Oglądajcei i piszcie plissss bo nie mam z kim podyskutować na ten temat
w razie czego dysponuję odcinkami 2 serii i mogę się podzielić
napiszcie coś bo czuję baaaardzo samotna w tym temacie
dobra od początku!!!!Ireth pisze:A II seria jest już w Polsce?Albo sa jakieś zapowiedzi,że będzie???
Kobajno,a rzucił jakimś spoilerkiem?T[/shadow]
Też miałam z tym problemkobajano pisze:próbuje cioś napisać ale nie wiem jak te cholerne czerwone trzcionki zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mam niezły spojler!!!!!!!!!!!!!
help
plisssss
chętnie wrzucę ale potrzbuję wskazówki jak to zrobić - tylko proszę tak "jak krowie na rowie" po kolei - jestem całkowitym laikiem w tych sprawach!!!!wiwi pisze:A byłaby taka możliwość, żebyś wrzucała te odcinki na megaupload i byśmy je sobie ściągali? Tak szybciej idzie niż z torrenta. Dzięki za spoilery!
wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że taki odcinek ma ok 350 mbwiwi pisze:. Wystarczy go skopiować i wkleić tutaj![]()
Jednak pliki, które chcesz wrzucić nie mogą być większe niż 250mb. Ile ma taki przeciętny odcinek?
no własnie płatnewiwi pisze: W tej co podałaś to darmowe też jest tylko 250mb, za 1000mb trzeba płacić... Heh, jak to pisałam to przyszło mi na myśl, żeby sprawdzić yousendit i tam jest 1gb za darmo! Tylko może Ci się tam bardzo długo ładować skoro to aż 350 mb. Chyba jednak szybciej będzie jak każdy sobie indywidualnie ściągnie z netu