Nie nazwałbym tego plecami. Podpisała kontrakt z UMP na mocy którego wytwórnia zajmuje się jej promocją w celach zarobkowych. Skoro zobligowali się do wydawania jej płyt, to chcą sprzedać ich jak najwięcej. Sama się pewnie tam nie pchała. Można ewentualnie czuć żal do producentów TVNu, że z braku laku angażują mniej znanych ludzi, ale przecież nie wszystkie polskie gwiazdy (a z pewnością nie te prawdziwe) pchają się do tego show. Z drugiej strony rozumiem trochę Twoją niechęć, media już wyrobiły sobie opinię na jej temat i sieją ferment.Abec pisze:Jestem do niej nastawiony o tyle źle, że musi mieć niezłe plecy, by wykorzystywać ten program do swej promocji, a ja korzystania z pleców nie lubię. Takich gwiazdeczek jest multum, a ona jedna się akurat załapała... Ten program ma chyba służyć m.in. temu, by widzowie mieli zabawę patrząc jak znane buźki radzą sobie w nietypowej sytuacji. Więc nie powinno tam być nieznanych buziek.
Taniec z gwiazdami
Taylor <3
LoLex, ale każdego można usprawiedliwić kawałkami typu "przynajmniej się przebiła". Roman Giertych też się "przynajmniej przebił", a nie sądzę, byś go popierał.
Co do zazdrości, to nie sądzę. W końcu większość z nas nie śpiewa itd.
Co do zazdrości, to nie sądzę. W końcu większość z nas nie śpiewa itd.
Ostatnio zmieniony 2007-08-07, 22:12 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Też nie wiem dlaczego wszyscy uczepili się Isis Gee .W stacjach radiowych 2 miesiące wcześniej można było słyszeć jej piosenkę .Teledysk jest emitowany w 4fun.tv , vivie polskiej dużo przed jej startem do tańca. Ciesze się z jej występu i nawet będe chciał aby doszła dość daleko.Oczywiście TVN mógł zeprosić setkę bardziej znanych piosenkarek polskich, ale wybrał właśnie Isis . Zawsze mógł wybrać mniej znaną . Wogóle aż musiała wytwórnia dac oświadczenie to po prostu skandał. Jak dla mnie to wypadu są Jacek Kawalec i Rafał Bryndał, a dalej pewnie będzie zacięta walka.Halina przecież ma wiele hitów "Czerwone korale" czy "Gdzie ten który powie mi" czy "W kinie w lublinie.Śpiewała też na krązku Laidies z najlepszymi polskimi piosenkarkami.
Miałem tak samo!LoLex pisze:w ubiegłej edycji w życiu bym nie pomyślał, że tak polubię pana Tyńca.
Tyniec zwyczajnie był mi obojętny, nigdy nie żywiłem do niego jakiejś szczególnej sympatii ( w Daleko od noszy wręcz go nie lubiłem! ), ale już gdzieś tak w połowie edycji zacząłem go lubić. Obecnie lubię faceta
LoLex uważaj, bo jeszcze piękna Sandra przeciągnie Ciebie na swoją stronę
O tym chyba jeszcze nie pisałem. Kammel - ewidentnie jedna z największych gwiazd tej edycji ( a wręcz powiem w całej historii TzG) dostał jakąś tancerkę, która nawet nie umie języka polskiego! Z racji, że to ostatnia edycja, prawie wszyscy jej tancerze są już sławni, więc ludzi głosują nie tylko na "gwiazdy" ale też na tancerzy, których już polubili. A tu dali mu jakąś nieznaną...
- Marek Forrester
TVN-owi przecież zależy na tym, aby ludzie wysyłali do nich jak najwięcej SMS-ów. Nie ważne na kogo, na co - byleby tylko wysyła. I właśnie poprzez takie połączenie - gwiazda - gwiazda tancerz, zyskują więcej SMS-ówAbec pisze:Trochę zaprzeczasz sam sobie, gdy idzie o te spiski. Gdyby TVN po prostu oszukiwała przy liczeniu głosów, nie musiałaby uciekać się do takich sztuczek.