września to jeszcze tak jakby wakacje, trzeba śledzić jak dalsze plany Tvp1, ale jestem dobrej myśli bo juz nawet jak reklamują używają słowa kultowy :shock: więc nie jest źle, korzyść jakąś mają z niego :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Kiedyś ktoś gdzieś napisał, że TVP 1 ma zakupione odcinki MnS tylko do odc.3475.
Czy to prawda? Ale skoro puszczą 2 odc. MnS 1 września a 3475 będzie chyba gdzieś w 2 połowie sierpnia, to to oznacza, że mają dalsze odcinki!!! :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No pewnie co jakiś czas dokupują nowych, nie ma się co sugerować, bedzie oglądalność to będzie serial :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ipo

Adex-fan Brooke pisze:Eee to jeszcze niewiadomo -1 września to jeszcze tak jakby wakacje, trzeba śledzić jak dalsze plany Tvp1
Trzeba, trzeba, ale to juz nowa ramówka. 2 września w niedzielę o 20:10 długo zapowiadany serial "Ja wam pokażę!". To jest nowość.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Niczym się nie sugerujmy jeszcze, ponieważ nowa ramówka zacznie chyba obowiązywać od poniedziałku 3 września, więc mowa weekendowa ramówka zacznie obowiązywać od 8 września. To, że 1 września będzie Mnś jeszcze nic nie oznacza i nie jest to dla mnie żadnym zaskoczeniem.
Szczerze mówiąc, osobiście wolałbym by MnS w sobotę nie było. Powinno być tak, jak było do czerwca, emisja 5 razy w tygodniu, po dwa odcinki. Chciałbym też, by powtórki były o bardziej sensownej godzinie, na przykład o 6.30 ::jezyk:: . Wiem, wiem, że wtedy jest "Kawa czy herbata". Pomarzyć zawsze mozna. :D
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Z tym pierwszym się zgadzam. Jeszcze tak nie było, by TVP wprowadzała jesienną ramówkę w sobotę. W zeszłym roku też na początku września była jeszcze "Moda ..." w sobotę, a potem już nie ::kwasny:: Ale jestem dobrej myśli, bo w przecwieństwie do Dawidka chcę by MNS została w sobotę, z tym, że mam nadzieję, iż nie będą "skakać" z porą emisji i będzie taka sama jak w tygodniu (czyli 16.00 :serce: )
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zauważyliście dzisiaj w czasie MnS na dole ekranu napis, a właściwie zaproszenie do dyskutowania o najlepszych serialach w Telegazecie TVP? Sam jestem ciekaw, jak to wygląda, pierwsze słyszę, że można poprzez teletext dyskutować o czymś, a tu o najlepszych serialach. ::ke:: Można podejrzewać, że o MnS też będzie. ::chytry:: :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A pamięta ktoś ten numer :?:
Miałem tam wejść i zobaczyć co i jak, ale po wstrząsających scenach końcowych całkiem wyleciało mi to z głowy :P

"Pewno" już wiecie, ale warto to napisać, że we środę 15 sierpnia nie ma MNS ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Telegazeta strona 867
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Od września "MNS" wraca na 16.05 (2odcinki) z powtórkami o 8.30 i 9.00 ::rad::
A co do soboty to nie wiadomo, bo są ME w siatkówce mężczyzn i najasne jest czy przez to nie ma "Mody...", czy i tak by nie było :| :roll:
Awatar użytkownika
Damians

To chyba najlepsza pora na powtórki, jaką mogła wybrać TVP1 ::rad::
Jak będę miał na później do szkoły, to będę oglądał rano i tym samym w ciągu dnia będzie wolna godzina ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ipo

Dobrą pozycję w ramówce "Jedynki" utrzymała "Moda na sukces" - zagraniczny soap obecny będzie na antenie od poniedziałku do piątku o 16.05 (dwa odcinki), znika natomiast sobotnia emisja tego serialu.
/WirtualneMedia.pl/

To już wiadomo.
Awatar użytkownika
Damians

Z jednej strony dobrze, że nie będzie w soboty ( będzie więcej wolnego czasu xD), ale z drugiej, to będziemy wolnej nadrabiać...
Teraz na koleją zmianę, trzeba czekać pewnie do wiosennej ramówki, czyli gdzieś do marca...
ODPOWIEDZ