Styl w "MnS"
Jak zobaczyłem dzisiaj Ricka, który w koszulce, w której chodził przez cały boży dzień położył się spać, to od razu nasunęła mnie się namyśl nasza dyskusja, o nie miłych zapachach w temacie "O wszystkim..."
Amber ostatnio to prawdziwa tragedia
Brooke wyglądała bardzo ładnie
A w śnie Ericiki to już w ogóle pięknie
Była tam taka szczuplutka
Erika w ogóle jest ładną dziewczyną ( po mamusi
), w kostiumie kąpielowym wyglądała fajnie
i na tym niby ślubie też wyglądała pięknie ( zwłaszcza ta korona na głowie
).
Amber ostatnio to prawdziwa tragedia
Erika w ogóle jest ładną dziewczyną ( po mamusi
-
Dawidek
- Administrator
Scenarzyści udziwniają Erica'ię, ale przynajmniej dbają by ładnie wyglądała. Bo wygląda bardzo przyzwoicie. W kostiumie kąpielowym też. Sheila ubiera sie standardowo - ciemna bluza i jeansy.
Właśnie jeansy najbardziej mi się z nią kojarzą.
Suknia ślubna Erica'i w czasie jej marzeń wyglądała pięknie, biała, z welonem i koroną, przyszło mi na myśl, że Rick żeni się z jakąś księżniczką z rodziny królewskiej.
Podkoszulka Rick'a od razu rzuciła mi się w oczy.
Może lepiej byłoby ją ściągnąć i pokazać całemu światu swój torsik.
Albo ubrać chociaż coś innego.
Suknia ślubna Erica'i w czasie jej marzeń wyglądała pięknie, biała, z welonem i koroną, przyszło mi na myśl, że Rick żeni się z jakąś księżniczką z rodziny królewskiej.
Podkoszulka Rick'a od razu rzuciła mi się w oczy.
O tak, Crazy Jeans tradycyjnie w jeansach.Sheila ubiera sie standardowo - ciemna bluza i jeansy. Właśnie jeansy najbardziej mi się z nią kojarzą.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
A kiedyś ona nie była crazy jeans tylko crazy kostiumy i na głowie miała często wyczesany taki czub, pamiętacie?
Śmialiśmy się z tego też, ale to stare czasy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
No właśnie Sheila wygląda teraz młodziej i atrakcyjniej niż kiedyś.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak zobaczyłem dzisiaj Brooke, to aż mi dech zaparło. Niby taka zwyczajna, a jednak piękna
Bridget też wygląda całkiem ładnie, a CJ jakoś tak wydoroślał
Fajnie mu w takich włosach, koszule też są ok.
Rick dzisiaj wyglądał ohydnie, jak jakiś małpolud, chcieli go upodobnić do Ridge'a w kryzysie, ale jakoś im nie wyszło
Wrócę jeszcze do ubiorów Deacona. Cały czas myślałem, że on chodzi w jednej i tej samej, czarnej koszuli, spodniach, marynarce itd. Ale kiedy Bridget otworzyła jego szafę, która była pełna czarnych garniturów, byłem mocno zaszokowany
Bridget też wygląda całkiem ładnie, a CJ jakoś tak wydoroślał
Rick dzisiaj wyglądał ohydnie, jak jakiś małpolud, chcieli go upodobnić do Ridge'a w kryzysie, ale jakoś im nie wyszło
Wrócę jeszcze do ubiorów Deacona. Cały czas myślałem, że on chodzi w jednej i tej samej, czarnej koszuli, spodniach, marynarce itd. Ale kiedy Bridget otworzyła jego szafę, która była pełna czarnych garniturów, byłem mocno zaszokowany
- Adex-fan Brooke
Co do pytania tam gdzieś o Sally to ona nie nosi peruki -ale Stephanie tak w tych odcinkach. Brooke ostatnio wygląda bosko
ale i Taylor wyładniała bardzo
Ridge za to obleśnie, ale teraz wyjechał gdzieś