Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

dominik pisze:Właśnie oglądnąłem sobie Simpsonów z polskimi napisami. :D Bardzo fajny film, ale trochę zwlekałem z jego oglądnięciem. Jest warty polecenia :serce:
Ja miałem okazję oglądać z dubbingiem w kinie, też polecam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja byłam wczoraj na "Transformers" :mrgreen: Film bardzo fajny 8) Świetne efekty specjalne, ale i fabuła dość ciekawa :wink: Momentami było nawet zabawnie ::ok:: :zeby: No i wśród aktorów odnalazłam Sucre z 'Prison Break'a' :zeby: Co prawda nie grał zbyt długo, ale był ::krzyw:: 8) :zeby:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja aktora grającego Sucre znalazłam w poprzednią sobotę na Jedynce w filmie Za Szybcy Za Wściekli :zeby: Oglądałam też w środę film Eddie z W. Goldberg 8) Eddie została trenerem New York Knicks i co dziwne dotarła z nimi do półfinałów ::jezyk:: Z Miami Heat mieliby trudniejsza przeprawe :P Ale zauważyłam błąd, otóż zespół Charlotte nazywa się Bobcats a nie Horners :P Hornets to New Orlean/Oklahoma Horners ::krzyw:: Był ktoś na Next? Podobno film beznadziejny, ale nie widziałam go to nie będe krytykować.
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Zapomniałem o "Buntownik z wyboru" ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

LoLex pisze:Ktoś wybiera się na "Twardą sztukę" z Felicity Huffman, Jane Fondą i Lohanówną?
Generalnie polecam. Nie tylko dlatego, że można popatrzeć na Lynette z Desperatek, która świetnie i momentami komediowo odgrywa alkoholiczkę. Teksty - pierwsza klasa. A w ogóle to piszę, bo widziałem znajomą twarz z MNS :!: Pojawił się tylko na chwilę, ale od razu rozpoznałem tę twarz - Bailey ::loll:: (ten krasnolud od Pierce'a).
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Myśle,że ta komedia może być dobra ::ok::

A dziś na jedynce horror Kruk 3.Niewiem :roll: czy oglądać bo niewidziałam poprzednich części...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Byłam przedwczoraj na "Sadyście" w sumie spodziewałam się czegoś mocniejszego,ogólnie film przewidywalny, polecam na samotne wieczory ::krzyw::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Też niedawno widziałam "Sadystę" i w zupełności podzielam Twoje zdanie ana :/ Dość fajny film, który ostatnio miałam okazję zobaczyć to "Fracture" z Ryanem Goslingiem i Anthony Hopkinsem :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

O! tez widzialam Fracture! Genialny film glownie dzieki Hopkinsowi , ktory w takich rolach czuje sie wysmienicie. Bohater przypominal mi Lectera z Milczenia owiec. Film naprawdę godny polecenia.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Wczoraj byłem w kinie na "Czarnej Dalii". Film mnie rozczarował, po Brianie de Palma spodziewałem się czegoś innego.
Ze strony wizualnej filmy był świetny, nie powiem - piękne zdjęcia, kostiumy, scenografia. Jednak fabuła... .
Główny wątek filmu jest tak bardzo naciągany, niemal jak guma od majtek 200-kilogramowego słonia. Fabuła z minuty na minuty robi się tak zagmatwana, że nie wiadomo o co chodzi. Główny bohater 'przelatuje' kolejne kobiety na przemian z zabijaniem kilku ludzi. Zakończenie filmu, wyjaśnienie głównego wątku, było... śmieszne 8)
Obsada - Josh Hartnett nie był nawet taki zły, w przeciwieństwie do Scarlett Johansson i Hilary Swank. Obie panie nie wykorzystały swojego talentu i jedyne za co mogę je pochwalić, to uroda i seksapil.
Puentę napiszcie sobie sami :) Przerost formy nad treścią.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Twarda sztuka - "Georgia rule" z Jane Fonda, Lindsay Lohan i Felicity Huffman. Film trwa 2 godziny i jest niesamowity. Na początku wydaje sie być banalną opowieścią o pokoleniowych problemach trapiących babcię, córkę no i wreszcie wnuczkę, ale tak nie jest. Bosko zagrany, genialna muzyka. Polecam! ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No właśnie zastanawiałam się co dzisiaj obejrzeć - "Georgia Rule" czy "Cashback" i zdecydowałam się na to drugie. I nie czuję się zawiedziona - film dość ciekawie zrealizowany, historia też niebanalna i muzyka fajna :) Tylko nie wiem co leciało na napisach końcowych a strasznie mi się podobało :zmiesz::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Miałem nadzieję, że jest taki film Romeo i JuliaN, no i i jest taki film :zeby: Wpisałem w google, a potem przeszedłem na stronę imdb. O, homoseksualne. Ta... Romeo i Julia się chowają ::chytry:: Trzeba będzie zdobyc i obejrzec Romeo i Juliana ::chytry::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czy wybiera się ktoś na 'Katyń" Wajdy :?:

Moja klasa ma już zarezerwowany termin na przyszły piątek, na 9.00. Jak mówi moja wychowawczyni: "Musicie być na świeżo w takich nowościach" ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja chętnie wybrałabym się na ten film, ale niestety pewnie na chęciach się skończy, z braku czasu ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ