Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Chciałam tylko przypomnieć, że za jakieś pół godziny przedostatni odcinek 2 sezonu będzie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie lubię Burke'a, ale co się mu stało że był operowany? Bo ja przegapiłem tydzień temu i nie wiem :cry: Było coś fajnego tydzień temu? A dziś to smutno że chyba ten koleś co oświadczył się Izzy zmarł, mniej by mi Burke'a było szkoda ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Adex, też nie oglądałam tydzień temu, ale wnioskuję, że ten nienatychmiastowy samobójca postrzelił siebie i Burke'a.

Izzy musiała nieźle mnie nerwy zszarpane kiedy odłączyła ukochanego od urządzenia podtrzymującego mu życie ::kwasny:: Świadomie pogorszyła jego stan, a co gdyby umarł??

Dramatyczny koniec odcinka, ale tak się składa, że będąc w Norge obejrzałam tam ten ostatni więc wiem co będzie :twisted: Choć nie wszystko pamiętam...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Już całkiem dziurawo oglądam ten serial :evil: ciągle mi ciś wypada, przegapiłem odcinek kończący sezon 2 i zaczynający sezon 4 :evil: gdzie moge je zobaczyć? Skąd ściągnąć w oryginale lub po polsku?! Chociaż..chyba ten rozpoczynający serie 3 gdzieś mam po jakiemuś. A może chociaż ktoś streści? :?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Adex, na stronie serialu http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index jest 'episode guide' i tam są streszczenia odcinków :)

Ja jestem mile zaskoczona, że zaraz po 2 sezonie polsat puszcza 3, bez żadnej przerwy :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Widziałem dzisiaj na polsacie reklame Chrurgów. Zrobiło mi się szkoda że już ich nie oglądam bo chodze na rano do szkoły i bym sie nie wyspał i następnego dnia byłbym nie do życia :cry: Co sie teraz dzieje? A może ktoś wie co się dzieje w 4. sezonie? I mam jeszcze takie pytanie: Ile odcinków miał pierwszy sezon?
Awatar użytkownika
katarzynka

Pierwszy sezon miał 9 odcinków.
Wiem co się dzieje aktualnie 8) (przypominam, że jesteśmy po 6 odcinku 3 sezonu), ale jak Cię Tomala to na prawdę ciekawi, to napisz na prv :)

Ja też w środy mam na rano, ale jestem w stanie pójść spać przed 1, wstać po 6 i normalnie funkcjonować :wink: To pewnie zależy od organizmu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Opowiedzcie co było ostatnio bo poprzegapiałem ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Tydzień temu Burk'owi zaproponowano żeby został szefem chirurgii, więc miał poczucie winy, że nie jest absolutnie sprawny. Christina wciąż go kryła, ale się pokłócili bardzo, padło wiele raniących słów. Potem on operował, ona widziała że jest nie w porządku i poszła powiedzieć prawdę Szefowi. Jak wieczorem wróciła do mieszkania to Burke popatrzył na nią i zamknął drzwi od pokoju, w którym był.

To jest to co pamiętam najbardziej.
Poza tym Mere jest z Derekim, George powiedział parę niemiłych słów Izy, bo wciąż się martwi o tatę, a poza tym powiedział Kaly, że wie, że ona spała z Markiem. Alex dalej jest chłopcem na posyłki Slone'a.

Więcej nie pamiętam i byłabym wdzięczna gdyby ktoś opowiedział cokolwiek o wczorajszym odcinku :)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Slowacy mają niewątpliwie lepszą porę emisji, bo o 21:30, a u nas 2 godz. później ja i nie jeszcze więcej :x A ostatni odcinek oglądałam peirwszy raz od kilku miesięcy. Warrto było. Wypadek w porcie byl straszny, pierwszy raz widziałam żeby tak to nakręcono :shock: Meredith biedna wpadła do wody, bo ten facet ją kopnął przez przypadek :zmiesz:: Co teraz z nią będzie? ::bojesie:: Dziś nie będę mogła już oglądać, a taki będzie ciekawy odcinek :cry: Jeśli ktoś z Was będzie okglądać to neich da strzeszczenie.
Awatar użytkownika
katarzynka

To miło ze strony polsatu, że od razu daje 3 sezon. Niestety, na 90% nie będzie mi dane obejrzeć, więc dobrze by było gdyby się znalazł jakiś ochotnik, obejrzał a potem nam tu, biednym streścił :wink: ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jak zawsze jestem pogubiony w tym serialu, ale ostatnio cos widziałem -teraz tylko nie wiem jakiej serii odcinek to był wczoraj? ::kwasny::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja Chirurgów teraz wogóle nie oglądam, bo niedałbym rady wstać na drugi dzień o 7 rano. Bardzo żałuję, ale niedługo mam ferie to obejrzę 2 odcinki.
Awatar użytkownika
katarzynka

Ha! A ja oderwałam się na chwilę od nauki i jednak obejrzałam ten odcinek :D Dopiero teraz do mnie dotarło, że George się ożenił! AAAaaa, ale szok ::ke::
Strasznie smutna scena kiedy Derek reanimował siną Meredith :( No a końcówka odcinka, była doprawdy zaskakująca...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

katarzynka pisze:Ha! A ja oderwałam się na chwilę od nauki i jednak obejrzałam ten odcinek :D Dopiero teraz do mnie dotarło, że George się ożenił! AAAaaa, ale szok ::ke::
Strasznie smutna scena kiedy Derek reanimował siną Meredith :( No a końcówka odcinka, była doprawdy zaskakująca...
Co??? George wziął śłub? :lol: :mrgreen: Są gdzieś te odcinki na necie, można z czegoś ściągnąć?
ODPOWIEDZ