Film był bardzo dobry
Aha, jeszcze jedno. Film niby momentami jest brutalny... no, ale nie jest
Man behind the sun też jest na prawdziwych wydarzeniach. Film podobno strasznie szokuje.gregi pisze:Oglądałem starą wersję.
To okropne ze ta historia wydarzyła sie naprawdę!
A no trochę jest niezgody. NP - W książce, to o ile dobrze pamiętam, Marietta wydała Gwardię Dumbledora, a w filmie, to wychodzi na to, że Cho o wszystkim powiedziałaLizzy pisze:Słyszałam że film Harry Potter i zakon feniksa jest bardzo niezgodny z książką to prawda ?(dopiero w środę wybieram się do kina). Źródło: www.prorok.pl (polecam tę stronę dla fanów fantasy).
Napisałem dlaczego dałem mu 10/10. Czytaj ze zrozumieniem, plaskaplaska pisze:A ja ostatnio nadrabiam zaleglosci i brne filmowo do przodu. Z ciekawszych filmow jakie widzialam to Mr.Brooks z Costnerem. Kolejny film o zabijaniu dla rozrywki, ale inny niz horrory Pilo i Hostelowo podobne. Inteligentny dobrze zrobiony i zagrany.
Chociaz denerwuje mnie juz troche hollywooddzka tematyka zabijania jako czegos co jest tuz obok na porzadku dziennym to polecam nowy film z Hopkinsem Słaby punkt. Klasa aktorska, jeju co bym dala za to zeby nam sie w Polsce urodzil taki Hopkins, niestety w malo ambitnych rolkach serialowych taki geniusz nigdy sie nie popelni. Film opowiada o zbrodni doskonalej i o mlodym prawniku ktory uparcie szuka w niej tytułowego slabego punktu.
GL: dlaczego dales filmowi 10/10 skoro byl "zryty" ? :]