Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

W ogóle Rick nam jakoś wydoroślał, już nie jest taki "gówniarzowaty"
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Darla po prostu za długo trzymała wałki na głowie, a rano już nie zdążyła spojrzeć w lustro i stąd ten Porażający efekt :twisted:

Amber bez makijażu i w długich włosach prezentuje się nadzwyczaj korzystnie, tak trzymać :)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tiril pisze:W ogóle Rick nam jakoś wydoroślał, już nie jest taki "gówniarzowaty"
Też to zauważyłem.

[ Dodano: 2007-08-22, 15:34 ]
Tiril pisze:W ogóle Rick nam jakoś wydoroślał, już nie jest taki "gówniarzowaty"
Też to zauważyłem.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A ja myślałem, że Kristen ma na sobie szlafrok ::cojest:: ::plask wczolo:
Tak, dzisiaj przekonaliśmy się, że Brooke nawet jak wygląda nieładnie to wygląda ładnie :serce:
Wracając jeszcze do Kristen, to jej włosy były ułożone "na dziką Afrykę" ::loll::
Bridget wyglądała bardzo ładnie, zresztą Amber też nie najgorzej ::rad::
Awatar użytkownika
Cosmo

Brooke miala dziś taki ekstrawagancki sweterek, łooo, Kononowicz niech się skryje. ::chytry:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Choć Brooke zazwyczaj ładnie się prezentuje, to dziś była zupełnie zaniedbana! Ten jej sweter! ::kwasny:: ::plask wczolo: I nawet się nie przebrała, gdy przyszły do niej dzieci... Amber dziś mi się bardziej podobała niż Brooke - ładnie jej w tej fryzurze. Kristen i Bridget też ładnie wyglądały. Rick :serce:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Bosz Ridge... jak on się okropnie ubiera... ::plask wczolo: ::kwasny:: Dziś to normalnie... Ale miał beznajdziejna białą koszule i te spodnie... ::loll::
Bidget, Brooke i Kristen ładnie dziś wyglądały ::ok::
I Rick jakoś przytojniej się ostatnio prezentuje. ::rad::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Sweter, który miała na sobie dzisiaj Brooke był po prostu paskudny :zmiesz:: Nie chodzi o to, że był szary, ale o to, że był jakoś dziwnie rozciągnięty we wszystkie strony. Kiedy ją w tym zobaczyłem, pomyślałem, że scenarzystom się coś mocno pomyliło, bo postanowili przyspieszyć z tą jej ciążą. Tylko wtedy taki strój miałby sens (wiadomo, dlaczego). A może Brooke postanowiła tak trochę po cichu zademonstrować swój żal i ból ::plask wczolo:
Zapomniałbym o utalentowanym projektancie Ridge'u, który najwyraźniej nie ma kompletnie gustu, zakładając koszulę, która do niego nie pasuje ::ysz:: On się zawsze niedobrze prezentuje, cokolwiek by nie założył, to i tak wygląda obleśnie ::krzyw::
Awatar użytkownika
Cosmo

PetroPython pisze: Zapomniałbym o utalentowanym projektancie Ridge'u, który najwyraźniej nie ma kompletnie gustu, zakładając koszulę, która do niego nie pasuje ::ysz:: On się zawsze niedobrze prezentuje, cokolwiek by nie założył, to i tak wygląda obleśnie ::krzyw::
Dokładnie! Ridge to jeden wielki oblech! Jest taki paskudny że nie wiem! Chciałbym zobaczyć jego projekty bo jeśli projektuje tak jak się ubiera to litości ale nie mam słów!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Cosmo pisze:Chciałbym zobaczyć jego projekty bo jeśli projektuje tak jak się ubiera to litości ale nie mam słów!
Rzeczywiście, jeśli projektuje jak się ubiera to chyba nikto nie chce kupować ubrań zaprojektowanych przez niego. ::loll::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Bluzka Brooke-okropna na początku myślałem, że jest z wełny i jest zrobiona na drutach. Amber dobrze wygląda w tej fryzurze, ale bluzka już mi się nie podobała.
Ridge-on to ma gust ::plask wczolo: Musi być odważny, aby tak się ubrać.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ubranie Brooke jak to zawsze mają w zwyczaju miało podkreślić jej nastrój. ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

I podkreśliło. Ta szarość znakomicie oddawała jej uczucia.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dziś strój Brooke też znakomicie podkreślał jej uczucia. Aż dziwne, że ani Rick, ani Amber ich nie odgadli... ::chytry::
Kristen wyglądała jak zwykle pięknie - szczególnie z tą małą dziewczynką na rękach. :serce:
A Amber jak zwykle w zgodzie ze swoim stylem, który jakoś nie przypadł mi do gustu.
Milagros

Post autor: Milagros »

Brooke rzeczywiście się ostatnio zaniedbała :roll:
Jej ubiór ma po prostu odzwierciedlać jej aktualny stan psychiczny
Co by o niej nie mówić,dzisiaj nie wyglądała tak źle w tej czrnej bluzie czy co to tam było :P
Kristen nawet mi się podobała-do twarzy jej w tej fryzurze
Amber jak dla mnie wyglądała niekorzystnie ::chytry::
Ponakładała na siebie tyle ciuchów i nie wyglądała dobrze w tym koku.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
ODPOWIEDZ