Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Mailo - ściskam serdecznie!! :: bow :: :D
Na pewno zakochasz się w tym filmie. Co prawda dzieciaki te, jak dla mnie trochę są za grzeczne, ale można to zrozumiec, bo w czasach wojny inaczej to wyglądało.
"Opowieści..." z pewnością Ci się spodobają. Ja się w tym filmie zakochałem.
A najbardziej pokochałem złą czarownicę - brawa dla aktorki(nazywa się chyba Tilda Swintson) czy jakoś bardzo podobnie.
Na pewno też zakochasz się w czarownicy. :serce: :serce: ::ok::
Czarownica 4ever.... :mrgreen:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Obejrzałem:) bartex ja wiedziałem że film będzie super, bo w dzieciństwie oglądałem serial BBC "Kroniki Narnii". Nie był oczywiście nakręcony z takim rozmachem jak film ale miał swój klimat:) Zgadzam się że czarownica ma w sobie coś fascynującego. Podobał mi się jej końcowy pojedynek z Piotrem na miecze:)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bartex

Super, że podoba Ci się carownica! :D
Od razu mi weselej. :D
Ostatnio w "Pani domu" były nalepki z "Opowieściami..." nalepka z czarownica jest u mnie czczona.... ::rad::
Ściskam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Bartex analizując twoją fascynacje Stephanie, Bree i teraz tą Czarownicą stwierdzam, że twoja przyszła zona będzie jakąś DOMINĄ :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Bartex

może tak a moze nie.....
::rad:: ::cojest:: :D
Nic nie mówie...
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Wczoraj oglądałam film „Venom” horror USA jest to jeden z tych filmów z serii zabili go i uciekł. Ale miło się oglądało tym bardziej, iż w głównej roli zagrała Agnes Bruckner, czyli nasza obecna Bridget. Sam film oceniłabym na 7.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiaj idę na maraton filmowy do multikina. Będzie wyświetlany "Crash" ("Miasto Gniewu", już to widziałam, ale świetny film i naprawdę goroąco go polecam), "Wierny Ogrodnik" (tak go tu chwaliście, że muszę sama zobaczyć :)) i "Good Night, and Good Luck". Napiszę jak było :)
Awatar użytkownika
Bartex

Wiwi - a oczka boleć nie będą??? ::rad::
:wink: :mrgreen:
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Hehe, moje oczy i tak są już zepsute ;) Najbardziej podobał mi się Crash, potem Wierny Ogrodnik a na końcu Good Night, And Good Luck, ale to może dlatego, że taka była właśnie kolejność wyświetlania filmów, a im dalej tym gorzej się oglądało. Na tym ostatnim filmie pełno osób wyszło, ale my wytrzymaliśmy :) Ogólnie filmy mi się podobały, bo poruszały jakies ambitne tematy a nie zapełniały czasu niesamowitymi akcjami kaskaderskimi lub efektami komputerowymi ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

"Good Night, And Good Luck” jeszcze nie oglądałam. Przymierzam się do niego od tygodnia. Oglądałam za to „Tajemnica Brokeback Mountain” muszę przyznać, że to najlepszy film po „Wiernym Ogrodniku” jaki widziałam. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy otrzyma jak najwięcej Oskarów.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

"Good Night, And Good Luck” niestety jeszcze nie miałem okazji zobaczyc a występuje tam ten aktor z "Savannah"-ojciec Resse i "Miasteczka Twin Peaks"-ojciec Laury.
Za to "Tajemnice Brokeback Mountain" już widziałem jest tam urocza aktorka z "Jeziora marzeń" i jeśli się nie mylę też została nominowana do Oscarów -ten film ma najwięcej nominacji i myślę że zasłużenie bo jest bardzo dobry -zerknę dziś w nocy na Tvp2 będzie relacja na żywo. No i jeszcze nominowana jako pierwszoplanowa aktorka jest nasza Lynette z "Gotowych na wszystko".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

A ja byłem ostatnio na "Ja Wam Pokażę". Strasznie podobała mi się Grażyna Wolszczak, Marta Lipińska i Krzysztof Kowalewski - świetnie zagrali. Miło było też zobaczyć Hankę Bielicką i Agnieszkę Maciejewską - Pilaszewską. Największą pomyłką filmu był moim zdaniem Paweł Deląg, którego umiejętności aktorskie są wręcz przykre.
Awatar użytkownika
wiwi

Ja też chcę bardzo zobaczyć Tajemnice Brokeback Mountain! Ściągam, ale mam dopiero 37% :( Adex, rozpoznałam tego aktora z Savannah :) Oprócz tego grają tam jeszcze George Clooney, Robert Downey Jr i Jeff Daniels a David Strathairn dostał nominację do Oscara. Michelle Williams, czyli Jen z Jeziora Marzeń rzeczywiście też została nominowana do Oscara :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiwi, a skąd ściagasz Tajemnice Brokeback Mountain? ::chytry::
Awatar użytkownika
Bartex

Bardzo fajnie by było, gdyby Felicity otrzymała Oscara(ale odpukać) - rzeczywiście to świetna aktorka. Ale o tej "Transamerice" jakoś tak niewiele sie mówi.
W każdym bądź razie życze jej tego (jestem ciekawy, czy zaproszono resztę gospodyń, by mogły kibicować przyjaciółce) :D Fajnie by było je zobaczyć razem. :serce:
nie wiem, czy obudzę się o 1:00 by obejrzeć na żywo, na pewno obejrzę skrót we wtorek wieczorem. ::rad::
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ