Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dragon_Scale Stefa odebrała Brooke prawa rodzicielskie ( ::plask wczolo: ) i zabrała jej małego Ricka i Bridget. Brooke wtedy zwariowała i była na wyspie, na szczęście bohaterski Ridge ją odnalazł i uratował ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przypomniała mi się niedawno taka scena z Kristen i Felicią chyba. Potrąciły jakiegoś gościa samochodem. Czy ktoś wie może o tym coś więcej, kim był ten potrącony facet, czy przeżył, w którym to było roku ?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

DeaconFan pisze:Przypomniała mi się niedawno taka scena z Kristen i Felicią chyba. Potrąciły jakiegoś gościa samochodem. Czy ktoś wie może o tym coś więcej, kim był ten potrącony facet, czy przeżył, w którym to było roku ?
Potrąciły Zacha Hamiltona, brata Taylor. Przeżył ::chytry::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tego nie pamiętam... Ale fajnie by wrócić do czasów, kiedy Brooke pracowała jeszcze jako chemiczka :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

SallyFan pisze:
DeaconFan pisze:Przypomniała mi się niedawno taka scena z Kristen i Felicią chyba. Potrąciły jakiegoś gościa samochodem. Czy ktoś wie może o tym coś więcej, kim był ten potrącony facet, czy przeżył, w którym to było roku ?
Potrąciły Zacha Hamiltona, brata Taylor. Przeżył ::chytry::
Co zaqpoczątkowało romans Zacha i Felicii:)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dragon_Scale pisze:Ja bym chciał zobaczyć pierwsze małżeństwo Macy , wszystkie sceny z Lauren no i z Sheilą oczywiście... :D Swoją drogą , to od czego Brooke wtedy tak zwariowała i uciekła na tą wyspę?
Od tego że dowiedziała się że Bridget nie jest córką Ridge'a i podejrzewali na dodatek że to Brooke maczała w tym palce podczas za wszystkim stała Sheila.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Damians pisze:Dragon_Scale Stefa odebrała Brooke prawa rodzicielskie ( ::plask wczolo: ) i zabrała jej małego Ricka i Bridget. Brooke wtedy zwariowała i była na wyspie, na szczęście bohaterski Ridge ją odnalazł i uratował ::rad:: ::jezyk::
A już się łudziłem , że w tym akurat najbardzije znienawidzona przezemnie postać nie miała udziału ::plask wczolo: Za to Ridge zyskuje kilka punktów za ten gest, może go kiedyś polubię ::jezyk::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

To były fajne odcinki ze zwariowaną Brooke. Pamiętam tylko że mieszkała w jakiejś chatce na wyspie i tam były jakieś lalki i ona je uważała za swoje dzieci czasem jakaś murzynka do niej przychodziła.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Z Quizu przenoszę pytanie tutaj w obawie przed ostrzeżeniem: w jakich okolicznościach Morgan udała się z Ridgiem do Paryża? Bo nie mogę sobie tego przypomnieć...
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Tiril pisze:Z Quizu przenoszę pytanie tutaj w obawie przed ostrzeżeniem: w jakich okolicznościach Morgan udała się z Ridgiem do Paryża? Bo nie mogę sobie tego przypomnieć...
Ja wiem coś nie coś. To było tak ze spaliła się część projektów w firmie w Paryżu... I chyba Brooke ich wysłała żeby polecieli zrobić z tym porządek. Czy coś takiego.
Forrester

Post autor: Forrester »

Co do początków serialu to ten słynny prywatny detektyw Conway Weston był "wynajmowany" dwukrotnie. Za pierwszym razem aby zrobić kompromitujące zdjęcia Ridgowi i Alex, a za drugim - 4 lata później (tym razem na usługach Królowej) aby sprowadzić do Los Angeles Stevena Logana, dzięki czemu on i Beth mieliby wrócić do Paryża, a Eric będzie wolny ::rad::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Ile dotychczas ślubów Ridżunia i Brook pokazała TVP?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

2 śluby. :wink:
Awatar użytkownika
poppy90

Post autor: poppy90 »

Przypomniało mi się coś dziwnego z początkowych odcinków Mody na sukces, ale nie jestem pewna, czy mi się coś nie pomieszało, bo to się wydaje nieprawdopodobne, ale muszę to napisać, bo mnie to męczy:wydaje mi się, że Clark i Stephanie mieli romans, czy ktoś to pamięta :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wydaje mi się, że tylko się całowali, ale nie jestem pewien.
A poza tym ktoś już tu chyba napisał, że to było w odcinkach niewyemitowanych w Polsce (TVP 1 emituje MNS od 216 odcinka), więc nie mogłaś tego widzieć ani pamiętać bo tego na tvp nie pokazano. Chyba, że widziałaś jakieś video z tego wydarzenia albo mieszkałaś w USA w 1987 i oglądałaś to wtedy na CBS.
ODPOWIEDZ