Erica Lovejoy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Robi pisze:
Misia pisze:Nie podobało mi się w jaki sposób patrzyła dziś za Zendego ::kwasny:: Wie,że dziecko coś do niej czuje i pewnie ma zamiar to wykorzystać ::kwasny:: :evil:
Eric'a idzie w ślady swojej idolki , chcę wykorzystać Forrestera ,jak Amber kiedyś Rick'a .
Hmm wielką fanką Amber nie jestem ale chciałabym dodać,że Rick był trochę większym ''dzieckiem'' niż Zende.O tyle większym,ze sam ''mógł i zrobił'' dziecko.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Misia pisze:
Robi pisze:
Misia pisze:Nie podobało mi się w jaki sposób patrzyła dziś za Zendego ::kwasny:: Wie,że dziecko coś do niej czuje i pewnie ma zamiar to wykorzystać ::kwasny:: :evil:
Eric'a idzie w ślady swojej idolki , chcę wykorzystać Forrestera ,jak Amber kiedyś Rick'a .
Hmm wielką fanką Amber nie jestem ale chciałabym dodać,że Rick był trochę większym ''dzieckiem'' niż Zende.O tyle większym,ze sam ''mógł i zrobił'' dziecko.
To ,że Rick mógł zrobić dziecko nie ma nic wspólnego z wykorzystaniem go przez Amber ::kwasny::
Awatar użytkownika
Misia

Chodziło mi o to że Rick był dojrzałym chłopakiem(miał chyba 16 lat tak)a Zende to dziecko!Ile on ma lat 10?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zende ma 12, Erica jakoś 16-17 chyba
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Misia pisze:Chodziło mi o to że Rick był dojrzałym chłopakiem(miał chyba 16 lat tak)a Zende to dziecko!Ile on ma lat 10?
Dojrzałym do tego aby zapłodnić kobiete jak najbardziej :wink: ,ale emocjonalnie to on do tej pory nie jest .
Awatar użytkownika
Misia

Po prostu szkoda mi Zenego :( .To miłe i po przejściach dziecko, a ta fląndra chce go wykorzystać!
Milagros

Post autor: Milagros »

Niezbyt podoba mi się postawa Eriki w obecnych odcinkach.
Aby dostać się do świata Forresterów,dziewczyna jest zdolna do wszystkiego :wink:
Na swoje szczęście spotkała Zende'go,który jest dla niej "kluczem do celu".
Szkoda,że trafiła na tak młodego chłopca,nie znającego jej zamiarów i wyraźnie nią
zauroczonego ::kwasny::
Mam tylko nadzieję,że nic złego się mu nie przytrafi z tego powodu ::rad::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi też szkoda jest Zendego :cry: A to jak Erica go wykorzystuje jest bardzo głupie... Szkoda tylko że Zende nie zna jej wrednych zamiarów ::kwasny:: Wstrętna i głupia małpa z tej Ericii :evil:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może się okazać, że nasze marzenia się spełnią i pozbędziemy się jej. Może matka Erica'i jakoś spowoduje, że ta dziewczyna zmądrzeje. Ale się Erica wystraszyła, jak się dowiedziała, że jej wściekła matka przyjedzie do Los Angeles. :serce: ::loll:: ::loll:: Ostatnia scena mnie mocno rozbawiła. A dobrze tak dziewczynie. ::loll:: Czuję, że będzie ciekawie.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Abstrahując od zachowania się tej postaci w serialu - czy ktoś mi wytłumaczy czemu ta dziewczyna ma na imię Erica?! Mamy już Ericka, Ricka, małego [E]Ricka a teraz jeszcze żeńska postać z takim imieniem ::plask wczolo: To żeby w przyszłości mogłoby być wprowadzone jakieś perypetie z opacznym zrozumieniem o kogo chodzi, czy po prostu mają mały zakres imion w USA? ::plask wczolo: ::ysz:: ::loll::
jahek

Post autor: jahek »

katarzynka pisze:Abstrahując od zachowania się tej postaci w serialu - czy ktoś mi wytłumaczy czemu ta dziewczyna ma na imię Erica?! Mamy już Ericka, Ricka, małego [E]Ricka a teraz jeszcze żeńska postać z takim imieniem ::plask wczolo: To żeby w przyszłości mogłoby być wprowadzone jakieś perypetie z opacznym zrozumieniem o kogo chodzi, czy po prostu mają mały zakres imion w USA? ::plask wczolo: ::ysz:: ::loll::
Przecież w ostatnim odcinku Erica powiedziała, że jej matka lubi to imię. Przedtem Erica powiedziała Ziggiemu, że jej matka kupowała pisma o modzie i też interesowała się Foresterami. Może dlatego nosi to imię. :)
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Abec

Post autor: Abec »

A czy kiedy rodziła się Erica - ok. 1985 r. - Forresterowie byli już znani? ::chytry:: No, chyba, że okaże się, że jej jadła te same napromieniowane żarcie co Rick i inne dzieciaki w serialu i też szybciej rosła.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Z mojej strony to była pytanie retoryczne kierowane do scenarzystów raczej :twisted:
Abec

Post autor: Abec »

Być może okaże się, że to jednak ma jakieś znaczenie - np. to córka Erica, którą zrobił jakiejś pokojówce lub modelce i nawet o tym nie wie, nazwana na cześć ojca :twisted: W kańcu Staruszek nie ma teraz większej roli ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziś ktoś zplondrował mieszkanie Erici ::bojesie:: Ciekawe dlaczego matka nie została w domu, skoro już przyjechała do Los Angeles ::plask wczolo: Tylko ukradła klucz Ziggiemu ::kwasny::

Erica na ślubie jakoś nie brawędziła, ale zaraz po zakończeniu ceremoni zaczęła rozmawiać z Rickiem i Amber :zmiesz:: Bardzo ładnie wyglądała :D podobała mi się w tej sukience ::rad::
ODPOWIEDZ