Fala zbrodni

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Alez

Post autor: Alez »

Na Polsacie nie zobaczymy 'Fali Zbrodni'

W jesiennej ramówce zabraknie piątego sezonu serialu kryminalnego "Fala Zbrodni". Powodem są opóźnienia w realizacji.

Na 6 września na Polsacie zaplanowano początek emisji piątej serii serialu. We wrześniu "Fali Zbrodni" jednak nie będzie. Powodem są opóźnienia ze strony realizatora. Nagrania są na razie wstrzymane. Do tej pory nagrano sceny do 11 odcinków. W zeszłym roku w tym samym czasie nakręcono 20 odcinków. Prawdopodobny start nowej serii datuje się na koniec października początek listopada tego roku.

W nowej serii będą kontynuowane dotychczasowe wątki. Ludzie Dragonowa będą ścigać Młodego (Jan Wieczorkowski). Dojdzie nawet do poważnego starcia między nimi. Szajba (Mirosław Baka) cudem przeżyje. Będzie miał problemy z powrotem do czynnej służby. Czarna (Agnieszka Dygant) zostanie zdemaskowana przez Rubena - nowego gangstera - i zostanie brutalnie pobita przez ludzi Kinga. Pojawią się nowe postaci. W roli Rubena Przemysław Bluszcz znany m.in. z serialu "Odwróceni" oraz psycholog Wera grana przez Matyldę Paszczenko.

Producentem wykonawczym serialu jest ATM Grupa
Siergiej

Post autor: Siergiej »

Mam nadzieję że zawieszą to gówno
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A ja czekam na nowe odcinki!Na pewno będe oglądać ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Siergiej

Co ty w tym widzisz to jest marnie zrealizowany i zagrany szajs.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Na broni i tym podobnych sprawach się nie znam więc nie oceniam czy jest to profesjonalnie ukazane.Ogólnie po prostu czasem lubie ogladnąć tego rodzaju serial gdzie nie ma dylematów ''bo ja cię kocham a ty kochasz ją a ona cię zdradza'',gdzie lecą niecenzuralne słowa i jest akcja!
Team Hunter:)A jak!
Siergiej

To chyba IV serii nie widziałaś tam był stos takich dylematów.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Muszę stwierdzić, że ten serial robi się coraz gorszy. V seria jest gorsza od poprzednich serii. King nie podoba mi się jako główny czarny charakter. Wolałem w tej roli Kolę. Świetne były te odcinki, kiedy uzależnił Witka od narkotyków. V serii już nawet nie chce mi się oglądać. Jedyne co mnie jeszcze trzyma przy tym serialu to moja ulubiona postać - Szymon Rafalski. Nie wyobrażam sobie "Fali Zbrodni" i OPZ-u bez niego. Brakuje mi tej jego metody przesłuchiwania przestępców.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ