Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie ostatnie ubranie Amber zupełnie się nie podobało. Rick. :serce: Eryka ubiera się niczego sobie - na pewno lepiej niż Amber. Brooke wygląda nawet ładnie - chociaż gdy nie była w ciąży, prezentowała się atrakcyjniej. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak zobaczyłem dzisiaj Ricka, który w koszulce, w której chodził przez cały boży dzień położył się spać, to od razu nasunęła mnie się namyśl nasza dyskusja, o nie miłych zapachach w temacie "O wszystkim..." ::ysz::

Amber ostatnio to prawdziwa tragedia ::ysz:: Brooke wyglądała bardzo ładnie ::rad:: A w śnie Ericiki to już w ogóle pięknie ::rad:: Była tam taka szczuplutka ::jezyk::

Erika w ogóle jest ładną dziewczyną ( po mamusi ::jezyk:: ), w kostiumie kąpielowym wyglądała fajnie ::rad:: i na tym niby ślubie też wyglądała pięknie ( zwłaszcza ta korona na głowie :serce: ).
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Scenarzyści udziwniają Erica'ię, ale przynajmniej dbają by ładnie wyglądała. Bo wygląda bardzo przyzwoicie. W kostiumie kąpielowym też. Sheila ubiera sie standardowo - ciemna bluza i jeansy. :D :D Właśnie jeansy najbardziej mi się z nią kojarzą.
Suknia ślubna Erica'i w czasie jej marzeń wyglądała pięknie, biała, z welonem i koroną, przyszło mi na myśl, że Rick żeni się z jakąś księżniczką z rodziny królewskiej. ::jezyk::
Podkoszulka Rick'a od razu rzuciła mi się w oczy. ::ysz:: Może lepiej byłoby ją ściągnąć i pokazać całemu światu swój torsik. ::ysz:: ::loll:: Albo ubrać chociaż coś innego.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Sheila ubiera sie standardowo - ciemna bluza i jeansy. Właśnie jeansy najbardziej mi się z nią kojarzą.
O tak, Crazy Jeans tradycyjnie w jeansach. :mrgreen: 8) Czekam jeszcze na jeansową katanę! ::ok:: ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Boże, minęło tyle-naście lat, a ona wciąż w tych jeansach ::rad:: Jeans Women :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A kiedyś ona nie była crazy jeans tylko crazy kostiumy i na głowie miała często wyczesany taki czub, pamiętacie? ::rad:: Śmialiśmy się z tego też, ale to stare czasy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Sheila wyglądała bardzo ładnie wczoraj, nie wiem czy to fryzura (niby prosta) czy makijaż, ale prezentowała sie nieźle
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie Sheila wygląda teraz młodziej i atrakcyjniej niż kiedyś.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Jak zobaczyłem dzisiaj Brooke, to aż mi dech zaparło. Niby taka zwyczajna, a jednak piękna ::rad::
Bridget też wygląda całkiem ładnie, a CJ jakoś tak wydoroślał ::rad:: Fajnie mu w takich włosach, koszule też są ok.
Rick dzisiaj wyglądał ohydnie, jak jakiś małpolud, chcieli go upodobnić do Ridge'a w kryzysie, ale jakoś im nie wyszło ::kwasny:: ::plask wczolo:
Wrócę jeszcze do ubiorów Deacona. Cały czas myślałem, że on chodzi w jednej i tej samej, czarnej koszuli, spodniach, marynarce itd. Ale kiedy Bridget otworzyła jego szafę, która była pełna czarnych garniturów, byłem mocno zaszokowany ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Co do pytania tam gdzieś o Sally to ona nie nosi peruki -ale Stephanie tak w tych odcinkach. Brooke ostatnio wygląda bosko :serce: ale i Taylor wyładniała bardzo :) Ridge za to obleśnie, ale teraz wyjechał gdzieś :)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Zgadzam się, Ridge wygląda paskudnie, jak zawsze zresztą. Brooke tez ostatnio nie za dobrze sie prezentuje.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mi ostatnio podobała się ta sukienka Brooke, w którą była ubrana jak pocałowała Stephanie. Taylor też ostatnio bardzo ładnie wygląda. Bardzo irytuje mnie że CJ ciągle chodzi w granatowej koszuli i czarnych spodniach.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie podobało mi się to co miała Amber na szyi :? Miałą bardzo ładny za to makijaż ::ok:: Taki delikatny,bez krwistej szminki idealnie do niej pasuje.Jest wtedy taka delikatna i subtelna :)
Team Hunter:)A jak!
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jak zobaczyłem dzisiaj Taylor w szpitalu to pomyślałem, że ma fajną piżamę :P A to od Amber wyglądało jak obroża jakaś. Jakoś dzisiaj mnie nikt nie zachwycił (tylko zwróciłem uwage na strój Stephani: cała na czerwono.). A i Bridget ładnie w takich włosach :)))
Tomala

Post autor: Tomala »

A CJ znowu w czarnych spodniach i granatowej koszuli... Mi podobał się kostium Taylor. Różowy do niej pasuje.
ODPOWIEDZ