Plebiscyty i konkursy
- Adex-fan Brooke
Jaki by nie był wynik cieszy mnie jedno: Brooke ma jednak dużo fanów w naszym gronie, więcej niż Taylor
jeśli wygra z Amber widac takie było "przeznaczenie" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
-
Roni
Już teraz za późno jest by głosować na Brooke...
Jest główną postacią od pierwszego odcinka aż do ostatniego....ale jeśli porównać jej potencjał, grę aktorską i umiejętność zmieniania wizerunków (takich radykalnych, a nie tylko pół-cząstkowych
) to wedle mnie pierwsze miejsce zajęłaby Amber. Cóż, po prostu ona jest młodsza
bardziej umiejętnie steruje postacią, wspaniale odgrywa rolę swoją kokietki...więc dla mnie to nie konkurs a podanie tylko jednej bohaterki. Ambrosii 
Amber 22 (Cosmo, Kari, dominik, DeaconFan, mucha331, Marisa, arturkcf, B@r, Tiril, May, gwiazda69, pszczolavel, justyna18, Kokoszka, anka_, Kitty, paula ;], maarlenka32, edytaaa, PetroPython, Primok, Tomala)
Brooke 27 (Adex-fan Brooke, Robi, blue, Tkk_Bolly, Korinn, Mateo, Ziggy, LoLex, Agnes2007, mailo, Onyks, mysia, Goku, Szogunka, Lizzy, Natalia, Irma, Damians, Milagros, Omar, Klaudusia, katarzynka, Abec, Alexander, Boldfanka, Ania Czarna, Beja)
Brooke 27 (Adex-fan Brooke, Robi, blue, Tkk_Bolly, Korinn, Mateo, Ziggy, LoLex, Agnes2007, mailo, Onyks, mysia, Goku, Szogunka, Lizzy, Natalia, Irma, Damians, Milagros, Omar, Klaudusia, katarzynka, Abec, Alexander, Boldfanka, Ania Czarna, Beja)
- PetroPython
Roni już napisała, że głosuje na Amber póżniej.mucha331 pisze:Ja też uważam, że głos Roni powinien się liczyć...
Jeszcze tylko jeden głos i bedzie remis!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Poza tym jest 28 do 26 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl