Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Cz kiedy wchodzicie na strone to tez wyświetla wam sie mnóstwo reklam :?: Poprostu koszmar nawet nie można przeczytać aktualnych informacji ::kwasny::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie się wyświetla masa reklam... Ale i tak stronka jest świetna.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ciekawe jak Oleg doda zdjęcie Megan na stronie głównej...tam juz nie ma miejsca :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i na forum powinno się też pojawić ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bartek pisze:Ciekawe jak Oleg doda zdjęcie Megan na stronie głównej...tam juz nie ma miejsca :?
Taylor wywalimy po co ona komu :?: ::rad:: ::krzyw:: ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen: :P
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Jeśli już mamy kogoś wywalać to raczej ostatnią osobę z barometru. A tą ostatnią jest Brooke. ::jezyk:: ::jezyk:: ::rad::
Ja w każdym razie sprzeciwu nie zgłoszę jakby co. ::loll:: ::loll:: ::rad:: ::rad::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

nutelka pisze:Jeśli już mamy kogoś wywalać to raczej ostatnią osobę z barometru. A tą ostatnią jest Brooke. ::jezyk:: ::jezyk:: ::rad::
Ja w każdym razie sprzeciwu nie zgłoszę jakby co. ::loll:: ::loll:: ::rad:: ::rad::
Brooke jest w czołowej czwórce głównych bohaterów, więc nie ma szans :wink: Za to Sofie możnaby usunąć lub zrobić nowy dział ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Na stronie głównej MNS SITE jest napiane, że w przyszlym miesiącu nastąpi zamnknięcie serwisu :shock:
Dalczego?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Bartek pisze:Na stronie głównej MNS SITE jest napiane, że w przyszlym miesiącu nastąpi zamnknięcie serwisu :shock:
Dalczego?
No właśnie też to teraz przeczytałem. :shock:
Dlaczego?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

A w którym miejscu jest to napisane bo ja nic nie widzę :?:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi pisze:A w którym miejscu jest to napisane bo ja nic nie widzę :?:
Info z 28 sierpnia- strona główna.
Cześć ! Na stronie pojawiły się nowe sondy. Wyniki poprzedniej ankiety tak/nie są w Sondach, a szczegółowe wyniki 12. Nominacji na Najlepszą Postać MNS 2007 w O stronie. W przyszłym miesiącu nastąpi zamknięcie serwisu MNS Site. Pozdrawiam !
Oleg
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

ha :oops: Gdy informacje się tam pojawiły odrazu zacząłem wchodzić na aktualizacje i nie zauważyłem tego wpisu , agdy zaczeliście o tym mówić to szukałem tego wszedzie ale nie tam .
No właśnie , czemu Oleg zamykasz strone MNS Site :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie dlaczego najlepsza strona w Polsce ma być zamknięta? :roll: ::kwasny::
A co z forum? Zostanie zwykłym forum bez strony? :zmiesz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dziwne... Oleg powinien coś wytłumaczyć w tej sprawie...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Zostanie zamknięta z brak czasu :? Może kiedyś coś mi się odwidzi i wrócę do tego, ale nieprędko. Ewentualnie być może zorganizuję wybór najlepszej postaci, bądź MNS Site Awards kolejne, aby była jakaś ciągłość, gdyby mi się właśnie kiedyś odwidziało. A teraz doprowadzam do końca właśnie nowe edycje tych dwóch plebiscytów i zamykam stronę.
ODPOWIEDZ