Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pewnie wygra Damięcki a może Steczkowska? Chyba lepiej gdyby Steczkowska, wczoraj trochę zerkałem, ale dalej uważam że szkoda na to czasu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Helenka super tańczy jak na swój wiek,szkoda że odpadła.W ogóle jest bardzo sympatyczna.Steczkowska pomyliła jakies tam kroki,a dostała od jury 10.Oceniają jak im się chce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Trochę mi szkoda że Helena odpadła. Zamiast niej mogłaby wylecieć ta okropna Isis :evil:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Trochę mi szkoda że Helena odpadła. Zamiast niej mogłaby wylecieć ta okropna Isis :evil:
W zupełności się z tobą zgadzam ::ok:: Helenka nie powinna odpaść, natomiast ta pokraczna żyrafa już tak :evil:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Helena wraca do "Tańca z gwiazdami" :!:

Jednak nie będzie tańczyć, tylko będzie śpiewać - tak podaje pudelek.

Mam nadzieję, że to się stanie już w tę niedziele, bo o tym, że Helena zaśpiewa w finale to przecież wiedzą już wszyscy ::jezyk:: :serce:

Ma wykonać Sambę: http://senser77.wrzuta.pl/audio/c4vGTZ8qe2/helena_vondrackova---samba

[ Dodano: 2007-10-13, 16:27 ]
To już potwierdzona informacja. Już jutro Helena będzie śpiewać Sambę :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To wspaniała wiadomość :D Ale czy na 100% pewna :?: Mam nadzieję że tak :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Samba - Helena - Helena - Samba :serce:
Miło było znowu ujrzeć piękną Helenę i usłyszeć ją w pięknej piosence. Ten występ jeszcze raz potwierdzić ( nawet Kawalec to przyznał ), że to Helena jest największą gwiazdą tego show, która niesłusznie tak szybko odeszła.

I odpadli wszyscy moi faworyci; Sandrusia, Kammel, Helenka i teraz Krzysztof ::plask wczolo: ::kwasny:: Było widać, że ten ostatni wiedział o dzisiejszym odpadnięciu ( po punktach od Beaty i Wodeckiego wszystko już było jasne :evil: ), ale to ostatni tydzień kampanii, a za tydzień on zamiast się przygotowywać się do tańca będzie przeżywał sukces lub porażkę LPR-u...

Teraz jest mi obojętne kto wygra, zostały same gwiazdki ::jezyk:: na czele z wielkim brzuchem Bryndalem i wielką szczeną Isis ::plask wczolo: ::cojest::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Szczerze to miałęm cichą nadzieję, że odpadnie Bosak i dobrze sie stało .
Widać , że Samoobrona i LPR nie mają poparcia , bo gwiazdy reprezentujące te partie odpadły na początku :P A może wogóke widziwue bnie chcą oglądac polityków , bo mają ich poprostu dośc i nie mogą ich znieśc oglądać jeszcze w programie rozrywkowym
Moich gwiazd Heleny i Haliny już nie ma , więc teraz kibcuję Mateuszowi Damięckiemu , Annie Guzik i Justynie Steczkowskiej.
Bombowy był wystep dzisiejszy Heleny Vondraczkowej

Powstanie kolejna edycja 'Tańca z gwiazdami'?

Niewykluczone, że obecnie emitowana w TVN szósta edycja 'Tańca z gwiazdami' wbrew zapowiedziom nie będzie ostatnią. Czy kolejne taneczne popisy sławnych ludzi zobaczymy wiosną? Na razie nie wiadomo. Pewne jest jednak, że mimo tylu serii program pozostaje liderem oglądalności wśród widowisk rozrywkowych wszystkich stacji.

Już na długo przed rozpoczęciem szóstej edycji "Tańca z gwiazdami" TVN informował, że będzie to już ostatnia seria. Przed jesienną odsłoną format odświeżono, zwiększyła się liczba uczestników, a w programie pojawiły się gwiazdy zagraniczne. Jednak już okazuje się, że tej jesieni rozdział w historii TVN zatytułowany "Taniec z gwiazdami" niekoniecznie zostanie zamknięty.

- Musimy się poważnie zastanowić, bo ostatnie wyniki wskazują, że ten format wcale się nie wyczerpał. Mamy nie tylko największą, ale i najmłodszą widownię - mówi Edward Miszczak, dyrektor programowy TVN, cytowany przez "Dziennik".

Słowa te potwierdzają dane telemetryczne AGB Nielsen Media Research. Według nich szósta edycja "Tańca z gwiazdami" przyciąga przed telewizory średnio 5,07 mln widzów dystansując programy rozrywkowe innych telewizji.
Na drugim miejscu znajduje podobny w formule do "Tańca..." nowy show Dwójki "Gwiazdy tańczą na lodzie", którego dwa do tej pory nadane odcinki obejrzało średnio 4,21 mln osób. Dalej plasują się: Jak Oni śpiewają" (Polsat, 3,87 mln), "You Can Dance - Po prostu tańcz!" (TVN, 2,78 mln) i "Przebojowa noc" (TVP1, 2,27 mln).

- Żadne decyzje jeszcze nie zapadły - zastrzega jednak Edward Miszczak w "Dzienniku" i zdradza, że stacja ma już pomysł na nowy show, który mógłby zastąpić "Taniec z gwiazdami".
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Noi odpadł Krzysiu...Lubiłam go, ale chłopak był tak zestresowany jak tańczył. Teraz będzie miał więcej czasu na kampanię wyborczą :lol: . Ale raczej narazie nie widać żeby LPR weszła do sejmu. Mateusz Damięcki dostało coś mało punktów wczoraj :x moim zdaniem jury dało mu za mało...Justynka Steczkowska poszalała.Ubrana była tak jak Kinga Rusin w 4 edycji chyba przy rumbie czyli było trochę kopii mój drogi Stefano!Zatańczyła nieźle z tym się zgadzam. Po ostatnim programie trzymam kciuki wciąż za Mateusza :serce: i Ewę Szabatin i Anię Guzik z Łukaszem Czarneckim :serce: :serce: :serce: .
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Łeee... Moi faworyci też już odpadli - prawie wszyscy. ::kwasny::
Zgadzam się z tym, że "środek" - Wodecki i Tyszkiewicz - dali niesprawiedliwie za mało punktów Bosakowi. Wg profesjonalistów wcale nie zatańczył najgorzej. I ludzie także nie chcieli, żeby odpadł - dostał od widzów aż 4 punkty...
I to nieprawda, że na polityków głosowali tylko ci, którzy lubią ich partie. Ja na przykład nie utożsamiam się z LPR, a Bosaka lubiłam. :wink:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Szkoda mi Krzysztofa i Kamili :( Bardzo polubiłam tę parę. Może Krzysztof Bosak nie prezentował zadziwiających umiejętności tanczenych, ale jest tak sympatyczny... i widać było, że się starał :wink: Poza tym bardzo lubię samą Kamilę Kajak. Jest świetną tancerką i uwielbiam oglądać ją w tańcu :wink: (i zawsze ma na sobie najładniejsze sukienki ze wszystkich tancerek i uczestniczek xD ale to tak na marginesie ::jezyk:: :wink: )

Od początku VI edycji zdecydowanie kibicuję Ewie i Mateuszowi :serce: , Darii :serce: i Robertowi oraz Anni i Łukaszowi :serce: :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak może wam się podobać ten nadęty, zarozumiały, sztywny, homofobiczny, brzydki Bosak? ::kwasny:: :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex-fan Brooke pisze:Jak może wam się podobać ten nadęty, zarozumiały, sztywny, homofobiczny, brzydki Bosak? ::kwasny:: :roll:
To jest Twoja subiektywna ocena. Sam pisałeś, że nie oglądasz TzG zbyt często, więc na postawie kilku scen ( domniemam, że tylko tyle widziałeś ) z jego udziałem nie powinieneś tak go oceniać.

Po tych wszystkich odcinkach, jak i jego występach w różnych programach mogę stwierdzić, że chłopak jest miły, sympatyczny, żartobliwy ( któryś z uczestników TzG ostatnio powiedział, że Bosak opowiada tam najśmieszniejsze żarty ). Nie jest sztywny, tylko poważny - porównaj go chociażby z Tuskówną, ona była sztywna i zarozumiała, na parkiecie się w ogóle nie ruszała. A Bosak na parkiecie radził sobie dosyć dobrze ( lepiej od Bryndala, Isis, Widawskiej i innych ).
Co do jego poglądów, to każdy z nas ma jakieś inne poglądy, tylko niektórzy wolą ich nie ujawniać. Skąd wiesz jakie poglądy ma Damięcki czy Guzikowa?? Może są oni szowinistami lub rasistami?? Nikt z nas tego nie wie, ponieważ oni o tym nie mówią...
A co do jego urody, to o gustach się nie dyskutuje. Co prawda, mógłby sobie wydepilować brwi, ale widocznie jemu to nie przeszkadza...
Abec

Post autor: Abec »

O tych dowcipach powiedziała sama Tyszkiewicz, oceniając go bodaj w trzecim odcinku ;)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tutaj jest link do fragmentu dzisiejszego DDTVN - gośćmi są Galiński, Bosak i Kajak. http://kobieta.onet.pl/spotkania/2765676,film.html
ODPOWIEDZ