M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Celina to chyba ta jedna z laboratorantek ( bo przyjęli 2 a jedna z nich Celina druga Dorota którą doskonale znamy)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Właśnie, Kitty, albo inna dobra dusza - poproszę o opowieść o Małgosi i gwałcicielu. To zapewne było w jedynym przegapionym przeze mni odcinku. Jak Wy go nie przegapiliście? Cała Polska trąbiła, że będzie debata ZAMIAST MjM. Debatę obejrzałam. Potem wyłączyłam odbiornik. A chyba wiele przegapiłam?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Małgosia pojechała do klienta zobaczyć dom na odludziu. Porobiła kilka zdjęć i przyszedł ten facet. Pogadali troszkę i on zaproponował jej herbatkę. Powiedział że zapomniał kluczy i muszą wejść przez piwnicę. Gdy weszli do piwnicy on zaczął gadać rożne dwuznaczne słowa i dotknął ją, potem Małgosia rzuciła się na kanapę.... Następnie pokazali cały dom i usłyszeliśy głośny krzyk "Ratunku!!!!" (głos Małgosi) inna scena Małgosia pokrwawiona ucieka z domu i próbuje zatrzymać jakiś samochód - wkońcu zatrzymał się taksófkarz Tomek i tak się skończyła ta historia ::chytry:: Nie za ciekawie ::jezyk:: Ściągnołem to ze "Świata seriali" ::rad::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mareczek, dzięki, ale ten oglądałam. Źle widocznie wytłumaczyłam. Nie mam zielonego pojęcia skąd dziewczyny mają "własną" taksówkę, skąd wiadomo, że to seryjny morderca i pewnie wiele innych spraw się zdarzyło w tym odcinku, tylko jak go nie widziałam, a nie było w dzisiejszym nawiązań, to nie wiem o co pytać. Wściekam się, bo nie wpadłam, że dadzą MjM po debacie. Ty na przykład skąd o tym wiedziałeś?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Kitty

Post autor: Kitty »

:arrow: Tomek przyniósł Małgosi „prezent” – gaz łzawiący ( chyba łzawiący). Rozmawiali, rozmawiali i ktoś - Iza czy Tomek ( w tej chwili nie pamiętam) - wpadł na pomysł, aby Tomek od czasu do czasu woził dziewczyny taksówką - dla bezpieczeństwa.
:arrow: O tym, że to seryjny gwałciciel Małgosia dowiedziała się od policjanta, który do niej przyszedł.

Szogunko, ja też byłam pewna, że nie będzie MjM. Po debacie wyszłam na chwilę do kuchni, potem już chciałam wyłączyć telewizor, a tu patrzę – MjM. :shock: Ucieszyłam się, choć swoją drogą, mogli uprzedzić, że wyemitują odcinek po debacie. Chyba że uprzedzali, a ja o tym nie wiedziałam. :roll:
Odcinek, w którym przyszedł Tomek można obejrzeć na iTVP:
http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html? ... ideo=27932

W ostatnim odcinku Igor ( gwałciciel ) przyszedł do mieszkania Gosi, przyniósł dokumenty i zabrał jej 1500 zł. I zasugerował, że jeszcze przyjdzie ( powiedział „Do następnego razu”, czy coś takiego). ::bojesie:: W sumie niezbyt rozważne zachowanie jak na gwałciciela nieuchwytnego dla policji. :roll: I dobrze - niech go złapią w końcu nikczemnika. :evil:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

[shadow=darkblack]Już wiadomo jak zostanie rozwiązany wątek Norberta... Norbert zginie w katastrofie lotniczej... Zrozpaczona Marta sprzeda mieszkanie w którym mieszkała z Norbertem i kupi nowe, a jego rzeczy odda na PCK... Dobra wiadomość to taka, że będzie ją pocieszał Rafał.[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Rafał? ::kwasny:: ble. Wolałabym, żeby Dżek wrócił ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A kto to był ten Dżek? Nie chodzi Ci czasami o Jacka?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

O niego.
Sad but true
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Też wolałabym Jacka. :D ::ok:: Ostatnio dość ciekawe odcinki. MjM jest dużo ciekawsze od BS, których w ogóle nie oglądam.
Kitty

Uwaga - tekst zawiera spoilery. :wink:

[shadow=black]Zastanawiałam się, jak rozwiążą wątek Norberta. Ale można było się spodziewać, że go uśmiercą. :cry: :cry: :cry:
Ciekawie zapowiada się wątek Marii i jej wielbicieli . W „Świecie seriali” wyczytałam : „Radosz czeka na odpowiedź Marii na swoje oświadczyny zasypując ją kwiatami. Rogowski chodzi jak struty do chwili, kiedy Marysia oznajmia, że bez miłości za mąż nie wyjdzie…
Na spotkaniu w restauracji Maria daje Radoszowi kosza. Ten, zdenerwowany, odchodzi na moment od stolika i wypija przy barze kieliszek wódki. Odwożąc Marysię do domu, potrąca rowerzystę. Pijanej ofierze wypadku nic się nie stało, ale na miejsce przyjeżdża policja. Radosz nakłania Marię, by zeznała, że to ona prowadziła. Zduńska nie może dojść do siebie. Roztrzęsiona spieszy do Artura i … zostaje u niego na noc.” :serce: :zeby:

Wszystko wskazuje więc na to, że Maria wybierze Artura. ::rad:: Na początku kibicowałam związkowi Maria – Aleks, ale wtedy wydawało mi się, że bardziej między nimi iskrzy. Teraz widać, że Maria poza sympatią nic do Aleksandra nie czuje i że jednak bardziej pasuje do Artura. No a z Arturem Marię wiele łączy, są przyjaciółmi. Aleksander zaskoczył mnie tymi oświadczynami. :shock: Widać było, że jest zakochany w Marii, ale żeby zaraz małżeństwo. Jeszcze bardziej zszokowało mnie to, że namawiał Marię, żeby zeznawał, żeby ona prowadziła. Aleks ma u mnie minusa. :evil: [/shadow]
Wkurza mnie ostatnio Renia, która jest złośliwa wobec Marysi. Przecież to nie Marii wina, że Renia nie ma szczęścia w miłości. Przyjaciele tak nie postępują. Ach ta zazdrość. Ma niszczycielską siłę niestety.
:|
Awatar użytkownika
Tiril

Widziałam dziś reklamę M jak miłość, Marta ma ciemne włosy!?!?!?! ::ke:: ::ke::
Sad but true
Kitty

Tak Tiril, od pewnego czasu. Moim zdaniem aktorce lepiej w blond włosach, bardziej pasują do jej typu urody. ::ok::

Radosz bardzo narzuca się Marysi. :roll: Asia zakochała się w Bogusiu. 8) Ciekawa jestem, jak rozwinie się ten wątek. :zeby:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Obejrzałam wczoraj MjakM po 2 miesiącach.A więc trochę skomentuje akcję:
1)wątek Kingi i Piotrka, całkiem, nowy bo jej problemy z tymi dziecmi na policji podoba mi się, nie jest taki słodzony jak zwykle czyli tylko problemy miłosne, zdrady itp.
2)Sylwia wprowadza się do Pawła?A Magda się w nim nieszczęśliwie kocha ::plask wczolo: o jeny będzie zamieszanie ([shadow=black]Kiedyś na onet.pl czytałam że Magda niebawem prześpi się z Pawłem, to prawda?[/shadow]) . W tym trójkącie sama nie wiem komu i czemu kibicowac. Za Magdą nigdy jakoś specjalnie nie przepadałam, Sylwia na początku była fajna ale teraz, że tak się podlizuje Pawłowi to sama nie wiem co myślec.
3)Radosz i Maria. Zawsze pozostaje mi sentyment do Artura, ale dla mnie to on jest za młody dla Marysi, mógłby odnowic swój wątek z Dorotą ::jezyk:: . Aleksander też jak wczoraj spojrzałam to dla mnie za bardzo pospieszył się z oświadczynami, w końcu ile oni się znają?
4)Boguś i Asia. Asia jest ciekawą i przyjemną postacią. Jakby ten wątek z Bogusiem, mógłby się rozkręcic to byłoby super ;) .

Jak ktoś ma więcej spoilerów (zwłaszcza ty Kitty) to ja poproszę ;) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A ja też mogę rzucić spoilerkami :wink:

Mam taki:

[shadow=black]Paweł uzna że jednak kocha Magdę, jak Sylwia wyjedzie do rodziców na wieś to spędzi z Madzią upojną noc! Wszystko będzie dobrze szło. Paweł już postanowił że powie Sylwi że z nią zrywa. Na spotkaniu Paweł widzi że Sylwia jest zdenerwowana, pyta ją co się stało... Okazjuje się że jest w ciąży z Pawłem!!![/shadow]

Może być ::jezyk::
ODPOWIEDZ