Hmm wielką fanką Amber nie jestem ale chciałabym dodać,że Rick był trochę większym ''dzieckiem'' niż Zende.O tyle większym,ze sam ''mógł i zrobił'' dziecko.Robi pisze:Eric'a idzie w ślady swojej idolki , chcę wykorzystać Forrestera ,jak Amber kiedyś Rick'a .Misia pisze:Nie podobało mi się w jaki sposób patrzyła dziś za ZendegoWie,że dziecko coś do niej czuje i pewnie ma zamiar to wykorzystać
![]()
Erica Lovejoy
Team Hunter:)A jak!
To ,że Rick mógł zrobić dziecko nie ma nic wspólnego z wykorzystaniem go przez AmberMisia pisze:Hmm wielką fanką Amber nie jestem ale chciałabym dodać,że Rick był trochę większym ''dzieckiem'' niż Zende.O tyle większym,ze sam ''mógł i zrobił'' dziecko.Robi pisze:Eric'a idzie w ślady swojej idolki , chcę wykorzystać Forrestera ,jak Amber kiedyś Rick'a .Misia pisze:Nie podobało mi się w jaki sposób patrzyła dziś za ZendegoWie,że dziecko coś do niej czuje i pewnie ma zamiar to wykorzystać
![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Dojrzałym do tego aby zapłodnić kobiete jak najbardziejMisia pisze:Chodziło mi o to że Rick był dojrzałym chłopakiem(miał chyba 16 lat tak)a Zende to dziecko!Ile on ma lat 10?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Niezbyt podoba mi się postawa Eriki w obecnych odcinkach.
Aby dostać się do świata Forresterów,dziewczyna jest zdolna do wszystkiego
Na swoje szczęście spotkała Zende'go,który jest dla niej "kluczem do celu".
Szkoda,że trafiła na tak młodego chłopca,nie znającego jej zamiarów i wyraźnie nią
zauroczonego
Mam tylko nadzieję,że nic złego się mu nie przytrafi z tego powodu
Aby dostać się do świata Forresterów,dziewczyna jest zdolna do wszystkiego
Na swoje szczęście spotkała Zende'go,który jest dla niej "kluczem do celu".
Szkoda,że trafiła na tak młodego chłopca,nie znającego jej zamiarów i wyraźnie nią
zauroczonego
Mam tylko nadzieję,że nic złego się mu nie przytrafi z tego powodu
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
-
Dawidek
- Administrator
Może się okazać, że nasze marzenia się spełnią i pozbędziemy się jej. Może matka Erica'i jakoś spowoduje, że ta dziewczyna zmądrzeje. Ale się Erica wystraszyła, jak się dowiedziała, że jej wściekła matka przyjedzie do Los Angeles.
Ostatnia scena mnie mocno rozbawiła. A dobrze tak dziewczynie.
Czuję, że będzie ciekawie.
- katarzynka
Abstrahując od zachowania się tej postaci w serialu - czy ktoś mi wytłumaczy czemu ta dziewczyna ma na imię Erica?! Mamy już Ericka, Ricka, małego [E]Ricka a teraz jeszcze żeńska postać z takim imieniem
To żeby w przyszłości mogłoby być wprowadzone jakieś perypetie z opacznym zrozumieniem o kogo chodzi, czy po prostu mają mały zakres imion w USA?

Przecież w ostatnim odcinku Erica powiedziała, że jej matka lubi to imię. Przedtem Erica powiedziała Ziggiemu, że jej matka kupowała pisma o modzie i też interesowała się Foresterami. Może dlatego nosi to imię.katarzynka pisze:Abstrahując od zachowania się tej postaci w serialu - czy ktoś mi wytłumaczy czemu ta dziewczyna ma na imię Erica?! Mamy już Ericka, Ricka, małego [E]Ricka a teraz jeszcze żeńska postać z takim imieniemTo żeby w przyszłości mogłoby być wprowadzone jakieś perypetie z opacznym zrozumieniem o kogo chodzi, czy po prostu mają mały zakres imion w USA?
![]()
![]()
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
- katarzynka
Dziś ktoś zplondrował mieszkanie Erici
Ciekawe dlaczego matka nie została w domu, skoro już przyjechała do Los Angeles
Tylko ukradła klucz Ziggiemu
Erica na ślubie jakoś nie brawędziła, ale zaraz po zakończeniu ceremoni zaczęła rozmawiać z Rickiem i Amber
Bardzo ładnie wyglądała
podobała mi się w tej sukience 
Erica na ślubie jakoś nie brawędziła, ale zaraz po zakończeniu ceremoni zaczęła rozmawiać z Rickiem i Amber