Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Lizzy »

plaska pisze:
to piękne co zamierza zrobić dla swojej córki,
A co zamierza zrobić?
Czytałam, że ma oddać jej nerkę ;) .
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Czy ktoś może wie i mnie oświeci kto odpadł z "You can dance"? Nie mogłam oglądać odcinka a jestem ciekawa.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Diana odpadła na szczęście :)

Kto jest Twoim faworytem? Ja stawiam na Maćka :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Damians pisze:
Gabra-Sheila pisze: może nie jeżdził świetnie, ale za to śmiesznie
Jeżeli chcesz oglądać klauna to idź do cyrku :wink: Bardzo dobrze, że ten wielki, niewymiarowy, arogancki i chamski facet odszedł.
Po co do cyrku ::chytry:: ? Przemka lubiłam i nie był on dla mnie żadnym clownem, fajnie dopiekał Dodzie i był spoko, czego nie można powiedzieć o Dodzie...
A wracając do wczorajszego odcinka, to najładniej tańczyła Kasia Glinka :serce: Chciałabym, by ona wygrała :wink: Mroczek jest za bardzo rozgadany i nie przepadam za nim jakoś ::kwasny:: Olga też fajnie, podnoszenia były ok, ale Kasia jest lepsza :mrgreen: A Ania tańczyła do mojej ulubionej piosenki ,,Wake Me up, Before You Go-Go" ::rad::

A dziś ostatni odcinek Przebojowej Nocy :( Szkoda.Super program, ale dziś napewno będzie gorąco ::rad:: [shadow=blue]Za[/shadow][shadow=green]pra[/shadow][shadow=red]szam [/shadow] :zeby: Nati, Janusz i Buffo napewno zrobią extra pożegnanie :D :serce:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

plaska pisze:Diana odpadła na szczęście :)

Kto jest Twoim faworytem? Ja stawiam na Maćka :)
Dzięki plaska :)

Ciężko mi wybrać zdecydowanie jedną osobę której kibicuję. Wszyscy co w tej chwili są w programie mają w sobie coś niepowtarzalnego.
Bardzo podoba mi się Anna, ale Maciek też. Szkoda mi było trochę Marii gdy odpadła. Świetnie się ruszała.
W każdym razie nie mam konkretnego faworyta :)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Uczestnicy YCD są świetni!Podziwiam ich za to co potrafią na parkiecie :: bow :: A ponadto są tacy sympatyczni a relacje między nimi są szczere i naprawde koleżeńskie a nie tak jak w programach w których występują gwiazdy...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

YCD jest fajowe. Dobrze że Diana odpadła :serce: ja stawiam na Anię albo Roofiego ;) są najlepsi ;) .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Aż zrobiłem sobie turban i założyłem go na głowę ::jezyk:: :zeby: ::jezyk::

Powiedzmy szczerze - pierwsza część była dosyć nudna, ale po zapowiedziach nie spodziewałem się nic fajnego ( wyłącznie Alicja, która tańczy, śpiewa, wygina się i w ogóle powinna iść do kolejnej edycji TzG z Trzepiecińską zaśpiewała pięknie :serce: ).
Ci zawodowi PIOSENKARZE to tylko zwykli piosenkarze, zwłaszcza jak pamięta się pierwszą edycję gdzie brylowała chociażby Maryla :serce: A Witold Paszt to już w ogóle wymiata ::loll:: I "największa pomyłka polskiej sceny muzycznej" :zeby: A ja tam Gosię lubię i z Jakubem śpiewała bardzo ładnie ::jezyk::

"...gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje..." bardzo lubię tę piosenkę, a Jakub zaśpiewał ja genialnie :serce: I od razu napiszę, że mam nadzieję, iż to właśnie Jakub przejdzie dalej, a nie ten błazen Mikołaj ( jak widzę te szalejące za nim 13- latki to chce mnie się rzyg... ).
Piosenki śpiewane przez Polka i Kazadi nigdy nie były w moim guście, ich występy nie są jakie super - porywające ::kwasny::
No i wreszcie Aśka - pięknie zaśpiewała "Niech żyje bal...". Maryla czy Agnieszka Włodarczyk ( miło, że Edzia - Turban tak ciepło o niej wspomniała :serce: ) wyrazy tak przeciągają, bardziej je "łagodzą". Natomiast Lisza zaśpiewała tak twardo, zdecydowanie z pięknym, delikatnym początkiem - super :serce:

Chyba wyśle SMS-a na Tolaka, niech się Danielek cieszy ::jezyk::

Przed chwila zakończyła się Przebojowa Noc - ten chłopak co wygrał śpiewa nawet fajnie. Ale najlepsza jest córka Jeremiasza z Klanu - super babka :serce: ::jezyk:: ::krzyw::

A jeszcze coś dopiszę. Wczoraj miałem okazje oglądać GTNL z rodziną. Moja babcia jak zobaczyła Dodę siedzącą w rozkroku z nogami prawie na stole, chciała wyłączyć TV ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Szkoda, że wczoraj odpadła Trzepiecińska :cry: Krawczyk jest beznadziejny , to wykonaniu Boysu i przebranie poprostu porażka i szalejące za nim 13-nastolatki ::kwasny:: Ale widać Mikiołaj też już jest speszony

Wczoraj najlepszy duet to Patrycja Kazadi i Witold Paszt no i Joasia Trzepiecińska i Ala Majewska.Mam nadzieję, że przejdzie Tolak ::ok::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Też mam nadzieję, że przejdzie Tolak. Jest o wiele lepszy od Krawczyka. To jego wykonanie "Jesteś szalona" było żenujące. ::kwasny::
Najlepszy duet według mnie to Trzepiecińska i Majewska.
Nie wiem, czym tak się wczoraj wzruszyła Edytka - moim zdaniem wykonanie Liszowskiej było dobre, ale bez przesady. Ktoś z was się popłakał? ::chytry::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja też nie rozumiem zachwytu nad wykonaniem ''jesteś szalona'' :roll: Jakby zaśpiewał normalnie tak jak jest w oryginale to byłoby lepiej ::ok:: Błazna z siebie zrobił i tyle!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Piosenka ,,jesteś szalona" chyba jednak nie była dobra dla Krawczyka tylko nie wiem za co on dostał te szóstki? Mam nadzieję że odpadnie za tydzień bo Tolak jest jednak o wiele lepszy i jego wczorajszy solowy występ bardzo mi się podobał. Najlepszy duet Majewska i Trzepiecińska szkoda że odpadła. Liszowska nie zbyt dobrze wypadła w duecie ale solowo bardzo fajnie
Milagros

Post autor: Milagros »

Niestety,duety nie powaliły mnie na kolana :wink: Wyszło na to,że najlepiej w duecie
wypadła Trzepiecińska,która odpadła :zeby:
Tolak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył swoim wykonaniem piosenki Muńka :D
Chyba takie piosenki są dla niego stworzone ::rad::
Na Krawczyka to już patrzeć nie mogę-robi z siebie błazna,a ludzie na niego głosują.
Mam nadzieję,że w końcu odpadnie.
Mieliśmy wczoraj znowu pokaz mody w wykonaniu naszej Edytki-w pierwszej części
piękny turban( ::loll:: ),w drugiej już założyła jakąś kolorową chustę :zeby:
Naprawdę,styl tej pani mnie zabija ::jezyk:: I zauważyłam,że w każdym programie
musi się strasznie wzruszyć-i zaraz wszyscy ryczą.
Liszowska wspaniale zaśpiewała "Niech żyje bal",ale nie było tam nic do płaczu dla mnie ::plask wczolo:
Moim zdaniem szansę na wygraną ma Liszowska lub Kazadi("Keeling me softly"-bardzo dobrze zaśpiewała).Jakoś Tolk i Polk nie są w moich oczach kandydatami na zwycięzców.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Doda została skrytykowana przez Komisję Etyki TVP za niewłaściwe zachowanie wobec. P. Salety. Tak przynajmniej podają serwisy medialne, zarówno medialink.pl jaki wirtualnemedia.pl. Zachowała się niewłaściwie, obscenicznie i wulgarnie. Chodziło o moment, kiedy podarowała zawodnikowi różowy flet i o wypowiedzi mające erotyczny kontekst. Według KE TVP zachowała się ona skandalicznie. Komisja postanowiła zareagować, by zwrócić uwagę na to, że takie scenki oglądają dzieci. Ja nie widziałem tego, więc nie mogę się wypowiadać. Dodaję to, co przeczytałem w Internecie. Oto link do artykułu w medialink.pl: Chodzi o program "Gwiazdy tańczą na lodzie".

ttp://www.medialink.pl/artykul/38078
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czasami mam wrażenie, że Edzia specjalnie tak wstaje, klaszcze i płaszcze aby się promować ::jezyk:: Bo przecież jakbyśmy inaczej zobaczyli dwa tygodnie temu jej wielkie, syberyjskie buty ::jezyk:: ::jezyk::

Dawidku, co do Dody to już stara sprawa ::jezyk:: Nawet w programie o tym wspomnieli ::jezyk:: Moim zdaniem nie było w tym nic złego i tak łagodnie potraktowała Saletę.
ODPOWIEDZ