Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Też głosuję na Amber... Póki co, Brooke wygrywa! Nie dopuśćmy do tego, by wygrała!
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Zagłosowałem na Sally, wiem że wygra Brooke a chciałbym by Sally była druga :D Oczywiście nie chce obrażać fanów Amber ale Dziwę się ze Amber jest w finale.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Gabra-Sheila, no bo taka jest prawda. To nie niezliczone romanse, śluby czy skandale czynią postać najlepszą wśród wszystkich, ale złożona osobowość, jaką z pewnością ma Amber. U Brooke nie doszukałem się tylu różnych cech i odczuć, jakie wywołuje Amber. Mimo że czuję sympatię do Taylor, nie mogłem wcześniej zagłosować że jest najlepsza, bo nie jest. Brooke jest ciągle taka sama; będąc czy szczęśliwą czy smutną, a Amber jest zmienna i reprezentuje dużo :)
P.S. Tracę nadzieję, że Amber pokona to coś :(
Ostatnio zmieniony 2007-08-31, 13:03 przez PetroPython, łącznie zmieniany 1 raz.
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

PetroPython pisze:Gabra-Sheila, no bo taka jest prawda. To nie niezliczone romanse, śluby czy skandale czynią postać najlepszą wśród wszystkich, ale złożona osobowość, jaką z pewnością ma Amber. U Brooke nie doszukałem się tylu różnych cech i odczuć, jakie wywołuje Amber. Brooke jest ciągle taka sama; będąc czy szczęśliwą czy smutną, a Amber jest zmienna i reprezentuje dużo :)
Też tak uważam... Życie Brooke jest, jakby się bliżej przyjżeć, monotonne: ciągle tylko romanse do znudzenia... Natomiast Amber to ciekawsza postać.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Kari :-) pisze:
PetroPython pisze:Gabra-Sheila, no bo taka jest prawda. To nie niezliczone romanse, śluby czy skandale czynią postać najlepszą wśród wszystkich, ale złożona osobowość, jaką z pewnością ma Amber. U Brooke nie doszukałem się tylu różnych cech i odczuć, jakie wywołuje Amber. Brooke jest ciągle taka sama; będąc czy szczęśliwą czy smutną, a Amber jest zmienna i reprezentuje dużo :)
Też tak uważam... Życie Brooke jest, jakby się bliżej przyjżeć, monotonne: ciągle tylko romanse do znudzenia... Natomiast Amber to ciekawsza postać.
Jeszcze jak Brooke była z Thorne'm, to dała się znieść. Ale ostatnio zrobiła dużo złych rzeczy, skandalicznie się zachowywała. I ona ma zostać najlepszą postacią? Ale nawet jeśli Brooke wygra, to my będziemy i tak wiedzieć kto jest lepszy ::krzyw::
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Jak była z Thornem, to mieliśmy niebywałą okazję zobaczyć Brooke w wersji łagodnej. Potem wróciła ze zdwojoną mocą - koszmar :twisted:
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Co za rzeczy! Brooke ma znowu przewagę. ::ke:: :|
Taylor <3
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Fajne jest to, że działa tu prawdziwa kampania wyborcza! I to bardziej czysta, niż ta polityczna :shock: . Ja aż tak wyrachowana nie jestem, żeby głosować "kombinowanie" - by ktoś miał większe szanse. Choć to też ma swoe uroki. Ale wolę ludzi "czystego sercz, czystych myśli i czystych intencji" :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Brooke (107) 47%
Amber (68) 30%
Sally (54) 24% - miejsce III (tak samo jak rok temu)

F I N A Ł
Obrazek vs. Obrazek
Pytanie : Kto z w/w powiniem zostać "Najlepszą postacią MNS" :?:
Głosowanie trwa do wtorku do 22.15.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Sally znowu na trzecim... ale i tak nie jest źle .
Oczywiście w tym wyborze nia ma się co zastanawiać : Brooke
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja głosuje na motor napędowy serialu ,który jest w ruchu od pierwszego odcinka : Brooke
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ładny finał :) Oczywiście najlepsza postać to Brooke!
Kto inny dostarczył tyle różnych emocji? Kto inny jest ciągle w centrum wydarzeń? Kto inny jest tak bold & beautiful? Wybierzcie Brooke :wink:
A Sally tez ładnie że dostała swoje miejsce w finale, zwłaszcza że aktorka zmarła a stworzyła fajną postać też.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Co wy robicie!? :evil: Nie możecie głosowac na Brooke!! :evil: :evil:
Ja głosuję na Amber Forrester!!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Na razie :

Amber 2 (Cosmo, Kari)

Brooke 4 (Adex-fan Brooke, Robi, blue, Tkk_Bolly)
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Chociaz bardzo lubię Amber i zasługuje ona na dobre miejsce jednak zagłosować mogę tylko na moją ulubienicę, najlepszą ze wszystkich postaci bez której nie byłoby tego serialu...Głosuję na Brooke :serce:
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
ODPOWIEDZ