Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke dziś miało to ubranie co z okazji nakrecenia 4000 odcinków miała -zobaczcie fotki-czyli to jakiś ciuch KKL osobisty :P a więcej nie napisze bo to dział niespoilerowy ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Milagros

Post autor: Milagros »

Nawet podobała mi się suknia ślubna Bridget-była inna niż wszystkie,taka oryginalna :D
Ale najładniejszy był welon :serce:
Bridget ostatnio naprawdę wypiękniała-wyglądała ślicznie
Amber nie podobała mi się ani na ślubie ani dziś na cmentarzu :wink:
Brooke rzeczywiście do twarzy w tej fryzurze :serce: :serce: -chociaż w krótkich
włosach też ładnie wyglądała ::jezyk::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie podobała się dziś Bridget. Miała śliczną fryzurę. :serce: A Amber wyglądała strasznie chudo i patykowato w tym stroju. ::kwasny:: Te jej buty... ::kwasny:: Ale za to robiła świetne miny. Brooke jak zwykle ślicznie.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Moim zdaniem Briget miała bardzo ładną sukienke ale welon by mógł być bardziej skromny bo tak to za bardzo nie pasowal. Amber mi się nie podobala jedynie wlosy miała ładne ale ubranie okropne a najgorsze buty ::ysz::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A ja uważam,ze Brooke brzydko w tych włosach wygląda ::kwasny:: Ma takie jakby kilka dni się nie czesała.Ale ogólnie to ładna babka 8) Welon Bridget nie w moim guście.Tak sobie pomyślałam,że jak ja miałabym brać ślub to wolałabym coś małego białego mieć wpiętego we włosach niż taki welon :roll: .
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misiu, załkowicie zgadzam się z tobą co do wyglądu Brooke! :wink:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Bridget dziś bardzo ładnie się prezentowała. :serce: Bosz... Amber miała okrpne buty... ::kwasny:: Brooke ostatnio się tak jakby troche zaniedbała.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Obejrzałam sobie właśnie odcinek ze ślubem Toniego i Kristen i muszę powiedzieć że panna młoda wyglądała na prawdę baaardzo ładnie :D Pan młody tysz niczego sobie :wink: Za to totalnym zaskoczeniem był dla mnie fakt, że Sally wyglądała o niebo lepiej od Stephy ::krzyw::

P.S. Damians - dołączyłeś do Klubu Detektywa :zeby: Dobra robota z tym zdjęciem ::ok::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Katarzynko, teraz już wypatrzymy i wytkniemy każdą powtórkę z rozrywki ::krzyw:: :mrgreen: ::jezyk::
Tak sobie przeczytałem dziesięć nowych postów i dochodzę do wniosku, że praktycznie każdy z Was ma w czym inne zdanie - i dobrze ::rad:: ::jezyk:: Jedyne z czym zgadzamy się wszyscy bez wyjątku, to że Amber miała okropne, kiczowate buty - ale sięgam w przeszłość i moja sąsiadka na pewnym wydarzeniu jakoś w roku 2003/ 2004 też miała takie :mrgreen: ::plask wczolo:

Jak pokazali ujęcie Bridget, na którym widzieliśmy tylko jej twarz i welon to wyglądała bardzo ładnie ::rad:: :serce: Natomiast jak pokazali ją w całości - blee ::cojest:: ::ysz::
A ta sukienka Brooke była przepiękna, jedna z najładniejszych jakie miała ostatnio na sobie - widać, że KKL ma wyśmienity gust ::krzyw:: :serce:
Milagros

Post autor: Milagros »

Dzisiaj tylko Sofia ładnie wyglądała :D
Sally i Stefa-jak to one,nic ciekawego :|
Za to Darli brzydko w tej fryzurze(nie podobał mi się ani kolor ani te loczki na głowie)
To już lepiej wygląda bez loczków ::chytry::
Wg mnie te włosy postarzyły trochę Darlę ::kwasny::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No własnie fryzura Darli do kitu -chyba aktorka lubi eksperymenty z jej krótkimi włosami a do długich już nie wróciła jak tylko ścieła ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Milagros pisze:Dzisiaj tylko Sofia ładnie wyglądała :D
A mi się dzisiaj Sofia nie podobała :wink: , a raczej nie podobala mi się ta suknia nie lubie takich dekoldów ::kwasny:: Sally ostanio wygląda pięknie :serce: Naprawde o siebie zadbała. Podobał mi się też dzisiaj Ridge nareszcie założyl coś na siebie w miare normalnego i wogóle jak się śmieje to jakoś lepiej wygląda. Zgadzam się, że Darla wygląda okropnie w tych włosach, już dawno tak źle nie wyglądała ::kwasny::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge rzeczywiście dobrze wyglądałby grając księdza. Dziś mu tylko koloratki zabrakło. ::loll:: Ta jego koszula mi się od razu z księdzem skojarzyła.
Darla miała dzisiaj dziwną apaszko-kokardkę na szyi (nie wiem, jak to nazwać ::chytry:: ). Szczerze mówiąc, ten zdrbiazg jest zbyteczny. Jej włosy także mi się nie podobały. Wolę ją w prostych i jasnych włosach.
Sally znów miała pasującą kolorystycznie koszulę, ale ona mi się bardziej z koszulą nocną kojarzy, niż z wizytową. :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Darli fryzura jest okropna, postarza ją, bardzo mi się nie podoba.
Za to Rick ostatnio całkiem nieźle się prezentuje ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Fryzura Darli-bez komentarza. ::kwasny::
Ridge na swoim przyjęciu robił beznadziejne miny.
Sally bardzo ładnie sie prezentowała. :serce:
Rick-faktycznie lepiej wygląda niż kiedyś.
ODPOWIEDZ