Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

To jest tak jak u nas TVN a np. TV4... Średnio programy TVN mają 3-4mln widzów a TV4 ok. 700 000 do miliona. Ale TV4 jest zadowolony z nawet tego miliona widzów, tak też będzie z Passions gdy najlepszy dajmy na to program w DirecTV ma 0,6 mln widzów a w tym czasie Passions będzie miało 1mln to DirecTV będzie bardzo zadowolone ale też wróżę tylko 1 ewentualnie dwa sezony...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Tkk_Bolly pisze:Chyba nie rozumiecie podstawowej rzeczy , że DirectTV będzie zadowolony z o wiele mniejszej oglądalność PSNS np 0,5 mln. Nie ma takich wygórowanych oczekiwań jak NBC
Nie no mi wlasnie dokladnie o to chodzilo - ze ogladalnosc na pewno spadnie, ale tez DirecTV na pewno nie oczekuje takiej ogladalnosci jak na NBC, bo to jest po prostu niemozliwe. I niezaleznie od tego jak swietne bedzie teraz Passions, ogladalnosc juz wlasciwie na zawsze pozostanie gorsza niz pozostalych soapek.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Jutro już będzie dostępny do ściągnięcia pierwszy odcinek Passions z DirectTV :zeby: Mam nadzieję, że będzie dostępny na necie :roll: DirectTV ma w ogóle swoją stronę netową ? Pewnie tak.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Czy wie ktos moze, skad mozna sciagac teraz Passions? Bo na tej stronie, na ktorej ponoc mialo byc (something-more.net) na razie nie ma i w sumie nie wiadomo czy bedzie. Wiec jak wiecie skad mozna sciagac to please dajcie znac!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Liason-fanka pisze:Czy wie ktos moze, skad mozna sciagac teraz Passions? Bo na tej stronie, na ktorej ponoc mialo byc (something-more.net) na razie nie ma i w sumie nie wiadomo czy bedzie. Wiec jak wiecie skad mozna sciagac to please dajcie znac!!
Z tym jest niestety bardzo ciężko. DirecTV wynajęło grupkę ludzi, która sprawdza wszystkie stronki i upewnia się, że nikt nie daje pełnej długości odcinków w internecie. Przez 2 godziny cały odcinek z 17 września był na youtube, ale niestety został usunięty.

Generalnie w całym odcinku nic się nie działo. Theresa i Pilar były w szoku, że Gwen ma dziecko. Pilar starała się namówić Theresę aby powiedziała już prawdę. Sheridan już wie, że Marty żyje - planuje zabić Alistaira. Tak przynajmniej powiedziała Spike'owi. Fox nie żyje. Julian, Esme i Vicki byli załamani.. Tymczasem Pretty na żądanie dziadka, powstrzymała Luisa od zabrania Fancy do szpitala. Wcisnęła mu jakąś bajeczkę o tym, że Fancy w dzieciństwie często miała krwotoki.

A czy na PCMB nie ma linka do 17 września?
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No wlasnie czytalam, ze jakis cymbal wrzucil linki do pelnych odcinkow na message boardzie NBC... To trzeba naprawde miec cos z glowa... LOL I w ogole jedna wielka panika jest z tymi odcinkami, ludzie sobie kradna linki z jednego forum na drugie... No normalnie paranoja!! LOL Mam nadzieje, ze jakos sie to wszystko unormuje i beda gdzies odcinki :D

A co trzeba zrobic, zeby miec dostep do multimediow na PCMB??? Bo ja sie dopiero zarejestrowalam i probuje rozgryzc to forum :D
Ryan Lavery

Trzeba chyba ze 100 czy więcej postów napisać. Mnie jeszcze daleko do tego :nie:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ryan Lavery pisze:
Liason-fanka pisze:Czy wie ktos moze, skad mozna sciagac teraz Passions? Bo na tej stronie, na ktorej ponoc mialo byc (something-more.net) na razie nie ma i w sumie nie wiadomo czy bedzie. Wiec jak wiecie skad mozna sciagac to please dajcie znac!!
Z tym jest niestety bardzo ciężko. DirecTV wynajęło grupkę ludzi, która sprawdza wszystkie stronki i upewnia się, że nikt nie daje pełnej długości odcinków w internecie. Przez 2 godziny cały odcinek z 17 września był na youtube, ale niestety został usunięty.

Generalnie w całym odcinku nic się nie działo. Theresa i Pilar były w szoku, że Gwen ma dziecko. Pilar starała się namówić Theresę aby powiedziała już prawdę. Sheridan już wie, że Marty żyje - planuje zabić Alistaira. Tak przynajmniej powiedziała Spike'owi. Fox nie żyje. Julian, Esme i Vicki byli załamani.. Tymczasem Pretty na żądanie dziadka, powstrzymała Luisa od zabrania Fancy do szpitala. Wcisnęła mu jakąś bajeczkę o tym, że Fancy w dzieciństwie często miała krwotoki.

A czy na PCMB nie ma linka do 17 września?
To jak to?? Theresa w końcu jeszcze nie powiedziała Ethan'owi prawdy o swym dziecku?????????????????? :shock:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ryan Lavery pisze:Trzeba chyba ze 100 czy więcej postów napisać. Mnie jeszcze daleko do tego :nie:
Mnie tez, bo mam cale 0 :D Ale jezeli to bedzie jedyny sposob na zdobycie odcinkow to jakos dam rade :D Ale poczekam jeszcze troche, bo moze zaczna sie gdzies pojawiac odcinki...
Ryan Lavery

No właśnie, czy ktoś ma w ogóle linki do odcinków z tego tygodnia? :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ryan Lavery pisze:No właśnie, czy ktoś ma w ogóle linki do odcinków z tego tygodnia? :D
Pojawily sie dzisiaj na mininovie i mam nadzieje, ze to znak, ze bedzie mozna sciagac nawet po przeprowadzce do DTV :) Oryginalne pliki pochodza z demonoid.com, wiec tam warto szukac w przyszlosci :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A ja się troche zawiodłem, myślałem ,że te odcinki będą w zupełnie nowej formule, myślałem o nowej czołówce, nowej szybszej akcji a niestety przez 4 odcinki nie wydarzyło się wiele... Praktycznie nic. Cieszy mnie jedynie fakt ,że Passions jest nadal :wink:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No wlasnie tez mialam nadzieje, ze wreszcie akcja przestanie sie tak wlec i w Passions bedzie troche swiezosci, ale niestety nic takiego sie nie stalo... Wszystko jest wlasciwie tak samo jak bylo w NBC. Moze z czasem cos sie zmieni...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Też mam nadzieje ,że wkrótce to się zmieni w końcu to właśnie zapowiadali, większe zmiany... A wrócę do wątków:
Gwen namieszała w życie Theresy i Ethana... Miało być tak pięknie a pojawiała się Gwen z tym swoim tajemniczym mężczyzną... Ale na szczęście Thess powiedziała Ethanowi ,że jest synem Little Ethana!
Fancy choruje i nie chce iść do szpitala, normalnie takiego zachowania by nie było... A Luis powinien się postawić i jasno powiedziec jedziemy do szpitala a on widzi ,że Fancy cierpi ale jej ulega.
Sheridan jest gotowa by znaleźć synka, to jej jedyna szansa na odzyskanie Lusia...
Wielka szkoda ,że Fox nie żyje, to straszne i jeszcze bardziej szkoda mi Ivy która tak straszenie przeżywała śmierć syna... Okropne i kto to zrobił! Nie rozumiem podejrzeń Sama... Esme zabiła Foxa to nie dorzeczne, jakie miałąby podstawy... Ehhh

Spoilery na nowy tydzień:
Monday, September 24
Sheridan próbuje zabić Alistaira.
Tabitha i Kay podróżują do innego wymiaru.
Gwen cuts Theresa off at the pass.

Tuesday, September 25
Pretty oskraża Ivy i Fancy o odseparowanie jej od Foxa.
Luis obiecuje Sheridan ,że znajdzie Martyego.
Little Ethan jest poszukiwany!

Wednesday, September 26
Tabitha i Kay otrzymują propozycję okupu od ciemnej strony.
Fancy podejrzewa Luisa i Sheridan.
Ethan uświadamia sobie ,że jego małżeństwo z Theresą jest nie ważne!

Thursday, September 27
Esme drowns her sorrows.
Eve mówi Julianowi ,że widziała ducha Vincenta.
Gwen ostrzega Therese przed Alistairem.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Alexander pisze: Ale na szczęście Thess powiedziała Ethanowi ,że jest synem Little Ethana!
Chyba powiedziała mu,że jest ojcem Little Ethana. :D
ODPOWIEDZ