Amber Moore
I Amber ma kolejny problem.
Sama nie wie, czy pozwolić Deacon'owi na kontakt z Eric'em, czy nie, co działa tylko na jej niekorzyść.
Kiedyś naprawdę lubiłem Amber, sceny z nią zawsze były jakieś ciekawe, ale ostatnio zrobiła się jakaś nudna.
Do tego strasznie mnie denerwuje.
Amber ma jeden wielki problem - w ogóle nie myśli. Miała zabrać dziecko i wracać do domu, a tymczasem dała się przekabacić i jeszcze poszła z Deacon'ami na plaże
Sama nie wie, czy pozwolić Deacon'owi na kontakt z Eric'em, czy nie, co działa tylko na jej niekorzyść.
Kiedyś naprawdę lubiłem Amber, sceny z nią zawsze były jakieś ciekawe, ale ostatnio zrobiła się jakaś nudna.
Do tego strasznie mnie denerwuje.
Amber ma jeden wielki problem - w ogóle nie myśli. Miała zabrać dziecko i wracać do domu, a tymczasem dała się przekabacić i jeszcze poszła z Deacon'ami na plaże
Ciekawostka jest taka, że Justin Torkildsen w tych odcinkach przeszedł na recurring na własną prośbę, bo chciał wolne i to właśnie dlatego scenarzyści doprowadzili do rozstania Ricka i Amber.Tomala pisze:No i bardzo dobrzeDamians pisze:Dziwne, że tak szybko pozbierała się po rozstaniu z Rick'iem![]()
Nie ma co rozpaczać po tym dupku Rick'u. Zostawił ją od razu kiedy stracili dziecko więc jej nie kochał.
Teraz już go w ogóle nie pokazują... Może mi ktoś powiedzieć ile odcinków temu Rick był po raz ostatni w Modzie?
Nie czarujmy się, postać Amber zawsze będzie jakoś związana z postacią Ricka (coś jak np. Eryk/Stephanie, Macy/Thorne, itp), a przez nieobecność Ricka, Amber ma "związane" ręce i straciła wątek...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Cierpliwości, skoro Amber jest w serialu to jedynie na kłopoty można zawsze liczyć

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jeżeli ktoś myślał, że Amber będzie wiodła spokojne życie, to się pomylił
Amer jest największym problemem całej "Mody na sukces"
Co się nie dotknie - to popsuje. Ale chyba dzięki temu ją lubię.
Ten pożar taki typowy dla MNS, czyli Amber zostaje uratowana w ostatniej chwili, kiedy już miała spaść na nią jakaś belka.
Ale dobrze, że dostała jakiś wątek, tym razem z Hectorem, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Amer jest największym problemem całej "Mody na sukces"
Co się nie dotknie - to popsuje. Ale chyba dzięki temu ją lubię.
Ten pożar taki typowy dla MNS, czyli Amber zostaje uratowana w ostatniej chwili, kiedy już miała spaść na nią jakaś belka.
Ale dobrze, że dostała jakiś wątek, tym razem z Hectorem, zobaczymy co z tego wyjdzie.
- Adex-fan Brooke
Biedna ta Amber, przepadło jej życie z Forresterami i jeszcze album się spalił no i mieszkanie, niby ma szczęście że wszystko przeżyje, ale ciągle pech 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city