Kristen i Tony

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Forrester »

Fajna para, to fakt, ale Tony już trochę przesadza z tym rzucaniem się jak Thorne w Wenecji :zeby: Wiem, że nie jest to błaha sprawa, ale powinien się on jednak jak najszybciej przebadać, bo nie tylko on, ale kilka jego kobiet może być zagrożonych (Kristen, Sofia).
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Caroline

Re: Kristen i Tony

Post autor: Caroline »

mysia pisze:
amber pisze:dobrze sie dobrali!!brawa dla tej pięknej parki!! :D
Masz racje jes to jedna z najpiękniejszych par MNS :mrgreen:
Również tak sądzę ::ok:: . Odcinki z nimi są bardzo ciekawe ::ok:: .
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie już trochę nudzą. Mam nadzieję, że Tony powie Kristen, że może mieć HIV. Wtedy akcja się rozkręci.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

dominik pisze:Mam nadzieję, że Tony powie Kristen, że może mieć HIV. Wtedy akcja się rozkręci.
Jeśli ją naprawdę kocha i zależy mu na niej to jej powie.... Przynajmniej powinien to zrobić...
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Tony od początku mi się nie podobał zresztą cały związek Kristen i Tony'ego ani troche mi się nie podoba. Tony ma HIV na pewno cała te jego chorobe będzie ciągnąc przez miesiąc i nie powie pewnie o tym Kristen a tymczasem ona bedzie zła na Tony'ego że coś przed nią ukrywa i być może przez tą związek się rozpadnie .To są tylko moje spekulacje ale czuje że ten związek nie przetrwa choroby Tony'ego.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Strasznie mnie nudzi ich wątek :ziewam: ::ysz:: Ogólnie nie podoba mi się ani on ani ona ::jezyk:: I dlatego ostatnio rzadko oglądam MNS, właściwie oglądam wszystko, prócz scen Kristen i Tony'ego ::jezyk::
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

A ja myśle , że im się uda. :) Kristen tak jest zakochana w Tonym , że napewno będzie chciała być z nim pomimo jego choroby . Z tą chorobą da sie żyć .
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Mam nadzieje ,że jednak do Toniego dotrze myśl ,że Kristen to jego przeznaczenie,a Kristen nie wybije z głowy ukochanego ojciec
amber19pl

Post autor: amber19pl »

Kristen i Tony pasują do siebie..mam nadzieje, ze beda razem..chociaz Kristen mnie czasami wkurza
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Takie rzeczy się dzieją, a ten temat został zapomniany...

Ogólnie ślub tej pary był bardzo ładny. Widać, że się bardzo kochają i są ze sobą szczęśliwi. Oby byli tacy jak najdłużej! ::rad::

[ Dodano: 2007-08-27, 20:00 ]
Widać, że oni zakochali się w tym murzynku ::rad::
Moim zdaniem dobrze robią, adoptując go. Sami nie mogą mieć dzieci ( jeśli wierzyć lekarzowi :P ), więc adopcja jest jedynym rozwiązanie, aby stworzyć prawdziwą rodzinę...
Podobała mi się radość Eric'a i Thorna z tego faktu, mam nadzieję, że Stefania nie będzie miała jakiś dąsów z racji wprowadzenia do JEJ rodziny obcego dziecka...

Jeżeli chodzi o tę całą adopcję i podróż do Afryki to było to strasznie naciągane ::kwasny:: ::plask wczolo: Musieli oni chyba lecieć tam rakietą ::loll:: ::loll:: :mrgreen:

Mam nadzieję, że Kristen, Tony i Zende będą tworzyli szczęśliwą rodzinę, pełną miłości ::rad::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Wogóle ten cały wątek z Zende był troche naciagany, ale piekny :serce: . Fajna byla scena kiedy Tony i Kristen leżeli w łóżki i sie okazało, że oboje pisali list w samolocie i później kiedy zaczeli oglądać zdjęcia. Na początku nie moglam zrozumiec o co chodzi z tym wnętrzem kurtki. Bardzo mi sie podobały słowa Thorna do Erica, nie spodziewałam sie, ze tak szybko zaakceptują ten fakt. Co do Stephani to myślę, ze ostatnio kobieta ma troche za duzo swoich problemow. Ale kto wie ona moze sie uczepić wszystkiego ::jezyk::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Z tym wnętrzem kurtki jak każdy na początku nie wiedziałam o co chodzi ale potem zrozumiałam i uważam że to w ogóle bez sensu ::kwasny:: Że niby jak u kogoś kurtka się błyszczy to znak by go zaadoptować? ::plask wczolo: A co by było gdyby Zende akurat nie odsłonił wewnętrznej części kurtki to co już by go nie mogli zaadoptować? Moim zdaniem to bez sensu. ::kwasny::
Co do samego związku Kristen i Tony'ego: był i jest nudny ::kwasny::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Z ta kurtką to się zgadzam. To było totalnie głupie. ::kwasny::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ten wątek kurtki (o ile można to tak nazwać ) jest bezsensu.
Na początku nie zrozumiałem o co chodzi.
Potraktowali tę błyszczącą stronę kurtki jak znak od Boga.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak właściwie, to ja do dzisiaj nie wiem dokładnie o co chodziła z tym błyszczącym wnętrzem kurtki. Moim zdaniem mogło chodzić oto, że Zende od spodu, w głębi jest "bogaty", zasługuje na życie w luksusie i pasuje do sfery Forresterów. Ale może zbyt mocno to interpretuję ::kwasny:: :P
ODPOWIEDZ