Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Brooke dzisiaj prezentowała się przepięknie :serce: :serce: :serce: Podobnie Bridget :)

Za to Amber i Sally miały brzydkie sukienki :P Sally ostatnio w ogóle tak jakoś niegustownie się ubiera, ale nadal ją kocham xD
Milagros

Post autor: Milagros »

Brooke wyglądała świetnie :serce: :serce: :serce:
Pasują jej ciemne ubrania.Dzisiaj nawet Kristen ładnie wyglądała w czerwonym kostiumie ::rad::
Nie wiem co to miało być,co Amber miała na sobie,ale było to stasznie nietwarzowe ::kwasny::
Sally ostatnio ubiera się okropnie :evil:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Sally w drugim odcinku miała na sobie jakąś okropną bluzkę ::kwasny::
Brooke do twarzy z czarnym. A Sofia miała jakąś dziwną fryzurę wolę gdy ma rozpuszczone włosy
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Jak zobaczyłam dziś Amber, to pomyślałam sobie - Boże, co ona ma na sobie?! ::jezyk:: Wyglądała okropnie. ::ysz:: Brooke ładnie, stroju Kristen nie zapamiętałam - była zbyt krótko, Bridget też fajnie, ale już Sally nie za bardzo.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Beja pisze:Jak zobaczyłam dziś Amber, to pomyślałam sobie - Boże, co ona ma na sobie?!
To coś, co ona miała na sobie, to chyba dostała w spadku po swojej babci ::jezyk:: Wyglądała w tym jak osiemdziesięcioletnia staruszka ::jezyk:: ::rad:: Okropność.. ::kwasny::

Rozumiem, że Amber pochodzi z niższych sfer - bądźmy szczerzy - z plebsu, ale to chyba nie oznacza, że nie możne nauczyć się stylu i klasy! Jak nie ubierze jakiejś świecącej, różowej mini - to założy biały worek! Otacza się wśród tak elegancko ubranych kobiet jak Brooke, Stefa, Taylor i nie może się od nich nauczyć jak dobrze wyglądać!
Niech dziewczyna obejrzy sobie Lekcję stylu, bo nic innego jej już nie uratuje...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Amber miała okropny kostiumik. Ci charakteryzatorzy nie mają gustu. Brooke za to ładnie wyglądała w tej fryzurze.
Patka

Post autor: Patka »

Ubranie Briget mi się dzisiaj nie podobało.Nie wiem po co jej ten żabot? ::kwasny:: W dzisiejszym odcinku Kristen wyglądała najładniej odkąd pojawiła się w serialu :serce:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Deacon przesadza ostatnio z żelem do włosów.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ally

Post autor: Ally »

Wybaczcie ze dopiero dzisiaj piszę o tym, ale byłam na urlopie i nie miałam okazji a po prostu muszę coś skomentować. Mianowicie ubranie Stefy, które miała ostatnio (sceny z Ericem i w szpitalu). To niebieskie coś ::plask wczolo: I Ci ludzie sa projektantami mody ::plask wczolo: Litości ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Mi się ten ciuszek Stephanie podobał. :P
Ally

Post autor: Ally »

Ja miałam wrażenie jakby Stefa zmieniła pracę i właśnie wyszła ze swojej zmiany w ... cyrku. ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Ally pisze:Mianowicie ubranie Stefy, które miała ostatnio (sceny z Ericem i w szpitalu). To niebieskie coś ::plask wczolo: I Ci ludzie sa projektantami mody ::plask wczolo: Litości ::plask wczolo:
Ally, chyba zapomniałaś, że to był rok 2001 :wink: Oczywiście, gdyby Stefa dzisiaj założyła taki kostium, to wyglądałaby dziwacznie, ale w tamtym okresie właśnie takie rzeczy były modne! :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Chciałem się zapytac po co rickowi te pekaesy? Czy 6 lat temu była taka moda a ja tego nie pamietam?
Awatar użytkownika
Damians

Widocznie nie zwracałeś na to uwagi. Spójrz chociażby na Deacona ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

Deacon to inny styl. Co ciekawe Rick-Justin też na początku nosił branzoletkę, ale szybko zrezygnował ;)
ODPOWIEDZ