No nie to tylko oglądasz odcinki codzienne?To te już oglądałem .Bo ja oglądałem w soboty od jakic 2-óch miesiecy , a teraz sa powtorki to moge Ci opowiedziec mniej wiecejOmar pisze:Ja kibicuję KathyCiekawe czy Sue wydusiła coś od Richarda... Zdążyłem już pozapominać bieg poprzednich edycji, fajnie nawet byłoby znów obejrzeć pierwsze 3
Programy rozrywkowe
-
Ambrossia Moore
W soboty zawsze coś wypadało, a byłem przekonany, że póżniej będą puszczać tak jak teraz. I są trzy pory do wyboru. Jutro będzie leciał ostatni odcinek edycji? Opowiedz mi trochę, proszęTkk_Bolly pisze:No nie to tylko oglądasz odcinki codzienne?To te już oglądałem .Bo ja oglądałem w soboty od jakic 2-óch miesiecy , a teraz sa powtorki to moge Ci opowiedziec mniej wiecej
A ja nie mam AXN i myślałam, że jak co wakacje TVP2 puści kolejne serie i się nie doczekałam
Za to teraz ściągam sobie wszystkie serie The Amazing Race
Chyba podoba mi się bardziej od Survivors, bo jest bardziej dynamiczne, ale z drugiej strony to zupełnie inne klimaty - zadania w Survivors są na pewno znacznie ciekawsze
Na razie jestem dopiero po pierwszej serii i wygrali moi faworyci, więc nie marudzę
Zobaczymy czy po powiedzmy 5-tej serii nadal będę mogła na to patrzeć 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- Marek Forrester
W programie Jak Oni Śpiewają 2 wystąpią:
1. Joanna Trzepiecińska ("Rodzina zastępcza")
2. Jakub Tolak ("Klan")
3. Piotr Skarga ("Bulionerzy")
4. Katarzyna Zielińska ("Barwy szczęścia")
5. Jakub Przebindowski ("Na Wspólnej")
6. Piotr Polk ("Samo życie")
7. Aleksandra Woźniak ("Złotopolscy")
8. Patrycja Kazadi ("Egzamin z życia")
9. Mikołaj Krawczyk ("Pierwsza miłość")
10. Małgorzata Teodorska ("Plebania")
11. Dariusz Jakubowski ("Na dobre i na złe")
12. Joanna Liszowska ("Na dobre i na złe")
Ale to nie jest oficjalna lista, podaje ją TeleTydzień natomiast interia mówi także o Renacie Dancewicz, Tomaszu Stockingerze, Joannie Koroniewskiej i Kacprze Kuszewskim.
Ja z jednej strony jestem szczęśliwy ,że Mikołaj wystąpi i zaśpiewa ale z drugiej wolałbym w jego miejsce zobaczyć Anetke Zając
Najlepiej gdyby oboje brali udział... Ale Anetka zgodzi się na udział jeśli Mikołajowi się powiedzie i namówi ukochaną... 
1. Joanna Trzepiecińska ("Rodzina zastępcza")
2. Jakub Tolak ("Klan")
3. Piotr Skarga ("Bulionerzy")
4. Katarzyna Zielińska ("Barwy szczęścia")
5. Jakub Przebindowski ("Na Wspólnej")
6. Piotr Polk ("Samo życie")
7. Aleksandra Woźniak ("Złotopolscy")
8. Patrycja Kazadi ("Egzamin z życia")
9. Mikołaj Krawczyk ("Pierwsza miłość")
10. Małgorzata Teodorska ("Plebania")
11. Dariusz Jakubowski ("Na dobre i na złe")
12. Joanna Liszowska ("Na dobre i na złe")
Ale to nie jest oficjalna lista, podaje ją TeleTydzień natomiast interia mówi także o Renacie Dancewicz, Tomaszu Stockingerze, Joannie Koroniewskiej i Kacprze Kuszewskim.
Ja z jednej strony jestem szczęśliwy ,że Mikołaj wystąpi i zaśpiewa ale z drugiej wolałbym w jego miejsce zobaczyć Anetke Zając
Nobody does it better
Info z interia Kuszewski , Koroniewska ,Sztokinger i Dancewicz nie jest prawdziwe, te osoby podał pudelek dzień potym jak przedstawione były osoby ,które na pewno wystapią.
Więc nie ma nawet szans aby ktoś się z tego grona sprawdził.
Natomiast lista z Teletygodnia już bardziej, ale brakuje i tak tam jednej gwiazdy.Ciekawe co z Jackiem Poniedziałkiem. Co do JOŚ to lista uczestników do końca nie będzie pewna .W pierwszej edycji na oficjalnej stronie Polsatu pisali o Magdzie Stużyńskiej , a jej nie było.
Będe kibicował Asi Trzepiecińskiej, Oli Woźniak, Piotrowi Polkowi i Asi Liszowskiej .Ta trzynasta osoba może być pokroju Kazadi, bo naprawdę musi mieć kto odpaśc , a w poprzedniej edycji już zaczęli wyrzucać na początku wielkie gwiazdy (Figurska ,Lewińska) i to mnie denerwowało
Więc nie ma nawet szans aby ktoś się z tego grona sprawdził.
Natomiast lista z Teletygodnia już bardziej, ale brakuje i tak tam jednej gwiazdy.Ciekawe co z Jackiem Poniedziałkiem. Co do JOŚ to lista uczestników do końca nie będzie pewna .W pierwszej edycji na oficjalnej stronie Polsatu pisali o Magdzie Stużyńskiej , a jej nie było.
Będe kibicował Asi Trzepiecińskiej, Oli Woźniak, Piotrowi Polkowi i Asi Liszowskiej .Ta trzynasta osoba może być pokroju Kazadi, bo naprawdę musi mieć kto odpaśc , a w poprzedniej edycji już zaczęli wyrzucać na początku wielkie gwiazdy (Figurska ,Lewińska) i to mnie denerwowało
-
Gabra-Sheila
Jeśli ta lista jest prawdziwa, to będę kibicowała Asi Liszowskiej i Oli Woźniak
Ale w pierwszej edycji JOŚ było więcej gwiazd, a z tej listy to może kilka osób jest takich popularnych, reszta jest mniej popularna. Ale poczekajmy z ostateczną listą uczestników, może dadzą jeszcze kogoś fajnego
Też bym wolała usłyszeć Anetkę Zając, ale Mateusz śpiewa (z tego co słyszałam w PM) dobrze i nie tak tragicznie jak Płoszaj
Podawali już bardzo ciekawe listy na których byli m.in. Małgosia Foremniak (tą bym chcialą do JOŚ!!!), Agnieszka Dygant i ...Bogusław Linda <lol> Nie wiem skąd Pudelek czerpie pomysły na takie głupoty, już z 10 razy czytałam tam ,,Ostateczna, lub pełna lista uczestników JOŚ" ;P
Ja też wolę Ryzykantów od Robinsonów, dobra pora emisji na tvp2 wg mnie i dlatego ostatnio żadnego odc. nie przegapiłam
Ja też wolę Ryzykantów od Robinsonów, dobra pora emisji na tvp2 wg mnie i dlatego ostatnio żadnego odc. nie przegapiłam
Zgadzam się. W pierwszej edycji znałem wszystkich uczestników, oprócz NataszyGabra-Sheila pisze:Ale w pierwszej edycji JOŚ było więcej gwiazd, a z tej listy to może kilka osób jest takich popularnych, reszta jest mniej popularna.
Natomiast z tej listy pierwszy raz słyszę kolejno o numerach: 4, 5, 8.
A czy ten Polk i ten słynny magik, to jest jedna i ta sama osoba??
I też jestem zaskoczony co się stało z Poniedziałkiem, przecież jego występ był już oficjalnie potwierdzony...
Trzeba przyznać jedno - szanse są bardzo wyrównane. Nie ma jakiejś wielkiej gwiazdy ( np. gdyby do tego składu dołączyła Kożuchowska albo Dygant to ich zwycięstwo byłoby oczywiste
A komu będę kibicował najbardziej? Tak na pierwszy rzut oka to chyba Liszowska, Teodorska i Woźniak ( coś czuję, że one wszystkie będą takimi Agnieszkami
Wszyscy są znani zależy kto jaki serial ogląda . Lista do pierwszej edycji jest bardzo podobna, gwiazdy tego samego formatu ( to znaczy mniej więcej na takim samym poziomie) nikt sie nie wybija i to mi sie podoba .Nie znam tylko 8. Cieszę się , że wreszcie ktoś z Samego Życia
[ Dodano: 2007-08-06, 22:54 ]
Znamy pierwszego uczestnika Big Brothera i to w dodatku vip
Jak donosi tygodnik "Wprost" w kolejnej edycji Big Brothera w TV4 znajdzie się lider zespołu Apteka, Jędrzej "KODYM" Kodymowski. Ma on nadzieję, że powtórzy sukces Dody, której w karierze pomógł występ w reality - show Bar.
[ Dodano: 2007-08-06, 22:54 ]
Znamy pierwszego uczestnika Big Brothera i to w dodatku vip
Jak donosi tygodnik "Wprost" w kolejnej edycji Big Brothera w TV4 znajdzie się lider zespołu Apteka, Jędrzej "KODYM" Kodymowski. Ma on nadzieję, że powtórzy sukces Dody, której w karierze pomógł występ w reality - show Bar.
Wiedziałem, że znam go tylko z jednego jedynego źródła...
No, ale ja niespecjalnie interesuję się polską sceną muzyczną
I na zwyciężcę BB to on nie wygląda...