Bzdura, babcie wymiekają, a ja jestem wytrzymałyGL forever pisze:Starzy widzowie, wielcy fani, zawsze znajdą coś ciekawego. No, dobra. Stare babcie, bo one są wytrzymałe. Są przypadki, że ktoś ogląda serial wiele lat, a odchodzi od jego oglądaniaMartin - fan Bree pisze:Reasumując, oglądalność spada. Nawet w Polsce. Moda na "Modę na sukces" powoli przemija. Ale trudno się dziwić. Ile lat można oglądać na okrągło Stephanie vs Brooke i Brooke vs Taylor. W tym nie ma już absolutnie nic ciekawego.Stare babcie są najwierniejszą widownią
Bo nawet jak oglądasz serial 25 lat, ale nie jesteś babcią, to możesz odejśc od oglądania serialu
Był taki jeden post na forum GL, na soapcentral, że ktoś oglądał chyba ten serial 25 lat i już z nim skończył
Więc, żeby byc na prawdę uzależnionym to trzeba nie tylko długo oglądac serial, ale trzeba też byc starym
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Babcie nie wymiękają, mówię ci. Niektóre to przyrastają do swoich foteli i oglądają serial już chocby odruchowo.Adex-fan Brooke pisze:Bzdura, babcie wymiekają, a ja jestem wytrzymałyGL forever pisze:Starzy widzowie, wielcy fani, zawsze znajdą coś ciekawego. No, dobra. Stare babcie, bo one są wytrzymałe. Są przypadki, że ktoś ogląda serial wiele lat, a odchodzi od jego oglądaniaMartin - fan Bree pisze:Reasumując, oglądalność spada. Nawet w Polsce. Moda na "Modę na sukces" powoli przemija. Ale trudno się dziwić. Ile lat można oglądać na okrągło Stephanie vs Brooke i Brooke vs Taylor. W tym nie ma już absolutnie nic ciekawego.Stare babcie są najwierniejszą widownią
Bo nawet jak oglądasz serial 25 lat, ale nie jesteś babcią, to możesz odejśc od oglądania serialu
Był taki jeden post na forum GL, na soapcentral, że ktoś oglądał chyba ten serial 25 lat i już z nim skończył
Więc, żeby byc na prawdę uzależnionym to trzeba nie tylko długo oglądac serial, ale trzeba też byc starym
-wróce do tematu za parenaście lat
A co do oglądalności MNS, to jest ona niska
Administrator
Ja zauważyłem, że MnS ostatnio ma dosyć dobre wyniki. Nie chodzi tu o oglądalność, ale o iejsce w rankingu. Ja sobie nie przypominam by serial miał tak dobre notowania, nawet w lecie ubiegłego roku. A teraz prawie co tydzień widzę, że MnS jest w czołówce oglądalności wg AGB Nielsen Research. Może to zasługa słabych wyników innych produkcji i braku premier. Jesienią będzie oczywiście gorzej. Ale jednego jestem prawie pewien, tak dobrych notowań nigdy nie widziałem.
Przed rokiem było jednak lepiej. Na przykład 25 lipca 2006 wg danych firmy AGB Modę oglądało 3 367 370 widzów. W tym roku (w tym samym okresie) MNS oglądało 3 037 139 widzów. Nie jest to jakaś ogromna róznica, ale jest mniej. Wpływ na to może mieć fakt, że serial emitowany jest później. Może w wakacje po południu ludzie wolą spacery od tv.
[ Dodano: 2007-08-27, 14:43 ]
Wg danych firmy AGB w ubiegłym tygodniu wtorkowy odcinek o godz 17:37 oglądało 3 122 411 widzów. Dało to serialowi 10 miejsce w zestawieniu najchętniej oglądanych programów TVP 1.
[ Dodano: 2007-08-27, 14:43 ]
Wg danych firmy AGB w ubiegłym tygodniu wtorkowy odcinek o godz 17:37 oglądało 3 122 411 widzów. Dało to serialowi 10 miejsce w zestawieniu najchętniej oglądanych programów TVP 1.