Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nareszcie pozbyli się tej baby.
Jedno trzeba im przyznać - udało się wypromować nikomu nieznaną osobę na powiedzmy gwiazdkę, której imię zna już kilka milionów ludzi...
Na Bryndala i jego machanie brzuchem już nie mogę patrzeć ::kwasny::
Damięcki jest dla mnie taką Nataszą. Myśli, że tańczy najlepiej, że zjadł wszystkie rozumy i za zwycięstwo dałby się pociąć ::kwasny::
Kibicuje Steczkowskiej, jej tańce są dosyć ciekawe i miło się na nią patrzy ::rad::

Fajnie było usłyszeć piosenki Maryli, szkoda że ona się nie pojawiła na widowni. Tylko bardzo źle wypadła piosenka "Niech żyje bal...", ta babka zbytnio goniła z tekstem ::kwasny::
Wielka szkoda, że nie tańczy Helenka, pewno zatańczyłaby do Małgośki, którą śpiewała wspólnie z Marylą :serce:

Za tydzień pewno odpadnie Bryndal, a za dwa tygodnie będzie wielki finał i Helenka będzie śpiewać i tańczyć i ogólnie Helenka będzie wszędzie ::rad:: :serce:
I zobaczymy naszych posłów, którzy już nie są posłami ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ona jakaś cała po operacjach plastycznych, może faktycznie płeć zmieniała? :roll: :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bastet78

Post autor: bastet78 »

Przecież nie od dzisiaj wiadomo,że smsy to pic na wodę i z góry jest wszystko ustawione. ::rad::

Nie lubię Steczkowskiej,ale tańczy najlepiej zdecydowanie.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Przed chwilą byłam na oficjalnej stronie TZG i bardzo się zdziwiłam widząc, że Rafał i Magda dostali tylko 2 pkt. od widzów. :shock: Wcześniej zawsze mieli najwięcej albo prawie najwięcej, a tu taki spadek... Jak tak dalej pójdzie, to mogą rzeczywiście odpaść za tydzień. ::bojesie::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A ja kibicuję teraz już tylko Ani Guzik. Damięckiego i Steczkowskiej nie lubię. Strasznie się przechwalają i wydaje mi się, że biorą wszystko za bardzo na poważnie. :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dobrze, że odpadła Isis, mam nadzieję , że kolejny będzie Bryndał.
A czy Taniec z Gwiazdami ją wypromował.Mi się wydaje , że jednak nie, a nawet ją pogrążył.Pierwszy singiel Hidden trasure może nie było hitem ale piosenką dość znaną ,która była na wielu listach przebojów.Natomiast drugi singiel kiedy Isis już była w tańcu What do you see , poradził sobie dość fatalnie. A naprawdę robię podsumowania aktualnych list przebojów i się oreintuję kto w tej chwili rządzi. Oczywiście rozpatruje ją jako piosenkarkę.Zobaczymy jak się sprzeda płyta :roll:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Super! Isis odpadła! Powinna już odpaść w pierwszym odcinku. Nie mogłem już patrzeć na te jej końskie zęby.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

LoLex pisze: Szkoda Isis, fajna jest. Tylko trochę się zdziwiłem, że ona ma już 35 lat. Wygląda przynajmniej na 10 lat mniej. :roll:
To chyba dobrze,że młodziej wygląda :) Powiem wam,że mi jest jej szkoda,że tak brukowce i złośliwcy jeżdzą po niej :| A jak będzie we finale?Tańczą jak zawsze dwie pary czy trzy tym razem?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Misia pisze:
LoLex pisze: Szkoda Isis, fajna jest. Tylko trochę się zdziwiłem, że ona ma już 35 lat. Wygląda przynajmniej na 10 lat mniej. :roll:
To chyba dobrze,że młodziej wygląda :) Powiem wam,że mi jest jej szkoda,że tak brukowce i złośliwcy jeżdzą po niej :|
No pewnie, że dobrze. Toteż dziwie się, że ma już 35 lat. ;p W ogóle jest przecież sympatyczna, zawsze uśmiechnięta. Ludzie w Polsce czują do niej niechęć tylko dlatego, że przyjechała z zagranicy i nie zalicza się do ich znajomego podwórka.
Awatar użytkownika
Damians

Akurat ja czuje do niej nie tylko niechęć, ale wręcz nienawiść :evil:
Do Twoich powodów LoLex mogę jeszcze dodać to, że jest brzydka, ma wielkie zęby, które nie mieszczą się jej w szczęce, ma odpychającą i niemiłą twarz, była trzymana na siłę jako NIKT, poprzez co musiały odpaść prawdziwe światowe GWIAZDY jak Helena Vondrackova :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Misia

Damians pisze:Akurat ja czuje do niej nie tylko niechęć, ale wręcz nienawiść :evil:
Jak można nienawidzić kogoś mimo,że się go nie zna i nic ci ta osoba nie zrobiła? :shock: Załamujesz mnie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Po tylu odcinkach zdążyłem ją już dobrze poznać :wink: Aż za dobrze...
A co zrobiła Tobie Doda, że zawsze wypowiadasz się o niej negatywnie??
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Noi pozbyliśmy się Isis :twisted: . Osobiście nie chcę, aby w następnym odcinku odpadł Bryndal, wolałabym żeby Steczkowska (jeny jak ja jej nie cierpię i tego Stefana uhh :evil: :evil: ) ale ona lepiej tańczy od niego to trzeba jej oddać. Mateusz zatańczył jak zwykle fantastycznie :serce: :serce: Ania Guzik też jest spoko a właściwie Łukasz Czarnecki :serce: :serce: ;) . A więc trzymam kciuki za te 2 pary.
Marisa

Post autor: Marisa »

Damians pisze: A co zrobiła Tobie Doda, że zawsze wypowiadasz się o niej negatywnie??
Doda jest idiotką, ma pstro w głowie i zachowuje się jakby była pępkiem świata 8) . Do Isis nic nie mam, dziewczyna wydaje się sympatyczna. Teraz to już sama nie wiem komu kibicować, bo same świetne pary zostały :) No oprócz Bryndala :P .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Misia

Damians pisze:Po tylu odcinkach zdążyłem ją już dobrze poznać :wink: Aż za dobrze...
A co zrobiła Tobie Doda, że zawsze wypowiadasz się o niej negatywnie??
Nigdzie nie napisałam że jej nienawidze.Podstawowa różnica.
Denerwuje mnie jej zachowanie,jej uważanie się za najpiękniejszą,najmądrzejszą,najlepszą w śpiewaniu itp.Nie podoba mi się to,że bez skrupów potrafi wyśmiać kogoś powiedzieć,że jest błaznem itp.
Ty czepiasz się Isis z powodu wyglądu.I nie napiszesz niewiem np. ona nie jest w moim guście,nie mój typ czy coś takiego(wiadomo że nie każdemu ona musi sie podobać).Po prostu uważam,że wypowiadasz się o niej w sposób niekulturalny i chamski(np.''wielkogębna'' itp określenia).
ODPOWIEDZ