"MnS" w Polsce
- Adex-fan Brooke
Eee to jeszcze niewiadomo -1 września to jeszcze tak jakby wakacje, trzeba śledzić jak dalsze plany Tvp1, ale jestem dobrej myśli bo juz nawet jak reklamują używają słowa kultowy
więc nie jest źle, korzyść jakąś mają z niego 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
No pewnie co jakiś czas dokupują nowych, nie ma się co sugerować, bedzie oglądalność to będzie serial 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Niczym się nie sugerujmy jeszcze, ponieważ nowa ramówka zacznie chyba obowiązywać od poniedziałku 3 września, więc mowa weekendowa ramówka zacznie obowiązywać od 8 września. To, że 1 września będzie Mnś jeszcze nic nie oznacza i nie jest to dla mnie żadnym zaskoczeniem.
Szczerze mówiąc, osobiście wolałbym by MnS w sobotę nie było. Powinno być tak, jak było do czerwca, emisja 5 razy w tygodniu, po dwa odcinki. Chciałbym też, by powtórki były o bardziej sensownej godzinie, na przykład o 6.30
. Wiem, wiem, że wtedy jest "Kawa czy herbata". Pomarzyć zawsze mozna. 
Szczerze mówiąc, osobiście wolałbym by MnS w sobotę nie było. Powinno być tak, jak było do czerwca, emisja 5 razy w tygodniu, po dwa odcinki. Chciałbym też, by powtórki były o bardziej sensownej godzinie, na przykład o 6.30
Z tym pierwszym się zgadzam. Jeszcze tak nie było, by TVP wprowadzała jesienną ramówkę w sobotę. W zeszłym roku też na początku września była jeszcze "Moda ..." w sobotę, a potem już nie
Ale jestem dobrej myśli, bo w przecwieństwie do Dawidka chcę by MNS została w sobotę, z tym, że mam nadzieję, iż nie będą "skakać" z porą emisji i będzie taka sama jak w tygodniu (czyli 16.00
)
-
Dawidek
- Administrator
Zauważyliście dzisiaj w czasie MnS na dole ekranu napis, a właściwie zaproszenie do dyskutowania o najlepszych serialach w Telegazecie TVP? Sam jestem ciekaw, jak to wygląda, pierwsze słyszę, że można poprzez teletext dyskutować o czymś, a tu o najlepszych serialach.
Można podejrzewać, że o MnS też będzie.

Telegazeta strona 867
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl