Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Nawet lubię oglądać Czarodziejki. :wink: Wprawdzie zbyt wielu odcinków nie widziałam, ale już po nich mogę stwierdzić, że najbardziej polubiłam Phoebe. :)
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Czarodziejki to bardzo ciekawy serial, szczególnie, że dziewczyny doskonale dobrane saą charakterami, sama jestem czarownicą więc to serial dla mnie ( dobrą czarownicą)... ::chytry::
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Sobotnie odcinki takie sobie. :ziewam: Bywały lepsze...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

3 Sezon trzyma poziom, mnie bardzo podobają się nowe odcinki! A powtórki drugiego sezonu zakończą się pod koniec wakacji i zapewne Polsat wyemituje 3 i 4 sezon a za rok w następne wakacje będą powtórki tych sezonów!
Nobody does it better
compek

Post autor: compek »

Dzwoniłem do Polsatu podczas żałoby, żeby spytać się czy nic nie przesuwają i przy okazji zapytałem się o przyszłe wakacje i powtórki "Czarodziejek" no i jakiś pan powiedział, że nie będą już mieli praw do emisji. :cry:

No, ale może będzie jakaś wyprzedaż, na przykład w zimę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Wiecie może czy Polsat wykupił dalsze serie?? Ciekawi mnie czy po 3 poleci 4?? :roll:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Bardzo bym prosiła, żeby mi ktos opowiedział ostatni odcinek Czrodziejek. Niestety nie mogłam oglądać. Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Oglądał ktoś sobotni odcinek??
Występował w nim Nasz "modowy" James Warwick :) Dziwnie go było zobaczyć w innej roli :roll:

Jeszcze zostały 2 odcinki 3 serii :(
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Fifi pisze:Oglądał ktoś sobitni odcinek?? Występował w nim Nasz "modowy" James Warwick :)
Ja oglądałam. I występował. W roli jakiegoś tam demona.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj na Polsacie [shadow=black]ostatni odcinek z Shannon Doherty.[/shadow]
Radzę oglądać. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oo dzięki za info. to szybko już
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Athaya

Post autor: Athaya »

Polsat przyjemnie mnie zaskoczył... Puścili wczoraj pierwszy odcinek czwartej serii serialu "Czarodziejki" :shock: :twisted: Wreszcie mogłam sobie pooglądać z tłumaczeniem polskim :lol: Ciekawe czy będzie ciąg dalszy serii...
Tomala

Post autor: Tomala »

Czy ktokolwiek to ogląda? Ja niedawno zacząłem. Niesamowicie mi się ten serial podoba. I od poniedziałku do piątku są powtórki o 9.30 więc sobie nadrabiam. I gra tam Shannen Doherty :serce: Ale tylko do 3. sezonu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja trochę to kiedyś oglądałem. :wink: Jeszcze jak grała tam Shannen Doherty. Z bohaterów najbardziej lubiłem Phoebe, Cole'a i Leo. Później jakoś przestałem to oglądać, ale nie dlatego, że ten serial mi się znudził, tylko dlatego, że pora emisji mi nie bardzo odpowiadała. ::kwasny:: Może teraz rzucę czasem jeszcze na to okiem. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja oglądam i poranne powtórki i nowe odcinki. Szkoda że później uśmiercili Prue. Ja w sumie lubię wszystkie postacie. Każda jest inna, ma w sobie "to coś".
ODPOWIEDZ