Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Styl Deacona bardzo mi się podoba ::rad:: Chociaż ja bym takich rzeczy nie założył ::cojest::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Moja Babcia dziś stwiedziła że ostatnio Bridget ładnie wygląda. Jest tak różowa na buzi. Chyba muszę się z nią zgodzić.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Rick miał nawet możliwą tę koszuleczkę.
Brooke miała ładną bluzeczkę - wyglądała w niej jakoś tak.. szczuplej ::rad:: :serce:
Za to Kristen miała bardzo brzydko włosy ::kwasny::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Mnie również bardzo podobało się ubranie Brooke. Miał taki ładny czerwony sweterek który się chyba rozszerzał w rękawach o ile dobrze pamiętam...W każdym razie bardzo ładnie w nim wyglądała. Wczoraj i chyba dzisiaj zresztą też Bridget miała takie jasno zielonkawe spodnie w których wyglądała jakoś tak grubo, szeroko... Może te spodnie ją tak poszerzyły...
Milagros

Post autor: Milagros »

W co by się Brooke nie ubrała,i tak zawsze pięknie wygląda :serce:
Ale ta czerwona bluzeczka rzeczywiście była bardzo ładna ::jezyk::
Kristen miała okropną fryzurę :evil:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też nie podobała sie dziś Kristen - jej fryzura i czarny strój... Brooke jak zwykle pięknie. ::krzyw:: Rick też. :serce: Bridget moim zdaniem było ładnie w tym stroju. ::ok::
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Zgadzam się, że Brooke ślicznie wyglądała w tej czerwonej bluzeczce :serce: .
Ja takze uważam, ze dzisiaj Brooke w tych dramatycznych scenach ślicznie prezentowała sie w czerwonej bluzce, pasował również jej stój do atmosfery odcinka... ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 22:24 przez Korinn, łącznie zmieniany 1 raz.
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi co prawda Brooke zawsze się podoba, ale w tej czerwonej bluzeczce wyglądała bosko :serce: Zgadzam się z justyną18 mi też Bridget wyładniała w oczach :zeby: Deacon jak zwykle bardzo pięknie ubrany. Megan ma bardzo ładne włosy szczególnie we wczorajszych odcinkach :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Skoro dzisiaj Forresterowie wyglądali tak bombowo, to jak będą wyglądali na ślubie ::ke:: :D :shock: ::rad:: :serce:

Kristen - jeszcze nigdy tak pięknie nie wyglądała :serce: Miała piękną sukienkę, ale przede wszystkim miała przepiękna fryzurę :serce: :serce: :serce:
Bridget - jej sukienka również bardzo mi się podobała ( szkoda, że Deacon nie założył bordowej koszuli, uzupełnialiby się wzajemnie :lol: ).
Ekipa Sally - wszystkie wyglądały wspaniale ( szczególnie fryzura Kristen ::rad:: )
Bracia Forresterowie - wszyscy w koszulach ( cóż za zbieg okoliczności ::cojest:: ). Thorne miał taką zwyczajną, Rick nawet fajną - natomiast Ridge - boską :serce: ::rad::

Sukienka dla matki Tony'ego też wyglądała dosyć efektownie...
Natomiast Amber po raz kolejny pokazała, że jest dziewuchą ze wsi i nie ogląda Lekcji Stylu.

I na koniec pytanie retoryczne:
Czy dzisiaj na ekranach TV widzieliśmy Stefanię czy Cesarza Japonii :?: ::cojest::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A więc zrobię taki ranking jak Damians :P :
Kristen- odjazdowo wyglądała, przepiekna sukienka, ekstra fryzura w ogóle idealnie :serce: :serce: :serce:
Tony- też nawet nieźle wyglądał w tej marynarce ;)
Bridget&Deacon- Bridget nam ładnieje naprawde wyglądała fajnie, widac ze o siebie zadbała. Deacon też wydawał mi się jeszcze bardziej przystojny niż zawsze :P odlotowo się odstawił :serce:
Bracia F.- Nieźle, nieźle dla mnie najlepiej prezentował się Thorne mimo iż jestem fanką Ricka (ma fajną fryzurę jak się ostrzygł ostatnio :P) :serce: .
Amber- Wieś, wieś, wieś. Dziękuję. Nic dodac nic ując ;)
Stefa- miała niezły kostium ::ke:: ::loll:: wyglądała na prawdziwą Cesarzową ale...Damians masz rację Japonii :P .
Ostatnio zmieniony 2007-08-16, 18:50 przez Lizzy, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cesarzową Foresterów ::krzyw::
Najpiękniej moim zdaniem wyglądała dziś Sofia ::ok:: Ogólnie panie ładnie wyglądały,niezapamiętałam jedynie stroju Amber.Moze dlatego,że tylko jedno zdanie powiedziała ::krzyw::
Stefa rzeczywiście bardzo źle dziś w tym ubranku wyglądała :|
Team Hunter:)A jak!
Milagros

Post autor: Milagros »

Jestem zdania,że większość gości na przyjęciu zaręczynowym wyglądała nawet
bardzo ładnie 8)
Bardzo podobała mi się sukienka,fryzura i makijaż Kristen :serce: :serce: :serce:
Bridget nawet fajną miała tą sukienkę ::ok::
Sally,Sofia,Darla,matka Tony'ego-elegancko
Tylko Stefci coś się pomieszało i ubrała coś tak dziwnego,że nie wiem,do czego
to porównać :shock:
Dzisiaj nawet Amber ładnie wyglądała -szok!
Tylko Brooke pozostała w tej samej bluzce,ale wyglądała pięknie i nie była na przyjęciu
więc nie musiała się przebierać :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Zastanawiam się czy ten dzisiejszy kostium Stefa wykradła NASA który miał docelowo służyć wyprawom w kosmos czy Eric ma taki super gust i kupił żonce taki prezencik?? :| ::cojest::
Ridge chyba wziął tą koszulę z szafy Thomasa. ::loll::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Na dzisiejszym przyjęciu zorganizowanym przez Bridget najładniej ubrana była moim zdaniem Sofia. Może fryzura nie była najładniejsza ale jej we wszystkim ładnie. Co do ubrania Bridget zwykła sukieneczka ale fryzura bardzo do niej pasowała. Te świecące ubranie Stephanie w ogóle do niej nie pasowało ::plask wczolo: Deacon niczym się nie wyróżniał jak zwykle na czarno. Ridge dziś miał jakąś dziwną, nie pasującą do niego koszulę nie podobała mi się.
Kristen, Darla i Sally jak zwykle pięknie.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Kristen :serce:
Bridget - dość ładnie, ale czy ona nie jest za blada jak na mieszkankę domku na plaży? ::chytry::
Ridge ::kwasny:: :shock: ::ke::
Thorne - jakaś dziwnie wymiętoszona ta jego koszula była ::kwasny:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ