Przeszłość
http://www.youtube.com/watch?v=2S5SNg1crU4
Tutaj widzimy jak Ridge i Caroline przed swoim ślubem (1990) odwiedzają grób matki Caroline i pierwszej żony Billa - Marion Spencer. Na nagrobku jest napisane, że urodziła się w 1940, a zmarła w 1986, czyli miała 46 lat.
Tutaj widzimy jak Ridge i Caroline przed swoim ślubem (1990) odwiedzają grób matki Caroline i pierwszej żony Billa - Marion Spencer. Na nagrobku jest napisane, że urodziła się w 1940, a zmarła w 1986, czyli miała 46 lat.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Adex-fan Brooke
W SB zaczeła się dyskusja o scenie kiedy Taylor była napadnięta w swoim domku co mogła być zgwałcona, oczywiście nie wyszło na jaw kto to był za pierwszym razem, może i mi się pomyliło że Sly, ale za drugim razem to już był Sly w ramach zemsty na Forresterach! Widać to było juz po oczach mimo zamaskowania i po jego sposobie poruszania (wtedy Ridge go przegonił i Taylor unikneła ewentualnego gwałtu)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Łaaaaaaaaa,czyli 2 osoby kryły się pod maską?! Niezle,niezle.Adex-fan Brooke pisze:W SB zaczeła się dyskusja o scenie kiedy Taylor była napadnięta w swoim domku co mogła być zgwałcona, oczywiście nie wyszło na jaw kto to był za pierwszym razem, może i mi się pomyliło że Sly, ale za drugim razem to już był Sly w ramach zemsty na Forresterach! Widać to było juz po oczach mimo zamaskowania i po jego sposobie poruszania (wtedy Ridge go przegonił i Taylor unikneła ewentualnego gwałtu)
Potrafię odpowiedzieć Ci tylko na jedno pytanie: Rickowi chodziło o wątek z przeszłośc, kiedy Eryk i Lauren lecąc samolotem rozbili się na Grenladnii. Mam nadzieję, że przynajmniej troszeczkę pomogłamTomala pisze:Mam 2 pytania:
O jakim wydarzeniu na Grenlandii mówił dzisiaj Rick?
Gdzie mieszkała Brooke zanim Ridge kupił jej dom?
1. James pojawił się jako pacjent Taylor , ona do niego jeździła .
2. nie wiem
3. Nie
4. Darla jest z tego co wiem od samego początku firmy Spectra.
2. nie wiem
3. Nie
4. Darla jest z tego co wiem od samego początku firmy Spectra.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
2. Zach poznał Kristen i Felicie kiedy wyskoczyły na miasto i specjalnie chyba dał się im potrącić autem (Felicia kierowała) a koniec tego związku taki że wyjechali zakochani, ale w 1997 jak Felicia na trochę wróciła mówiła że jest sama.
3.Jak to nikt inny?! Przecież Mickey Savage! Fotograf ze Spectry -Kristen już przed Clarke'm się z nim spotykała z Nowym Jorku i ich miłość odżyła gdy posypało się małżeństwo z Clarke'm, szczęśliwi zakochani wyjechali razem do Nowego Jorku, ale podobnie jak w przypadku Felici musiało się to rozlecieć (Mickey'a grał ten aktor blond co w Grease)
3.Jak to nikt inny?! Przecież Mickey Savage! Fotograf ze Spectry -Kristen już przed Clarke'm się z nim spotykała z Nowym Jorku i ich miłość odżyła gdy posypało się małżeństwo z Clarke'm, szczęśliwi zakochani wyjechali razem do Nowego Jorku, ale podobnie jak w przypadku Felici musiało się to rozlecieć (Mickey'a grał ten aktor blond co w Grease)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Tomala, o ile pamiętam, Brooke na samym początku mieszkała w domu wraz z rodzicami i roddzeństwem. Gdy była żobą Eric'a, to mieszkała z nim w apartamencie. Potem zamieszkała w domu, w którym obecnie mieszka.
Nie przypominam sobie sceny, kiedy Felicia mówiła, że jest już po rozstaniu z Zach'em.
Darla jest chyba praktycznie od początku serialu.
Inne wątpliwości mam nadzieję, że zostały już wcześniej rozwiane przez poprzedników.
Nie przypominam sobie sceny, kiedy Felicia mówiła, że jest już po rozstaniu z Zach'em.
Inne wątpliwości mam nadzieję, że zostały już wcześniej rozwiane przez poprzedników.
- Adex-fan Brooke
O Zachu chyba nic, ale wspomniała że jest wolna, nie pamiętam już komu -możliwe że Lauren.
Mam jeszcze trochę pytań co do przeszłości w MNS. Oto one:
1. Jak w MNS pojawił się po raz pierwszy Clarke? I co robił zanim zaczął pracować u Sally?
2. Jak w MNS po raz pierwszy pojawił się Stephen? Wiem, że grał w serialu od 1988 roku, czyli na początku go nie było.
3. Czy gdy w serialu po raz pierwszy pojawił się Blake Hayes, był on jeszcze wtedy mężem Taylor? Czy też byli już po rozwodzie? I czym on się zajmował?
4. Jakie wątki miał w MNS Saul?
Za odpowiedzi na moje pytania z góry bardzo dziękuję.
1. Jak w MNS pojawił się po raz pierwszy Clarke? I co robił zanim zaczął pracować u Sally?
2. Jak w MNS po raz pierwszy pojawił się Stephen? Wiem, że grał w serialu od 1988 roku, czyli na początku go nie było.
3. Czy gdy w serialu po raz pierwszy pojawił się Blake Hayes, był on jeszcze wtedy mężem Taylor? Czy też byli już po rozwodzie? I czym on się zajmował?
- Adex-fan Brooke
Ja wiem/pamiętam tylko tyle:DeaconFan pisze:Mam jeszcze trochę pytań co do przeszłości w MNS. Oto one:
1. Clarke oczywiście związał się z Kristen, ale tez całował Stephanie, został mężem Kristen
2. Stephena chyba odnalazł detektyw Stephanie aby odciągnął Beth od Eryka.
3. Blake był juz byłym mężem Taylor
4. Saul był tylko zawsze pomocnikiem/przyjacielem Sally, raz jej się oświadczył