Którą soap operę chciałbym zobaczyć w polskiej tv?
- Marek Forrester
-
GL Forever
Fu, telenowele ! Teraz czas na opery mydlane. Też chciałbym taki kanał. A ATWT to na prawdę wspaniała soapka Thorne, choc oczywiście zdarzają się nudniejsze odcinki. Przynajmniej wspaniała jak dla mnie
Każdy ma inny gust więc dla ciebie nie musiałaby byc wspaniała, ale dla mnie jest i chciałbym ją zobaczyc na jakimś polskim kanale 
-
GL Forever
Chętnie zobaczyłbym w naszej tv jakieś klasyczne odcinki soap oper z lat 50 i 60. Wtedy to dopiero były seriale
Chocby nawet patrzec na lata 80, wtedy też soap opery były niezłe. Jak widziałem na youtube ten wypadek fałszywej Angelii i jakiegoś doktora z MNS, to kto by pomyślał, że to Moda na sukces
Gdyby Moda była teraz taka, jak w latach 80, to może nadal regularnie bym ją oglądał.
Nie ma co, stare odcinki soap oper są nie tylko klasyczne, ale i bardzo dobre. Z klasycznych odcinków widziałem m.in. odcinek One life to live z 1969 roku. Muszę powiedziec, że był bardzo interesujący, a teraz ten serial to szmira i nic ponadto.
Nie ma co, stare odcinki soap oper są nie tylko klasyczne, ale i bardzo dobre. Z klasycznych odcinków widziałem m.in. odcinek One life to live z 1969 roku. Muszę powiedziec, że był bardzo interesujący, a teraz ten serial to szmira i nic ponadto.
Ja chciałbym zobaczyć w polskiej tv napewno Y&R. [shadow=black]Szczególnie te odcinki z Sheilą (lata 2005-2007) i Amber. [/shadow]No i może też GH. Ale te odcinki z tym zamkiem, albo z jakimiś równie ciekawymi akcjami.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Mikao, Polsat emitował Y&R, czyli "Żar młodości". Wyemitowano ok 800 odcinków. Widziałem przynajmniej kilkanaście. Nie oglądałem regularnie, bo byłem w szkole o tej porze.
GH pokazano też w latach 90, Thorne w wątku o GH napisał, że serial był emitowany w latach 1995-1996. Podejrzewam, że to była TVP2. Chyba było tylko kilkadziesiąt odcinków.
Szczerze mówiąc, nie wiem czy znalazłbym czas na oglądanie kolejnej soapki w polskiej tv. Oczywiście pozostaje wierny MnS.
GH pokazano też w latach 90, Thorne w wątku o GH napisał, że serial był emitowany w latach 1995-1996. Podejrzewam, że to była TVP2. Chyba było tylko kilkadziesiąt odcinków.
Szczerze mówiąc, nie wiem czy znalazłbym czas na oglądanie kolejnej soapki w polskiej tv. Oczywiście pozostaje wierny MnS.
- Liason-fanka
No żar młodości odpadł już gdzieś czytałem że na POLSACIE w latach 90 oglądało go ok 2 mln teraz gdy leciał o 6 rano około 2-4 tysięcy widzów to tragedia . GL był by dobry labo właśnie All my childern tylko że od początku stacje na pweno mają stare archiwalne odcinki bo na soap net .tv puszczają od początku wszystkie soapki takie jak Port Charles
Loving Ryan's Hope Search for Tomorrow The Edge of Night . Tyle że nam nie jest dane ich zobaczyć z powodu położenia geograficznego ;/
Loving Ryan's Hope Search for Tomorrow The Edge of Night . Tyle że nam nie jest dane ich zobaczyć z powodu położenia geograficznego ;/
Grisza