Amber w tych loczkach wygląda jakby ją trzasnął piorun, w połączeniu z jej szminką i ubraniami ( szczególnie tym ciążowym! ) tworzy nam się obraz panienki z ulicy
Kristen w prostych włosach wygląda bardzo ładnie
A Brooke w tej kitce ma podejrzanie krótkie włosy Miała na sobie piękną sukienkę, taką brookeową
Sofia wyglądała dziś prześlicznie Bardzo podobała mi się jej bluzka
Kristen jednak lepiej wygląda w rozpuszczonych włosach i dzisiaj wyglądała
nawet ładnie
Brooke jak zawsze ślicznie-skąd ona ma takie piękne sukienki?
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Kristen dziś ślicznie wyglądała - te jej włosy, suknia... Sally - dziwnie, jakoś tak nieszykownie w tej bluzeczce. Amber miała ładną fryzurę, pomimo denerwującego mnie odstającego kosmyka. Usta jak zwykle za mocno wyeksponowane.
Nie podoba mi się ubranie Sally które ostatnio często nosi. W ogóle do niej nie pasuje takie zapięte przy szyi Amber z tą roztrzepaną burzą loków i jednym zwisającym jej prosto na twarz nie wyglądała dobrze. Lepiej jak ma te loki jakoś poukładane na głowie
Amber bardzo ładnie wygląda w tej fryzurze, ale ten kosmyk... Kristen bardzo ładnie wyglądała. Mass jak zwykle w garniturze, niech w końcu ubierze się jakoś luźniej
Kristen bardzo źle wygląda w koku i spiętych włosach Ma za duże dołeczki na policzkach i w spiętych włosach wygląda fatalnie. Musi mieć je rozpuszczone Tak wygląda poprostu lepiej
Amber w tych włosach wyglądąła nie najgorzej, ale Rick w tym wstrętnym błękitnym golfie wprawia mnie w odruch wymiotny
Massimo rzeczywiście mógłby trochę wyluzować z tym garniturem
No właśnie To nie pasujące do niej w ogóle wdzianko nosi już kilka odcinków. Niech wreszcie je zmieni. Brooke ładnie wyglądała. Dobrze że Kristen dziś tak nie szczerzyła tych swoich zębów Ładnie wyglądała