Ach ta Edzia którą wszyscy kochają...Głupiutko się zachowała. Początek z Olą and her family świetny noi kabaret też fajny ale ja wciąż pamiętam ( i zawsze mi się przypomina gdy jem chran" : "od tamtego momentu rodzina Chojarskich je tylko kszan" najfajniejsze rozmowy w tłoku wtedy były (przed Wielkanocą ) . A ogólnie Szymuś rządzi
Coś to po wakacjach Szymon ma problemy z doborem gości.Frytka,Gonera,wczorajsza ''para,,...Najlepsze są oczywiście Rozmowy w tłoku.To taka wizytówka programu.Tak na koniec to fajnie wczoraj Szymek wyglądał
Właśnie Edzia jak na razie była najlepszym gościem nowej edycji
Misiek - szkoda mi tego facet, on powinien przejść jakieś poważne leczenie ( o ile już nie przeszedł ). A ta kobieta we wannie miała przecież na sobie kostium, tylko ślepy ( lub idiota ) nie zauważyłby tego
Ale najlepsza część programu - Rozmowy... dalej pozostają rewelacyjne
Wczorajszy odcinek był rewelacyjny. Najlepszy z tych nowych dotychczas. Jak jest Chylińska to zawsze jest fajnie. Dobry był ten jej tekst: "Ja bym chciała żeby mój synek został premierem bo będzie mieszkał z mamusią i nie będzie miał dziewczyny" W rozmowach w tłoku najśmioeszniejsza była Nelly Rokita: "Pręcej cmokne w dupe Dorna niźli wygra dziś Platforma"
Chodzi mi o program Mamy Cię a nie Szymon Majewski Show ale napiszę to tutaj...
Właśnie był wkręt Anny Korcz gdzie wkręcali ją Grażyna Wolszczak i Adam Gołębiewski...
Co oznacza ,że Adam "Gee" Gołębiewski miał już wcześniej kontakty z TVN-em