Oprawa muzyczna serialu
Mi też to utkwiło w pamięci.Również bardzo lubię tę piosenkęKitty pisze:Podczas jednej z sesji zdjęciowych Kimberly ( chyba w Wenecji) można było usłyszeć piosenkę "Genie In A Bottle" Christiny Aguilery.Bardzo lubię ten utwór.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Adex-fan Brooke
Natalie Cole i Nat King ColeMrPukwa pisze:A kto ta piosenkę śpiewał? Wiem że chyba Celine Dion ja spiewała i że chyba ktoś jeszcze przed nią tylko nie wiem kto...
http://pl.youtube.com/watch?v=0-b7dLq11jI
"Unforgattable" Ridge'a i Brooke też oni http://pl.youtube.com/watch?v=53ith7bNN ... re=related
(głównie to on przed laty -ona to jakaś córka?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Natalie to chyba własnie jest córka Cole'a. Co do Unforgetybl to wiedziałem że oni to spiewają. Chyba puścili tą piosenkę podczas wyobrażeń Brooke.
[ Dodano: 2008-03-01, 08:51 ]
A ja mam takie pytanie, czy trzeba mieć zgodę kompozytorów/wykonawców piosenek, które chcemy wykorzystaćw serialu, pozwolenie własnie na te cel? Nie wiem czy zrozumieliście o co mi chodzi...
Bobbie Eaks chyba nagrywała płyty, czy te piosenki które słyszymy w Mns są na jej płytach?
[ Dodano: 2008-03-01, 08:51 ]
A ja mam takie pytanie, czy trzeba mieć zgodę kompozytorów/wykonawców piosenek, które chcemy wykorzystaćw serialu, pozwolenie własnie na te cel? Nie wiem czy zrozumieliście o co mi chodzi...
Bobbie Eaks chyba nagrywała płyty, czy te piosenki które słyszymy w Mns są na jej płytach?
Re: jaka to melodia
Ja również szukam wykonawcy tego utworu. Melodia to wystapila np. przy rozstaniu Ridga i Brooke czy rozstaniu Ricka i Amber. Jest po prostu super!anna27 pisze:witam wszystkich.
mam prośbe- czy ktoś wie kto napisał melodię do tego serialu ( nie chodzi mi o te która sie zaczyna na poczatku i na koncu serialu tylko czasem jest w akcjach kiedy dzieje sie coś smutnego np. kiedy zmarła Becky i słychać " jeszcze czasem jak ktoś umrze lub jest smutek w rodzinie Foresterów lub Spectra ) strasznie mi sie podoba jest taka nastrojowa ale nie wiem kto ja wykonuje. szukałam juz wszędzie i nie mogę jej znaleźć.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
-
k@tie