Przeszłość
-
SallyFan
Co zaqpoczątkowało romans Zacha i Felicii:)SallyFan pisze:Potrąciły Zacha Hamiltona, brata Taylor. PrzeżyłDeaconFan pisze:Przypomniała mi się niedawno taka scena z Kristen i Felicią chyba. Potrąciły jakiegoś gościa samochodem. Czy ktoś wie może o tym coś więcej, kim był ten potrącony facet, czy przeżył, w którym to było roku ?
- Adex-fan Brooke
Od tego że dowiedziała się że Bridget nie jest córką Ridge'a i podejrzewali na dodatek że to Brooke maczała w tym palce podczas za wszystkim stała Sheila.Dragon_Scale pisze:Ja bym chciał zobaczyć pierwsze małżeństwo Macy , wszystkie sceny z Lauren no i z Sheilą oczywiście...Swoją drogą , to od czego Brooke wtedy tak zwariowała i uciekła na tą wyspę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Dragon_Scale
A już się łudziłem , że w tym akurat najbardzije znienawidzona przezemnie postać nie miała udziałuDamians pisze:Dragon_Scale Stefa odebrała Brooke prawa rodzicielskie () i zabrała jej małego Ricka i Bridget. Brooke wtedy zwariowała i była na wyspie, na szczęście bohaterski Ridge ją odnalazł i uratował
![]()
Ja wiem coś nie coś. To było tak ze spaliła się część projektów w firmie w Paryżu... I chyba Brooke ich wysłała żeby polecieli zrobić z tym porządek. Czy coś takiego.Tiril pisze:Z Quizu przenoszę pytanie tutaj w obawie przed ostrzeżeniem: w jakich okolicznościach Morgan udała się z Ridgiem do Paryża? Bo nie mogę sobie tego przypomnieć...
Co do początków serialu to ten słynny prywatny detektyw Conway Weston był "wynajmowany" dwukrotnie. Za pierwszym razem aby zrobić kompromitujące zdjęcia Ridgowi i Alex, a za drugim - 4 lata później (tym razem na usługach Królowej) aby sprowadzić do Los Angeles Stevena Logana, dzięki czemu on i Beth mieliby wrócić do Paryża, a Eric będzie wolny 
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Wydaje mi się, że tylko się całowali, ale nie jestem pewien.
A poza tym ktoś już tu chyba napisał, że to było w odcinkach niewyemitowanych w Polsce (TVP 1 emituje MNS od 216 odcinka), więc nie mogłaś tego widzieć ani pamiętać bo tego na tvp nie pokazano. Chyba, że widziałaś jakieś video z tego wydarzenia albo mieszkałaś w USA w 1987 i oglądałaś to wtedy na CBS.
A poza tym ktoś już tu chyba napisał, że to było w odcinkach niewyemitowanych w Polsce (TVP 1 emituje MNS od 216 odcinka), więc nie mogłaś tego widzieć ani pamiętać bo tego na tvp nie pokazano. Chyba, że widziałaś jakieś video z tego wydarzenia albo mieszkałaś w USA w 1987 i oglądałaś to wtedy na CBS.