Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A widzieliście zagraniczne edycje? Ja oglądałem niemiecką wesje i bardzo mi się podobała. Wielkie wyczyny i ogólnie extra wrażenie a do tego gdy dochodzą gwiazdy to już wogule. Licze ,że program się spodoba... Chociaż zazwyczaj tak jest gdy coś idzie z wielkim głosem i jest bardzo naszpikowane kasą to klapa... Oby tak nie było bo to fajny format!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Podobno w Jak Oni Śpiewają ta osoba z Na Wspólnej to ma być Jakub Przebindowski(Karol Kopczyński-zalotnik Izy) oraz Piotr Polk(Samo Życie)Małgosia Teodorska (Plebania) oraz niby jednak ma być Aleksandra Woźniak(Złotopolscy ,ex-Kasia :serce: z 13 posterunku)oraz Jakub Tolak(Klan)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Małgosia Teodorska to już potwierdzone - mówili o tym Ibisz z Młynarską w Płocku. I tak jeszcze niema 13., z chęcią zobaczyłbym Kożuchowską lub Dygant ::rad::
Tkk_Bolly

Damians a mówili o kimś jeszcze?
Kożuchowska i Dygant mają za dużą popularność ludzie wysyłając sms-y kierowali by się popularnością , więc lepiej dawać gwiazdy na podobnym poziomie jak to robią teraz
Awatar użytkownika
Damians

Powiedzieli jeszcze o tych gwiazdach, z których śmiał się gregi na poprzedniej stronie :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja ostatnio wyczytałem, że w amerykańskiej wersji "Tańca na lodzie" ma wystąpić Jennie Garth, czyli nasza Kelly Taylor z BH90210 :serce:

Przypominam, że w poprzedniej edycji Ian Ziering zajął aż 2 miejsce. I miał partnerkę podobną do Janet, z którą się pobrał w BH90210 (i jednocześnie Michael z B&B) ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

gregi pisze:
Damians pisze:
gregi pisze:No i Damians :lol:
A dlaczego tak uważasz??
Jakoś nie przypominam sobie, abym wyrażał jakieś wniebowzięcie z powodu tych nazwisk? :lol:
Jestes fanem Ibisza i połowy tych polskich... Nic dodać, nic ująć ::kwasny::
Każdy ma swój gust i nie rozumiem tych twoich złośliwości tym bardziej,że Ty jesteś fanem np Frytki czy innnych pań słynących ze skandali i dużych biustów.Tak też mi gwiazdy :roll:
Team Hunter:)A jak!
Goku

Post autor: Goku »

mucha - A ja słyszałem, że Jennie wystąpi w "Dancing With The Stars" czyli amerykańskim "Tańcu z Gwiazdami", a nie "Tańcu na lodzie", bo Ziering też w TzG, a nie w TnL brał udział ;)...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Goku pisze:mucha - A ja słyszałem, że Jennie wystąpi w "Dancing With The Stars" czyli amerykańskim "Tańcu z Gwiazdami", a nie "Tańcu na lodzie", bo Ziering też w TzG, a nie w TnL brał udział ;)...
Oczywiście chodziło mi o "Taniec z Gwiazdami".
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze: W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Już sam nie wiem jak te show będzie wyglądać? Po co ogłaszali oficjalnie, że wystąpi Kammel, jak on ćwiczy do show TVNu? ::kwasny::
Tkk_Bolly

Damians pisze:
Tkk_Bolly pisze: W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Już sam nie wiem jak te show będzie wyglądać? Po co ogłaszali oficjalnie, że wystąpi Kammel, jak on ćwiczy do show TVNu? ::kwasny::
Poprostu też miał byc w Tańcu na lodzie i ćwiczył , ale jednak zrezygnował bo TVN pewnie dał mu więcej za odcinek i są teraz 4 miejsca wolne
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Fakt dotarł do listy uczestników II edycji Jak Oni śpiewają. Poszukiwania artystów do programów nie są łatwe dlatego, że konkurencyjne stacje również chcą zaangażować polskie gwiazdy do własnych programów rozrywkowych (TVN do Tańca z Gwiazdami, a TVP 2 do nowego show - Gwiazdy tańczą na lodzie).

Polsatowi udało się już zaangażować ośmiu aktorów. Są to: Joanna Liszowska, Ola Woźniak, Joanna Trzepiecińska, Małgorzata Teodorska, Piotr Skarga, Piotr Polk, Jakub Przebindowski i Dariusz Jakubowski Gwiazdy już za miesiąc rozpoczną treningi. Trwają jeszcze negocjacje z piątką aktorów.

źródło: Fakt/Dziennik.pl
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Ogląda ktoś Ryzykantów a.k.a. Robinsonów (Survivor)? Obecnie na axn jest ósma edycja "All stars". Wyjeżdżam niedługo i nie zobaczę kto wygra ::kwasny:: Mógłby ktoś zamieszczać króciutkie sprawozdania z odcinków?
Tkk_Bolly

Oglądałem , ale przestałem zupełnie nie podobała mi się ta edycja .Myślałem , że będą obowiazywac stare sojusze np Lex, Ethan i Tom wielka trójka z 3-ej edycji a w tej każdy był w innym sojuszu .Pozatym odpadly osoby, którym kibicowałem czyli Alicia, Shi Ann, Jerri, Jenna

16 edycja Survivor będzie edycją All stars, będzie emitowana bodajże od lutego 2008 , a teraz czeka nas od września Survivor 15 China
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Ja kibicuję Kathy ;) Ciekawe czy Sue wydusiła coś od Richarda... Zdążyłem już pozapominać bieg poprzednich edycji, fajnie nawet byłoby znów obejrzeć pierwsze 3 ;)
ODPOWIEDZ