Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Tkk Bolly żarty Brydnala były super i nadawały taki fajny charakter programowi, szczerze mówiąc to ja wolę patrzeć na beznadziejnego w tańcu Brynala niż super extra Steczkowską. Nie wiem dlaczego, ale nie lubię jej.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly pisze: jeszcze chyba się w tańcu nie zdarzyło aby finałowa trójka była tak wielkimi gwiazdami
Szczególnie Guzikowa - gwiazda dwóch serialików ::loll:: ::plask wczolo:

Te cząstkowe wyniki były tak naciągane, że aż szkoda gadać. Cieszę się, że odpadł Bryndal i nie będziemy musieli słuchać już jego żarcików.
Teraz chciałbym aby odpadł Damięcki ( ten gościu jest taką Nataszą, myśli że zjadł wszystkie rozumy, wszystko umie, jest najpiękniejszy i ogólnie naj, naj, naj - bleee... :evil: ).

A cały program niech wygra Steczkowska.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:
Tkk_Bolly pisze: jeszcze chyba się w tańcu nie zdarzyło aby finałowa trójka była tak wielkimi gwiazdami
Szczególnie Guzikowa - gwiazda dwóch serialików ::loll:: ::plask wczolo:
Chyba jednak nie tylko dwóch... :wink: Jak dla mnie to jest taka Agnieszka Dygant .I to jest jedna z najbardziej rozpoznwalnych twarzy .
Porównajcie ją tylko do jakiegoś Bosaka , Isis , Brynała czy Lewandowskiej....
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Jeżeli bierzemy pod uwagę rozpoznawalność, to mocniejszy był chociażby pojedynek Cichopek i Foremniak.
Agnieszka Dygant jest o wiele większą gwiazdą. Porównaj filmografie obu pań :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

Damians widzę, że mamy i w JOŚ i w TzG inne zdanie. Ja natomiast nie mogę przetrawic puszenia się Steczkowskiej, że ona tak świetnie umie śpiewac itp. Nie mogę słuchac tego nieumiejącego mówic po polsku Stefano.Natomiast Mateusz to fajny, przystojny i utalentowany chłopak. Tylko podziwiac ;) . Damians jaka tam z Cichopek była gwiazda?Jeden serialik na krzyż i tyle.Taka sama gwiazda jak Koroniewska czy Guzik.
Awatar użytkownika
Damians

Lizzy pisze: Damians jaka tam z Cichopek była gwiazda?Jeden serialik na krzyż i tyle.Taka sama gwiazda jak Koroniewska czy Guzik.
No właśnie. Także nie ma co pisać głupot, że w tym finale będą największe gwiazdy :wink:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Może nie chodzi o gwiazdorstwo, ale wydaje mi się, że większe emocje wzbudzały pojedynki Cichopek-Foremniak i Kwaśniewska-Sroczek.

[ Dodano: 2007-11-17, 00:03 ]
O sorry, Mroczek oczywiście.
Awatar użytkownika
Lizzy

Nie!Nie!Nie!Mój faworyt odpadł :evil: :cry: :cry: !Teraz trzymam kciuki za Anię Guzik, przecież nie może wygrać Steczkowska.W finale miał być Mateusz :serce: i Ania z Łukaszem :serce: . Szkoda... :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Powinna odpaść Guzik i wygrać Steczkowska bo przecież Guzik najgorzej tańczy z tych co zostali a Steczkowska najlepiej. Jakby nie serial "Hela w opałach" to by dawno odpadła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Jakby patrzeć kto lepiej tańczy, to Bryndal już na początku byłby zdyskwalifikowany :wink:

Bardzo się cieszę, że ten zarozumialec odpadł ::rad:: A jaką miał minę ::ke:: Myślałem, że za chwilę wyjdzie obrażony z tego studia ::loll::

Ostatnio polubiłem Guzikową, Steczkowską też lubię. Jednak bardziej podobają mnie się tańce Steczkowskiej, więc niech ona wygra.

Już nie mogę się doczekać, aby ponownie zobaczyć Helenkę. Będzie śpiewała, tańczyła i w ogóle będzie wszędzie :serce: I zobaczymy też Sandrunię - trzeba się napatrzeć, może już nigdy więcej nie ujrzymy jej w TV ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jestem pewna na 99% że wygra Steczkowska.W sumie to kibicuje Guzik bo jest taką normalną równą babką,nie robi się na gwizdę i jest sympatyczna.Tańczy jednak lepiej Steczkowska.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:Powinna odpaść Guzik i wygrać Steczkowska bo przecież Guzik najgorzej tańczy z tych co zostali a Steczkowska najlepiej. Jakby nie serial "Hela w opałach" to by dawno odpadła
Nieprawda, bo znana jest głównie z roli Żanety w NW. "Hela" była potem. Ale lepiej to zostawić, bo jaką utytułowaną i szczególnie ważną piosenkarką Steczkowska jest, to nie wypowiadałbym się lepiej. Ona ma niesamowitą zdolność do tworzenia mitów nt. swojej osoby.

Oczywiście kibicuję Ani Guzik. Zrobiła duże postępy. Widać, że zawsze solidnie się przykłada do występów. Poza tym jak dla mnie sto razy sympatyczniejsza niż Steczkowska. A p. Beta Tyszkiewicz ostatnio zdecydowanie przesadziła - tak, że powinni ją usunąć z jury tuż przed finałem. Wypowiedź forsująca Damięckiego i właściwie obrażliwa i poniżająca w kierunku Ani Guzik - wg mnie niedopuszczalne.
Abec

Post autor: Abec »

Nie zgadzam się do końca z tym co pisaliście - "to konkurs tańca, nie osobowości". Jak dla mnie to właśnie konkurs na osobowości ;) Która z gwiazd bardziej przekona do siebie ludzi, za którą będzie się trzymać kciuki - także przed tańcem, gdy się jeszcze nie wie, jak dana osoba wypadnie ;) I tu Anna Guzik była najlepsza, od początku - sympatyczna, pełna 'pozytywnej energii', uśmiechnięta, zdystansowana do samej siebie :) Zresztą na tańcu się nie znam, więc dla mnie tym bardziej liczy się osobowość ;) Kibicuje Annie Guzik :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja myślę, że wygra Steczkowska, wydała chyba ostatnio jakąś płytę
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Powinna odpaść Guzik i wygrać Steczkowska bo przecież Guzik najgorzej tańczy z tych co zostali a Steczkowska najlepiej. Jakby nie serial "Hela w opałach" to by dawno odpadła
Nieprawda, bo znana jest głównie z roli Żanety w NW. "Hela" była potem. Ale lepiej to zostawić, bo jaką utytułowaną i szczególnie ważną piosenkarką Steczkowska jest, to nie wypowiadałbym się lepiej. Ona ma niesamowitą zdolność do tworzenia mitów nt. swojej osoby.

Oczywiście kibicuję Ani Guzik. Zrobiła duże postępy. Widać, że zawsze solidnie się przykłada do występów. Poza tym jak dla mnie sto razy sympatyczniejsza niż Steczkowska. A p. Beta Tyszkiewicz ostatnio zdecydowanie przesadziła - tak, że powinni ją usunąć z jury tuż przed finałem. Wypowiedź forsująca Damięckiego i właściwie obrażliwa i poniżająca w kierunku Ani Guzik - wg mnie niedopuszczalne.
Ale właśnie Hela ej teraz dała sympatie widzów, natomiast Justyna tańczy lepiej a płytę jaką wydała "Daj mi chwilę" warto kupić/posłuchac, bardzo ładne piosenki!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ