Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też szkoda, ale brak czasu to siła wyższa. Też mi się wydaje, że dobrym pomysłem było przekazanie strony innej kompetentnej osobie. Jednak HTML to nie taka prosta sprawa i jest to wszystko czasochłonne. Więc ewentualny zastępca Olega musiałby się liczyć z tym, że może nad stroną pracować godzinami. Cieszę się jednak, że strona będzie funkcjonować, nawet bez aktualizacji. Dzięki temu ludzie będą mieli dostęp do forum. :D Sam trafiłem na nasze forum dzieki tej stronie. :wink:
Milagros

Post autor: Milagros »

Wielka szkoda,ale rozumiem powody tej decyzji :wink:
Niełatwo jest samemu nad tym wszystkim zapanować-dobrze chociaż,że strona będzie
działać(tylko bez aktualizacji) ::bojesie::
Ja podobnie jak większość forumowiczów trafiłam na forum poprzez tę stronę(bodajże
na jakiejś lekcji informatyki ją znalazłam i bardzo się ucieszyłam,że istnieje taka skarbnica wiedzy o MNS w internecie) ::jezyk::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
bastet78

Post autor: bastet78 »

Sama prowadzę stronę o poetce Sylvii Plath www.sylvia.za.pl i ją często aktualizuję. Nie zajmuje to wiele czasu.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Niestety bez aktualizacji wiele działów straci na znaczeniu :(
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Ziggy pisze:Niestety bez aktualizacji wiele działów straci na znaczeniu :(
No tak... Np. ja uwielbiałam czytać spoilery. Ale dobrze, że forum zostanie.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Adex-fan Brooke pisze: szkoda że nie będzie aktualizacji zdjęć z czołówki -mam nadzieję Oleg że chociaż na forum będziesz aktualizował wg czołówki zdjęcia?!
Postaram się, ale nie wiem, czy uda mi się to robić regularnie :?
Damians pisze:Oleg, przecież raz na miesiąc chyba znajdziesz chwilę, aby dodać np. nową sondę itd. Przecież sonda może trwać miesiąc lub nawet dwa...
Trochę bez sensu jest takie "zamykanie", "zawieszanie?" strony, którą odwiedza tak wiele osób...
Po co taka ankieta na dwa miesiące ? Lepiej, żeby strona została zamknięta w dobrym stanie, póki się jakoś trzyma i pozostaje po niej dobre wspomnienie (wow, nie wiedziałem, że co poniektórzy aż tak ją lubili :wink: ).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No mi szkoda że po 5 latach strona tak zamrozi się, wolałbym abyś chociaż raz na miesiąc aktualizował lekko, oczywiście może powstaną teraz inne strony mające zastapić tę, ale to juz nie będzie to samo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
blue

Post autor: blue »

Chciałem ogłosić:

Dnia 30.08.2007roku zaczęła istniej nowa nieoficjalna strona Mody na sukces

http://www.mnspage.pl Nie jest taka fajna jak Strona Olega, ale może z czasem sie wyrobi :)
Awatar użytkownika
Marcus

blue pisze:Chciałem ogłosić:

Dnia 30.08.2007roku zaczęła istniej nowa nieoficjalna strona Mody na sukces

http://www.mnspage.pl Nie jest taka fajna jak Strona Olega, ale może z czasem sie wyrobi :)
Wkradł się błąd. Powinno być http://www.mnspage.bo.pl :wink: albo można również przez http://www.mns.za.pl
Te adresy są równoznaczne :)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Bonusowo daję na forum wyniki dwóch kategorii MNS Site Awards:

I Kobiety: Najlepsza postać

Brooke 40% [ 31 ]
Amber 19% [ 15 ]
Taylor 17% [ 13 ]

Sally 14% [ 11 ]
Bridget 7% [ 6 ]

II Mężczyźni: Najlepsza postać

Deacon 47% [ 34 ]

Thorne 19% [ 14 ]
Tony 16% [ 12 ]

Massimo 8% [ 6 ]
Rick 7% [ 5 ]
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Niewiem czy jest miejsce gdzie nie natrafię na reklamę Ziggy'ego i blue ::kwasny:: W shout-boxie , przesylaja na pw , w podpisie , ale teraz jeszcze w tematach , niedługo zacznie sie pojawiac w co nowego w USA :zmiesz:: Oleg zrób coś z tym
A co do zamknięcia strony to ja zaproponował bym takie rzeczy
Na forum temat spoilery , gdzie będzie mozna wrzucac streszczenia kolejnych odcinków , bez komentarzy , tylko tak zeby sie nie dublowały i wrzucac może każdy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Oleg pisze:Bonusowo daję na forum wyniki dwóch kategorii MNS Site Awards:

I Kobiety: Najlepsza postać

Brooke 40% [ 31 ]
Amber 19% [ 15 ]
Taylor 17% [ 13 ]

Sally 14% [ 11 ]
Bridget 7% [ 6 ]

II Mężczyźni: Najlepsza postać

Deacon 47% [ 34 ]

Thorne 19% [ 14 ]
Tony 16% [ 12 ]

Massimo 8% [ 6 ]
Rick 7% [ 5 ]
Ale lipa ::kwasny:: Ludzie na tym forum w większości nie wiedzą co dobre i nie mają za grosz smaku i złe gusta. :zeby: Bo wygrała ta zdzira Brooke. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ocknij się wreszcie Thorne i zgłęb powody dla których Brooke warto podziwiać, pokonaj uprzedzenie :lol: Ciesze się że nie jest najgorzej z ludźmi tutaj, jednak większość mimo tego fatalnego romansu z Deaconem potrafiła dostrzec zalety Brooke 8) Fajnie że w logo strony jest Brooke i Deacon :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Adex-fan Brooke pisze:Ocknij się wreszcie Thorne i zgłęb powody dla których Brooke warto podziwiać, pokonaj uprzedzenie :lol: Ciesze się że nie jest najgorzej z ludźmi tutaj, jednak większość mimo tego fatalnego romansu z Deaconem potrafiła dostrzec zalety Brooke 8) Fajnie że w logo strony jest Brooke i Deacon :mrgreen:
Ekhem... A za co ją warto podziwiać? Za to, ze miała ze 20 facetów? Bo nie bardzo rozumiem...
Awatar użytkownika
Marcus

Tkk_Bolly pisze:Niewiem czy jest miejsce gdzie nie natrafię na reklamę Ziggy'ego i blue ::kwasny:: W shout-boxie , przesylaja na pw , w podpisie , ale teraz jeszcze w tematach , niedługo zacznie sie pojawiac w co nowego w USA :zmiesz:: Oleg zrób coś z tym
A co do zamknięcia strony to ja zaproponował bym takie rzeczy
Na forum temat spoilery , gdzie będzie mozna wrzucac streszczenia kolejnych odcinków , bez komentarzy , tylko tak zeby sie nie dublowały i wrzucac może każdy
Chyba tylko Tobie to przeszkadza. To przecież moja sprawa co mam w podpisie czy też co komu przesyłam w PW. A jak nie chcesz to wcale nie musisz czytać ode mnie PW tylko od razu je kasować. Zresztą już Ci napisałem w PW, że więcej do Ciebie nie będę wysyłać więc nie masz się o co martwić :P A co w tym złego, że umieszczam reklamę w odpowiednim do tego temacie :?: Przecież w ten sposób nie łamię regulaminu :)
Ostatnio zmieniony 2007-09-01, 11:17 przez Marcus, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ