Czyli tą ostatnią osobą jest Kacper Kuszewski. Nawet się cieszę z jego występu
Programy rozrywkowe
Czyli wygląda na to , że znamy trzynastkę. Mam nadzieję, że Przebindowski i Polk też wystąpią . Bardzo podobają mi się uczestnicy podobnie jak w I edycji. Myślałem , że trzynasta osoba będzie Poniedziałek , ale w sumie wolę Kuszewskiego od niego
[ Dodano: 2007-08-09, 16:14 ]
Singiel Patrycji Kazadi z Ten Typ Mes
http://hip-hop.pl/albumy/projector.php?id=1177932676
Klikacie Posłuchaj i to jest ta pani, która śpiewa.
Podoba mi się jak śpiewa Kazadi , nawet bardzo . Będzie zacięta walka
[ Dodano: 2007-08-09, 16:14 ]
Singiel Patrycji Kazadi z Ten Typ Mes
http://hip-hop.pl/albumy/projector.php?id=1177932676
Klikacie Posłuchaj i to jest ta pani, która śpiewa.
Podoba mi się jak śpiewa Kazadi , nawet bardzo . Będzie zacięta walka
Dzisiaj był finał Hiltonów na TVN Style. Wygrał Jaret, z czego się cieszę
Program ten oglądałem od samego początku, najlepsze było to, jak przedstawiali w nim rodzinę Hiltonów
A z Kate zrobili damę, niczym Jolanta Kwaśniewska.
Swoją drogą, mogliby w Polsce wymyślić coś podobnego, a Jola uczyłaby tego wszystkiego ( dobrych manier, gustu, stylu ) - na pewno wystartowałbym w castingu

Program ten oglądałem od samego początku, najlepsze było to, jak przedstawiali w nim rodzinę Hiltonów
Swoją drogą, mogliby w Polsce wymyślić coś podobnego, a Jola uczyłaby tego wszystkiego ( dobrych manier, gustu, stylu ) - na pewno wystartowałbym w castingu
- Adex-fan Brooke
Śmieszne trochę że mama Paris prowadzi taki program zamiast lepiej wychować córeczkę aby przynajmniej karana prawnie za wybryki nie była 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Ludzie, czytajcie posty!
Przecież w temacie Muzyka pisałem o tym, że płyta Agi jest już platynowa, ale nie ta z gazety, tylko ta, która jeszcze się nie ukazała - to niezwykła rzadkość w polskim show biznesie
A wracając do tematu, jeszcze nie widziałem nowej reklamy, muszę sie na nią zaczaić. I niedługo trzeba będzie założyć osobny temat do JOŚ
Przecież w temacie Muzyka pisałem o tym, że płyta Agi jest już platynowa, ale nie ta z gazety, tylko ta, która jeszcze się nie ukazała - to niezwykła rzadkość w polskim show biznesie
A wracając do tematu, jeszcze nie widziałem nowej reklamy, muszę sie na nią zaczaić. I niedługo trzeba będzie założyć osobny temat do JOŚ
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Mi też ten odcinek ,,Szansy..." bardzo się podobałAlexander pisze:Wczoraj oglądałem "Szanse na sukces" powtórkowy odcinek na TVP Polonia i śpiewała Joasia Liszowska, jest genialna ale jeszcze bardziej podobała mi się Kasia Zielińska... Oj czuje ,że mamy dobrze śpiewające gwiazdy w tej edycji!
Uczestnicy TnL
Babiarz wygląda młodziej ode mnie
http://film.wp.pl/idGallery,2232,idPhoto,104843,galeria.html
Babiarz wygląda młodziej ode mnie