Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Obejrzało mi się przez przypadek TzG - Powitanie.
Najbardziej spodobał mi się Damięcki i Fidusiewicz :D
Znów mamy dwóch panów, którzy będą stali podczas gdy partnerka wokół nich kica - Bryndal i Stachurski :twisted:
Isis Gee, absolutnie mnie do siebie nie przekonała, jakaś dziwna jest ta panna ::kwasny::
Myślę że Steczkowska się dobrze zaprezentuje, choć zrobili jej koszmarną kieckę ::krzyw::
Kammel świeci językiem, a ja się pytam czy w Polsce nie ma już dobrych tancerek, że do programu idzie niemówiąca po polsku laseczka? ::ysz::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Katarzynko, co do Isis zgadzam się, mnie ta kobieta też nie przekonuje. Nie chce wierzyć w wymysły Pudelka, ale... ::jezyk:: ::plask wczolo: ::cojest::
I ta czerwonowłosa panna Kammela też mi się nie podoba...

Z tego reportażu ponownie wyszło, że największą gwiazdą jest Helenka :serce: ::rad::
Mam nadzieję, że Bosakowi wydepilują do niedzieli te brwi, bo już nie mogę na nie patrzeć ::ysz:: :zmiesz::

Odniosę sie jeszcze do posłanki Sandry. Wyglądała bardzo ładnie w różowej sukni, ale powiedział coś mądrego, co powinno dostatecznie przekonać opinię publiczną co do udziału polityków w tym show. Skoro jedni politycy biegają po wybiegu, inni biegają po boisku to jeszcze inni mogą biegać po parkiecie - co w tym dziwnego? ::rad:: :serce:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja także oglądąłem wczoraj powitanie i to całkiem przez przypadek na nie trafiłem.

Stachursky mnie rozczarował - nie pokaże chyba zbyt wielkiej klasy ::chytry:: Mimo wszystko bedę mu na poczatku kibicował, bo spoko koleś z niego, a później zobaczymy... Może rozwinie się tak, jak było to np. w przypadku Kasi Cerekwickiej ? :serce:

Najlepiej zaprezentował się Damięcki :wink:

Bryndal pierwszy do odpadnięcia jak dla mnie.

Vondrackowa boska :serce: Chyba jej będę najbardziej kibicował. No i Steczkowskiej jeszcze :mrgreen: W ogóle wszystkim zresztą xD

Tekst Helenki o "ruchaniu" był super ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Urbański odchodzi z TVN!!!

I nie poprowadzi Tańca z Gwiazdami: http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=37452

Wielka szkoda, Hubert był na prawdę dobry i już się do niego przyzwyczaiłem. Śmiesznie będzie, jak w ostatniej edycji zobaczymy na jego miejscu kogoś innego... ::plask wczolo: ::kwasny:: ::ysz::
Tylko kogo??? Najlepszy byłby Kammel, ale on odpada, podobnie jak Ibisz czy Chajzer. Sołtysik? Meller? ::kwasny:: ::ysz:: To już nie będzie to samo...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Te dowcipy Huberta wogóle nie były śmieszne , więc nie wiem po co tam był aż przez tyle edycji.W roli prowadzącego zobaczymy najprawdopodobniej Kubę Wojewódzkiego, którego sobotni program został tymczasowo wstrzymany .Informacja ta została ogłoszona dzisiaj , więc pewanie Kube dali do Tańca.

Kuba 100 razy lepszy od Huberta nie ma co rozpaczać
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Nie, tylko nie Wojewódzki ::plask wczolo:
Nie wyobrażam sobie go w smokingu, fraku, czy nawet zwykłym garniturze... A jeśli będzie ubrany w jeansy i podkoszulkę - to tylko radykalnie obniży to rangę programu ::plask wczolo:

I nie mogę sobie jeszcze wyobrazić obrazka: zmęczony i spocony po tańcu poseł Bosak, wzdycha i sapie przy Wojewódzkim ::ke:: ::cojest:: :shock: ::plask wczolo:
Tkk_Bolly

Widziałem reklamę Tańca , że gdzie jest cała 14-stka uczestników.Fajna 8) .

[ Dodano: 2007-09-09, 12:53 ]
W pierwszym programie będziemy podziwiać panie-gwiazdy we wspólnym gorącym mambo. Natomiast panowie-gwiazdy ze swoimi tanecznymi partnerkami zaprezentują się w cha-chy lub walcu i to właśnie oni będą walczyć o sympatię widzów. Za tydzień role się odwrócą, panowie bowiem będą tańczyć układ zbiorowy, a kobiety rywalizować o następny występ.
Czyli dziś odpadnie Kawalec,Bryndał,Bosak, Stachursky,Fidusiewicz,Damięcki lub Kammel.
Trochę dziwnie :zmiesz::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No dziwnie :shock: Stawiam,że odpadnie Bryndal albo Bosak ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

A co w tym dziwnego, przecież pisałem już o tych nowych zasadach dawno temu w tym temacie :wink:

Dzisiaj odpada Bryndal :wink:

Mam takie dziwne przeczucie, że z tym Hubertem to była zaplanowana akcja, mająca na celu przyciągnąć jak najwięcej widzów dzisiejszego wieczoru. Chciałbym, aby tak było, bo nie wyobrażam sobie aby prowadził to ktoś inny ::kwasny:: ::ysz:: :lol:
Tkk_Bolly

Dzisiajo dpadnie Bryndał, Bosak lub Kawalec inni są zbyt popularni.Ale najbardziej skłaniał bym się w stronę Bryndała.
A w 3.odcinku odpada facet czy już będzie wymieszane ::chytry::
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Chętnie obejrzę. :)
Awatar użytkownika
Damians

Od trzeciego odcinka wszystko jest już po staremu :wink:

Nie wiem, dlaczego sądzicie, że Bosak tak szybko odpadnie ::plask wczolo: ::jezyk:: Przecież to on przyciągnie nowych widzów, tańczy z dwukrotną zwyciężczynią - także do połowy programu dojdzie na pewno :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też mam nadzieję że to z tym Ubrańskim było ukartowane. Myśle że jak nie on to TzG poprowadzi Sołtysik albo Prokop.
Awatar użytkownika
Damians

Jakie oszustwo :!: :!: :!: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Szkoda mi Stachurskiego ( pisownia spolszczona :P ), ale wg mnie to na samym końcu było ukartowane ::jezyk:: Zdobył najwięcej głosów i w ostatnim momencie wyszedł i się wycofał ::plask wczolo: ::jezyk:: Pewnie chciał się wycofać na początku, ale scenarzyści i producenci kazali mu to zrobić w ostatnim momencie, aby podnieść dramaturgię ::jezyk:: ::jezyk::

Gąsowski prowadzi nad wyraz fajnie, w pewnym momencie zapomniałem o Hubercie ( który pewnie czerwienił się ze złości w domu, przed TV ::jezyk:: ). Skrzynecka ubrała się jak ostatnia...

Fajnie było zobaczyć na widowni Leppera :zeby: ::rad:: Teraz tylko czekamy na Renatę, Danutę i Romana :zeby: ::rad:: ::jezyk::

Bosak tańczył bardzo fajnie, podobnie jak Kammel ( we fraku wygląda wprost idealnie ::rad:: ).
Sandreczka również wyglądała pięknie, oczywiście jej kibicuję :serce: :serce: :serce: ::rad:: :zeby:

I oczywiście Helena :serce: :serce: :serce: :serce: :: bow :: :: bow :: Przepiękna kobieta, można tylko o niej pisać same "ochy" i "achy" ::rad:: ::rad:: ::rad::
Ona musi to wygrać - i wygra :serce: :zeby: ::jezyk::

Helena, Helena, Helena!!!!!! :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Tkk_Bolly

Najbardziej podobali mi się Adam Fisusiewicz i Mateusz Damięcki .
Stachuskiego nigdy nie lubiłem . Myślałem , że to było okartowane w tańcu i że za chwile zaczną normalnie tańczyć a jednak nie.Dla mnie to był szok.Tylko noty jury mnie rozbroiły , szkoda, że nie dostał 4-ech dziesiątek.I wiadomo było , że dostanie najwięcej punktów od widzów , bo Polacy są pomocni i współczują(nawet gdyby to się stało Frytce to by dostałą najwięcej punktów od widzów.)Dobra decyzja Stachurkiego i reżyserka dobrze zrobiła , że wcisnęła jego rezygnację na koniec , bo to dało fajny efekt.Po Stachurskim nie będe płakał

Pierwszy odcinek pozytywnie , faworyci przeszli , mam nadzieję , że moje panie też przejdą ::chytry::
ODPOWIEDZ