Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wczoraj był bardzo fajny odcinek Tańca .Najbardziej podobały mi się tańce Haliny Młynkovey , Darii Widawskiej , Justyny Steczkowskiej i Anny Guzik

Strasznie się ciesże, że odpadła Sandra.Lepiej ona niż Helena , ktora miała najmniej sms-ów od widzów , ale ją lubię za całokształt. Spodziewałem się , że odpadnie Sandra, bo to żadna gwiazda
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wszystkie panie zatańczyły wczoraj fajnie. Najlepiej wg mnie posłanka Sandra i dziwię się, że odpadła. Najgorzej, co przykro mi pisać, ale Helena. Widać było wyraźnie, że się pogubiła i kompletnie nie rozumiem tej punktacji 8-10-10... tylko Pavlović zachowała świeży umysł i dała jej 5. :roll: Isis Gee fajnie wygląda i jest sympatyczna, ale ta rumba to nic ciekawego.
Milagros

Post autor: Milagros »

Wczorajszy poziom tańca u pań był nawet wysoki.
Jestem zawiedziona,że odpadła Sandra Lewandowska-tańczyła bardzo fajnie w
przeciwieństwie do Isis,której występ kompletnie mi się nie podobał :wink:
Przy ogłoszeniu wyników byłam prawie pewna o przegranej Isis...a tu kompletne zaskoczenie.
Niestety,zaczynam się utwierdzać w przekonaniu,że ludzie kierowali się poglądami
politycznymi a nie umiejętnościami jej tańca ::plask wczolo:
W tej edycji kibicuję Justynie Steczkowskiej-jest bardzo wygimnastykowana i świetnie
się porusza :serce: Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie też Halina Mlynkowa i Ania
Guzik.
Nie mogę również pominąć Heleny Vondrackowej-też fajnie tańczyła :lol:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też byłam zaskoczona odpadnięciem Sandry - byłam prawie pewna, że odpadnie Isis.
Chociaż lubię Stefano, to Steczkowskiej nie trawię i automatycznie nie lubię tej pary.
Faworytów mam wśród mężczyzn-gwiazd, ale panie też zatańczyły niczego sobie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teraz już kompletnie nie rozumiem TVN-u.
Aby przyciągnąć nowych widzów zatrudnił do tańców polityków, a już w drugim programie zaczął się ich pozbywać ::plask wczolo:
Ściągnął znaną na całym świecie gwiazdę - Helenę Vondrackovą, po to, aby dać jej jeden punkt od widzów ::cojest:: ::plask wczolo:
A nieznanej Isis ( mówicie co chcecie, ale prawda jest taka, że jeszcze trzy miesiące temu nikt o niej nie słyszał ::plask wczolo: ), przykleili do ust coś wielkiego i białego i dali jej trzy punkty od widzów ::ke:: ::plask wczolo: ::loll::

I cóż za niespodzianka, gwiazda TVN - owych seriali, kobieta która nie porusza się zbyt dobrze po parkiecie, dostaje najwięcej punktów od widzów - mowa o Annie Guzik ::cojest::

Zawiodłem się na Beacie Tyszkiewicz. Wszystkim dawała 9 i 10, a Sandrze dała 8, choć ta tańczyła bardzo ładnie, na pewno nie gorzej od pozostałych...

Coraz bardziej zniechęcam się do tego programu, jeszcze tylko emocje wzbudzają u mnie Bosak, Kammel i Helenka, moim zdaniem oni powinni dojść do finału, ale pewno będą teraz odpadać po kolei ( Boże, gruby i dziwny Bryndal pokona najpopularniejszego polskiego prezentera Tomasza Kammela ::cojest:: ::plask wczolo: ). Kiedy ich się pozbędą, to będę oglądał tylko dlatego, że w tym czasie jem kolacje, bez żadnych większych emocji... A chyba nie oto chodzi w tym programie... ::kwasny:: ::ysz::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians piszesz jakby wyniki były ustalone, a nie były.Anna Guzik, Daria Widawska to popularne aktorki , a Justyna Steczkowska i Halina Młynkova piosenkarki.Więc nic dziwnego , że uplasowały się na pierwszych 4-ech lokatach.Helena za stara, a sms-y ślą przede wszystkim młodzi , a na Sandrę kto miał głosować, pewnie tylko wyborcy Samoobrony , bo ona żadną gwiazdą nie jest.Isis też za wiele smsow nie dostałą tylko o 1% więcej od Sandry.
Z głosowaniem jury to tak jest nigdy nie jest do końca sprawiedliwe np Galiński dał 10 Justynie Steczkowskiej tylko na wzgląd sympatii.Podobnie Helena Vondrackova dostałą za dużo .Snadra owszem trochę mało , ale nigdy nic nie może byc idealnie sprawiedliwie.
Fakt faktem dobrze się stało , że odpadła.
Ale Damians skoro uważasz , że głosy są ustawione to po co oglądasz?

Narazie nie odpadł żaden mój faworyt.
Kibicuję dalej jak pisałem przed programem Halinie Młynkowej, Ani Guzik , Darii Widowskiej, Helenie Vondackowej , Maciejowie Damięckiemu oraz po tańcach mogę dodać Justynę Steczkowską i Adama Fidusiewicz
Jak dla mnie do wypadu teraz Bryndał lub Bosak :twisted:

I czekam na singla Haliny Młynkowej .Zapowiada się jej wielki powrót .Ostatnio śpiewała na płycie Laidies , ale to było już ze 3 lata temu jak nie więcej
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zawiodłem się na Isis ::kwasny:: ::kwasny:: :(
Jest kochana i bardzo ją lubię ale obawiam się ,że może być kolejną ofiarą...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A jak bedzie w kolejnym odcinku :?: Znów babki bedą razem tańczyć a odpadnie ktoś z panów :?:
Nie podoba mi się coś takiego ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze: Ale Damians skoro uważasz , że głosy są ustawione to po co oglądasz?
Jest wiele powodów:
- można zobaczyć gwiazdy w niecodziennej sytuacji,
- można popatrzeć na fajne stroje,
- można nauczyć się nowych tańców, ich nazw itd.,
- jem o tej godzinie kolację, a nic ciekawszego niema... itd. itd...

Misiu, od tej niedzieli już wszystko będzie po staremu...

[ Dodano: 2007-09-18, 20:47 ]
Trochę fotek z TzG: http://zyciegwiazd.onet.pl/54472,0,1,sandra_lewandowska_juz_nie_zatanczy,galerie.html

Moje piękne Panie :serce: :serce: :serce:
Sandreczka i Helenka :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A to dobrze ::krzyw:: A co sądziecie o Isis?Powiem wam,że przykro się czyta wypowiedzi na niektórych forach,ze ta dziewczyna ma twarz konia czy ,że jest traswestytką ::kwasny:: Szkoda mi jej!Ja uważam,że ok może nie jest znana i dopiero chcą ją wypromować ale żeby tak obrażać drugiego człowieka ::kwasny:: Wydaje mi sympatyczna ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Damians, a czy ty nie pisałeś, że posłowie mają zagwarantowane występy co najmniej do połowy programu, bo TVN jest nieuczciwa? Niech zgadnę - teraz jeszcze się w tym przekonaniu umocniłeś...
Awatar użytkownika
Damians

Oj Abec, gdybyś przeczytał moje ostatnie posty, to znałbyś moje zdanie na ten temat... :wink:

Nie wiem, jaki TVN ma w tym cel, ale moim zdaniem popełnia duży błąd...
Abec

Post autor: Abec »

Twoje zdanie na temat twoich poglądów?

Pisałeś, że mają to "zapewnione" czy nie?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

:serce: Isis :serce:
Mam jej płytkę to Bogini głosu ::jezyk:: Naprawde płyta cudowna na romantyczne wieczory i optymistyczna, bardzo mi się podoba a wracając do tańca to może Isis nie jest super i nie wygra ale chciałbym ją oglądać.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Pisałem to dawno temu, ale teraz mam inne zdanie. Jeżeli nie znalazłeś tego w moich ostatnich postach, to Twój problem, ja nie będę dwa razy powtarzał.

Może i Isis ładnie śpiewa, ale w tańcu - żadna rewelacja ::kwasny::
Alex, a czy to jej pierwsza płyta?? Napisz coś więcej w temacie Muzyka :wink:
ODPOWIEDZ