Nie wiem czy już to było pisane jeśli tak to przepraszam.
Czytaliście już scenariusz do pierwszego odcinka 3 sezonu? Jak nie to macie go tutaj
Uwaga SPOILER!
Ściagnij PDF
Czytaliście już scenariusz do pierwszego odcinka 3 sezonu? Jak nie to macie go tutaj
Uwaga SPOILER!
Ściagnij PDF
Ten spoiler blue jest fałszywy. Na necie pojawiło się już coś prawdziwego!
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4433302.html ----> PIERWSZYCH 17 MINUT 1 ODCINKA 3 SEZONU!!
It really rocks!
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4433302.html ----> PIERWSZYCH 17 MINUT 1 ODCINKA 3 SEZONU!!
It really rocks!
Nie no,ironizujesz,czy mówisz serio? Wiesz,link jest linkiem,nie przymuszałem,by tam wchodzić.Mareczek pisze:Dzięki ThorneDzięki
Mojej mamie bardzo się to podobało, mi oczywiście też
Już niedługo 2 sezon
Szkoda, że [shadow=black]nie będzie go czytał pan Stanisław Olejniczak - tak przynajmniej było w reklamach
[/shadow]
Spoiler do 3 sezonu: [shadow=black]Slyszeliscie, ze Sarah Wayne Callies (Sara) wg wszelkiego prawdopodobienstwa nie wraca do serialu?[/shadow]
Zrodlo
Z mojej strony - totalna zalamka.

Zrodlo
Z mojej strony - totalna zalamka.
Uwaga SPOILERY!
W trzecim sezonie na pewno znajdą się Bellick, Michael, Lincoln, Alex Mahone, Sucre i T-Bag. Będą też nowi bohaterowie: Whistler (Chris Vance), Sophia (Danay Garcia), Betty Crocker (Jodi Lyn O'Keefe) i Lechero (Robert Wisdom). Gościnnie wystąpią też Marshall Allman (L.J. Burrows) i Camille Guaty (Maricruz Delgado).
Znane są już też tytuły siedmiu pierwszych odcinków 3 sezonu:
odc. 3x01-Orientacion-17.09.2007
odc. 3x02-Fire/Water-24.09.2007
odc. 3x03-Call Waiting-1.10.2007
odc. 3x04-Good Fences-8.10.2007
odc. 3x05-Interference-15.10.2007
odc. 3x06-Photo Finis-22.10.2007
odc. 3x07-Vamonos-29.10.2007
W trzecim sezonie na pewno znajdą się Bellick, Michael, Lincoln, Alex Mahone, Sucre i T-Bag. Będą też nowi bohaterowie: Whistler (Chris Vance), Sophia (Danay Garcia), Betty Crocker (Jodi Lyn O'Keefe) i Lechero (Robert Wisdom). Gościnnie wystąpią też Marshall Allman (L.J. Burrows) i Camille Guaty (Maricruz Delgado).
Znane są już też tytuły siedmiu pierwszych odcinków 3 sezonu:
odc. 3x01-Orientacion-17.09.2007
odc. 3x02-Fire/Water-24.09.2007
odc. 3x03-Call Waiting-1.10.2007
odc. 3x04-Good Fences-8.10.2007
odc. 3x05-Interference-15.10.2007
odc. 3x06-Photo Finis-22.10.2007
odc. 3x07-Vamonos-29.10.2007
Wiedziałem że Veronica ma zginąć, ale szkoda że tak brutalnie i w 1 odcinku 2 sezonu
Szkoda bo już ją polubiłem. W tv jednak serial dużo traci, oglądając w oryginale lepiej słychać podkład muzyczny
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak, została poćwiartowana
Bardzo szkoda, że zginęła i to w taki sposób, przecież chciała pomóc bratu Caroline
Ciekawa była ta ich ucieczka przed policją i w tym pociagu. Zobaczylismy wczoraj Bellcka jako takiego synka mamusi
Z jednej strony dobrze, że go zwolnili, bo był drań, ale z drugiej ma taki mały domek, pewnie grosza brakuje... Ciekawe, czy będzie jeszcze w tym serialu, no bo go już zwolnili 
To z Veronicą to masakra, już gorzej zrobić nie mogli
Ta nowa postac co ich ściga tez okropny jak i ten potwór Bellick
A ja oglądam już kolejny odcinek z płytki
A ja oglądam już kolejny odcinek z płytki
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja lubie tylko kilka osób
Widzieliście to super promo z T-Bagiem w roli głównej? http://pl.youtube.com/watch?v=kUSZHomnlmQ
Widzieliście to super promo z T-Bagiem w roli głównej? http://pl.youtube.com/watch?v=kUSZHomnlmQ