Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:Tkk_Bolly nie rozumiem Twojego postu ::kwasny::
Bosak wystąpi w TzG. A dlaczego wg Ciebie on jest niewiarygodny ::kwasny::
Bo powiedział, że jeżeli będa wybory to nie wystąpi w tym programie. To już powinien się tego trzymać. Polityk powinien robić to co mówi.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Po pierwsze, to wszystko było wynikiem ohydnej prowokacji, więc nie ma co brać tego na poważnie :wink:
A po drugie - przecież nie wiadomo, kiedy będą wybory :wink:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tkk_Bolly pisze:Polityk powinien robić to co mówi.
Dlaczego on jeden miałby się wyłamać? :P Tak przynajmniej jest "prawdziwym politykiem na miarę IV RP" ::loll::

A tak serio - bardzo chętnie zobacze go w TzG - może pokaże ludzką twarz :P :twisted:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Wszyscy uczestnicy Tańca z Gwiazdami ::rad::

http://kobieta.wp.pl/gid,9133777,img,9133807,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1
Sandra i Helena :serce: :serce: :serce: [/list]
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tutaj też są zdjęcia uczestników :wink: http://film.onet.pl/N,54063,1,1,0,galeriao.html
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj na TVN leciała reklama nowej edycji ::rad::

W reklamie była Helena - jak zawsze piękna, ponętna i seksowna :serce: ::rad:: W tle leciał Malowany Dzban :serce: :serce: :serce:
"Witam, nazywam sie Helena Vondrackova i pochodzę z Pragi. Wiecie już jak śpiewał, teraz zobaczycie jak tańczę..." :serce: :serce: :serce:

Ach, Helena... :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: ::jezyk::
Tkk_Bolly

Tekst zereżnięty z JOŚ .Wiecie już jak grają , teraz zobaczycie jak oni śpiewają.
To taniec z gwiazdami ma teraz poszczególne reklamy uczestników , również zerżnięte z JOŚ?
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly no właśnie nie wiem. Cały czas przełączam na TVN jak są reklamy i jak na złość nie puszczają reklamy TzG ::kwasny::
W zeszłych edycjach wszyscy byli w jednej reklamie ( pamiętam, jak Oleńka zdejmowała taką maskę teatralną ::rad:: ).
Ale podejrzewam, że może nakręcili reklamówki z trzema największymi gwiazdami i tak będą reklamować. Chyba, że uznali Helenkę za największą gwiazdę i to ona jest motorem napędowym ostatniej edycji ::jezyk:: ::rad:: Więc nakręcili reklamę tylko z nią :serce: ::jezyk::
Tkk_Bolly

A ja przełączam jak na polsacie są reklamy non stop i natrafiłem narazie tylko na jedną z Trzepiecińską, więc teraz muszę oglądać reklamy też TVN-u.Może natrafię z Halinką :serce: Qurcze tak się cieszę , że wystapi Młynkova, bo bardzo licze na jej powrót do show-biznesu i na solową płytę, a mam dziwne przeczucie, że odpadnie pierwsza ::kwasny:: Jakby myśle teraz tym tokiem myślenia co ty wcześniej tu pisałeś o niej
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Niewiem czy to prawda ale jeżeli faktycznie tak powiedział to postąpił chamsko ::kwasny:: http://www.pudelek.pl/artykul/4890/kochanek_dostaje_za_grube_tancerki/
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Wierz Pudelkowi i Faktowi do dojdziesz do nikąd :wink: ::jezyk:: A tak na marginesie to na Pudelku pojawiły sie zdjęcia nóg Heleny :serce: ::jezyk:: :mrgreen:

Przed chwilą znów była ta reklama z Heleną - czyżby faktycznie nakręcili tylko z jedną osobą ::chytry:: ::jezyk:: :serce:
Helena w tej reklamie wygląda przepięknie, żeby wszystkie sześćdziesięciolatki tak wyglądały, to świat byłby o wiele piękniejszy ::rad:: :serce: ::jezyk::
Tkk_Bolly

Misia jesteś czytelnicza pudelka? ::kwasny:: :roll: I wierzysz w te bzdury co tam piszą .
A na forum reality-tv jest gościu (stały użytkownik 2000 postów prawie)co nawet zmenił sobie ksywkę na pudelek ::plask wczolo:
Kochanek tak nie powiedział oczywiście :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiaj w moim mieście był koncert Stachursky'ego - uczestnika przyszłej edycji TzG. Naprawdę luźny z niego gość - rozbujał publiczność na dobre :) A teksty takich piosenek, jak "Samo życie" czy "Bez końca" lub "Zostanmy razem" wszyscy znali na pamięć :serce: Ja wraz z przyjaciółmi stałem w 1 rzędzie i prawie złapałem pałeczkę perkusyjną ::jezyk::

Było supeeerrr ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Helena ze słowackiego TzG. Było pięknie, a teraz będzie jeszcze lepiej :serce: :zeby: ::rad:: ::jezyk::

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2007-08-26, 01:10 ]
Na tej stronie pojawiły się zdjęcia i filmiki z prezentacji gwiazd ::rad:: ::jezyk:: ::cojest:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Też widziałam tą reklamę z Heleną - ależ ta kobieta ma figurę :serce: Wygląda lepiej niż większość dwudziestek ::rad::
Ostatnio zmieniony 2007-08-26, 11:43 przez anka_, łącznie zmieniany 1 raz.
Co złego, to nie ja ;)
ODPOWIEDZ