"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O nie ::plask wczolo:

Majkel dobrze pisał przedział :wink:

To kto wysłał już SMS-a :?: ::chytry::
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Porażka, ale wtopę przyliczyłem ::plask wczolo:
Sprawdziłem że był to 2600 według numeracji amerykańskiej i odjąłem od tego 215 i wyszło mi 2485 ::plask wczolo: ::ke:: i jak głupi wysłałem dwa smsy, wyzywając przy tym że tvp nie umie liczyć :twisted: :twisted: Chyba muszę się cofnąć do podstawówki :oops:
Wynik to oczywiście 2385, żeby nie było wątpliwości. :wink:
Pzdr

Swoją drogą, zmiana reguł konkursu w trakcie jego trwania to jakieś nieporozumienie. A co z tymi którzy brali w nim udział przez cały tydzień. Czy dostaną zwrot pieniędzy ????
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Majkel pisze:Poszperałem trochę na necie i wyszło mi że to był 2485 odcinek, wysłałem esa ale niestety system odpowiedział to za dużo i że pomyliłem się o mniej niż 100 odcinków ::kwasny:: Spróbowałem jeszcze 2484 ale efekt był ten sam. (Pewnie to wina jakiegoś wszechobecnego układu w tvp ;) ) Może ktoś miał lepszy wynik ??
I nawet tu Cię Majkel oszukali: Napisali Ci, że pomyliłeś się o MNIEJ NIŻ 100 odcinków, a Ty się pomyliłeś o 100, a 100 to NIE JEST MNIEJ NIŻ 100. ::kwasny::
I w ogóle to po świńsku zrobili zmieniając teraz reguły, bo wyłudzili już od ludzi kasę, co w zdecydowanej większości przypadków nawet nie pozwoli wziąć udziału w konkursie, bo z reguły były to odpowiedzi błędne. Teraz każdy już po wysłaniu jednego smsa bierze udział w losowaniu (co mniej bystrzy to po wysłaniu max trzech). Konkurs był z początku, powiedzmy, ciekawy i teraz zamiast nagrodzić najwytrwalszych, którzy tym czy innym sposobem doszli do prawidłowego rozwiązania (np. wydając niepotrzebnie kasę co już sprawia że tvp na tym nie straci), to teraz drastycznie zmniejszyli im szansę na wygraną. Ciekawe czy w nastrępnym tygodniu będą puszczać to ABC, czy zmienią scenkę. ::kwasny:: ::kwasny:: Napiszę chyba o tym do TeleTygodnia, tylko nie napiszę o wyłudzaniu kasy, bo wiadomo, że temu im służą te konkursy, tylko o kwestii popsucia fajnej zabawy i zakpienia z ludzi.
Awatar użytkownika
SexyGuy

Post autor: SexyGuy »

Fajnie sobie zmienili reguły, nieś się gryzną :evil:
Awatar użytkownika
Damians

Nareszcie TVP zrobiła coś fajnego. Podczas śpiewu Amber, dała na dole napisy z tłumaczeniem polskim ::rad::
Mam nadzieję, że tak już będzie zawsze ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie miałem napisać że aż mi szczęka opadła że dali napisy ::ke:: :) Już dawno tak powinni! A nie lektor szybko się uwijał z tłumaczeniem aby dac trochę posłuchać, tez mam nadzieję że tak już będzie, to by było świetnie, zaskoczyli mnie ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Też się ździwiłem :shock: Myślałem że to jakiś komunikat, a tutaj taki numer :mrgreen: Brawa dla TVP 1 :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

TVP pod tym względem była niekonsekwentna. Bardzo się cieszę, że dali słowa w formie napisów, dzięki temu mogłem bliżej zapoznać się ze śpiewem Amber. I głos ma całkiem niezły. Oby już tak zostało, podejrzewam, że jeszcze niejeden utwór usłyszymy w MnS. :serce:
Co do tego konkursu, to nieuczciwe, że zmienia się zasady w trakcie gry.
Przypominam, że MnS wróciła na swoją stałą godzinę emisji. :D

[ Dodano: 2007-10-26, 22:35 ]
Mimo długiego weekendu od 1 do 4 listopada, w piątek 2.11. MnS będzie emitowana normalnie. Zarówno powtórki, jak i premierowe odcinki. To dobra wiadomość, tym razem TVP zrobiła ukłon w stronę widzów. :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nie wiem czy zauważyliście, ale jutro nie ma Mody... :( "Na następne odcinki Mody na sukces zapraszamy w poniedziałek o 16.05" Nie wiem do końca dlaczego - czyżby jakieś święto? :evil:
Marisa

Post autor: Marisa »

W związku z nadchodzącym Dniem Niepodległości jutro będą nadawać program o Katyniu. Natomiast powtórki normalnie jutro od 8.30 :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

MnS jutro nie ma z powodu relacji z Placu Piłsudskiego w Warszawie, z okazji uczczenia mordu katyńskiego. Bardzo dobrze, że TVP nas o tym uprzedziła. Bo inaczej czekalibyśmy i marnowalibyśmy czas. Chyba, że kogoś zainteresuje transmisja. :wink: Brawa dla TVP - to krok w dobrym kierunku, by informować o wszelkich zmianach w ramówce. :D
Awatar użytkownika
Damians

Nie zmarnowalibyśmy czasu, tylko zamiast pięknej Brooke, na ekranie ujrzelibyśmy Marię i Władysława oraz głos Rynkowskiego "Życie, życie jest nowelą..." ::jezyk::

Ale dobrze ze strony TVP, że jednak puściła ten pasek...
Abec

Post autor: Abec »

LoL, Ron Moss wypowiadał się dziś we Wiadomosciach na temat strajku scenarzystów w USA. A Kraśko powiedział, że my w Polsce możemy spać spokojnie, bo wciąż jesteśmy "kilkaset" odcinków w tyle za Stanami. Swoją drogą - niedawno jeszcze część widzów miała nadzieję na strajk Bella... "Gdy bogowie chcą się na nas zemścić, spełniają nasze marzenia" ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Też to widziałem 8) Ronn wyglądał strasznie ::bojesie:: Jest strasznie siwy ::jezyk:: Fajnie że wogóle poruszyli ten temat ::rad::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Abec pisze:LoL, Ron Moss wypowiadał się dziś we Wiadomosciach na temat strajku scenarzystów w USA. A Kraśko powiedział, że my w Polsce możemy spać spokojnie, bo wciąż jesteśmy "kilkaset" odcinków w tyle za Stanami. Swoją drogą - niedawno jeszcze część widzów miała nadzieję na strajk Bella... "Gdy bogowie chcą się na nas zemścić, spełniają nasze marzenia" ::loll::
Kurcze, szkoda że nie oglądałem wiadomości...
ODPOWIEDZ