Styl w "MnS"
- Adex-fan Brooke
- x 76
Mi się Brooke dziś podobała, taka stonowana, spokojna, ale piękna a Taylor tym razem koszmar, Ridge projektancie każ jej zdjąć ten kostium jak na starą babe 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak dla mnie to Megan wyglądała brzydko.Megan wyglądała prześlicznie.
Brooke ładnie wyglądała. Kristen ładnie wyglądała w pierszym odcinku, ale w drugim nie.
Ostatnio zmieniony 2009-07-17, 22:32 przez justyna18, łącznie zmieniany 1 raz.
A mi się Brook dzisiaj nie podobała. Jej strój nie przypadł mi do gustu ,wogóle powinna o siebie zadbać może wypoczynek na to wpłynie
. Megan jest bardzo ładną kobietą wszystko do niej pasuje a ten koczek sprawił, ze wyglądała poważniej. Kristen w warkoczyku wyglądała względnie może nie tak pięknie jak w rozpuszczonych włosach, ale nie bylo tak źle, uroku nadawał jej uśmiech, ktory dzisiaj nie znikał jej z twarzy. 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
- katarzynka
Bardzo mi się "podobał" ostatni kostium madame Taylor.
Chyba go uszyła ze starej kanapy? Szczególnie te frędzle na kołnierzu świadczyły, że obicie kanapy mocno już było sfatygowane.
Brooke też ma ostatnio okropne szmaty na sobie. Ten żałobny dresik, w którym wyjeżdżała był koszmarny. Ja mam elegantsze do siłowni
Pewnie to projekty nowej projektantki FC mojej faworytki Amber?
Uuuuu, wesoło się robi w FC
Chyba go uszyła ze starej kanapy? Szczególnie te frędzle na kołnierzu świadczyły, że obicie kanapy mocno już było sfatygowane.
Brooke też ma ostatnio okropne szmaty na sobie. Ten żałobny dresik, w którym wyjeżdżała był koszmarny. Ja mam elegantsze do siłowni
Pewnie to projekty nowej projektantki FC mojej faworytki Amber?
Uuuuu, wesoło się robi w FC