Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja słyszałam że została raczej źle przyjęta ta płyta
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Tuż po tym jak Steczkowska nie wygrała zapewne łatwo to napisać.
Abec, 07 08 2007 r. pisze: Moja piątka marzeń:

1) Anna Guzik.
2) Helena Vondrackova.
3) Adam Fidusiewicz.
4) Daria Widawska.
5) Justyna Steczkowska.
Hmmmmmmmmmm, sprawdziło mi się... połowicznie, ale i tak bardzo się cieszę! Ania :serce: :: bow :: :serce: :: bow :: :serce: :: bow :: :serce: rulez!!!
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Strasznie się cieszę, że Ania wygała!!! :serce: :serce: :serce:

Ogólnie nie mam nic do Justyny i uważam, że wszystkie tańce dobrze tańczy, ale jak dla mnie nie miała takich tańców, od których nie mogłam oderwać oka - w przeciwieństwie do Ani, której tanga mnie powaliły :: bow :: :: bow :: :: bow ::

Poza tym Ania bardzo fajnie zareagowała na wieść o wygranej - zaczęła tak spontanicznie skakać i biegać po scenie - SUPER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Fajnie, że Ania wygrała, polubiłem ją ::rad::
Steczkowska tańczyła o wiele ładnie, ale ten Stefano mi przeszkadzał, natomiast Łukasza bardzo polubiłem. Taki miły, skromny, wesoły chłopak ::rad::

I nareszcie zobaczyłem Sandrę ( boska rumba :serce: ) i Helenę :serce: :serce: :serce: A jej śpiew na końcu już w ogóle wprawił mnie w euforię :serce: :serce: :serce:

Na początku ohydne jęki tej całej Isis tylko mnie wzburzyły, ale zaraz potem pojawienie się Hubera wprawiło mnie w wielkie zdziwienie i śmiech ::jezyk::

Ogólnie spodziewałem się po tej edycji znacznie więcej ( chociaż tańce, kostiumy i muzyka były chyba najlepsze ze wszystkich edycji ), to jednak zajście tak daleko grubego Bryndala, nikomu nieznanej Isis, czy chytrego jak Natasza Damięckiego, w ogóle nie zatańczenie ( tylko bycie i śpiewanie ) Stachursky'ego i kontuzja miłej Halinki oraz już na samym początku odpadniecie mojej faworytki, posłanki z ramienia Samoobrony Sandrusi, a także wielki stres związany z każdym odcinkiem ( żeby tylko nie odpadła Helena! ) niesie ze sobą jeden wniosek: już czekam na kolejną edycję!!! :zeby:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Brawo Ania! :serce: :serce: noi jeszcze brawa dla Łukasza :serce: :serce: !Strasznie się ucieszyłam, że ona wygrała bo wczoraj Steczkowska dla mnie była taka...nijaka.I ten okropny Stefano ::plask wczolo: . Natomiast Ania zatańczyła fajne tango i ciekawy free style. Widać było że niespodziewała się, że wygra ;) . Ta edycja była całkiem ciekawa mieliśmy aż 2 kontuzje, pierwszy raz ktoś kto nie za bardzo umie tańczyć doszedł tak daleko (omijam Tuskową i Kubę Wesołowskiego :D ). Najważniejsze jest to, że któryś z moich faworytów wygrał. Bo Mateusz chyba by nie dał rady ze Steczkowską.
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Szkoda ,że Steczkowska przegrała.Ona lepiej tańczyła.Ale czego nic za drugie miejsce nie dostała?Czego oni za to drugie miejsce nie dostają?Porshe dla Guzik...bez komentarza
WWW.WALDEMARMILEWICZ.FORA.PL

Wypracuj własną opinie na temat tej strony. Wejdż na nią!!!

Zapraszam
Awatar użytkownika
Damians

Patrycja pisze:Ale czego nic za drugie miejsce nie dostała?
Jak nie dostała?
Za cały program zagarnęła pewno tyle kasy, że może sobie sama kupić taki wóz ::jezyk::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ostatnio zmieniłam nastawienie do Steczkowskiej - jakoś ją polubiłam i wolałam, żeby ona wygrała, a nie Ania Guzik. Moim zdaniem (i jury również) Steczkowska i Stefano tańczyli lepiej. Fajny finałowy odcinek - wszystkie pary razem... :serce: Na koniec mogę stwierdzić, że moją ulubioną parę tej edycji był zdecydowanie Bryndal i Soszyńska. :serce: Isis strasznie wyła - aż się nie dało słuchać. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Steczka bardziej sobie zasłużyła na kryształową kulę. ::kwasny::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Szon pisze:Steczka bardziej sobie zasłużyła na kryształową kulę. ::kwasny::
Każdy ma swoje zdanie, choć 130 godzin dłużej na treningach spędziła Ania Guzik. Bardzo się cieszę, że Ania i Łukasz wygrali. Podenerwowałem się podczas programu - szczególnie po każdej kolejnej wypowiedzi jury i wysłałem z 10 sms-ów. ;p Oba freestyle były bardzo fajne. Steczkowska świetnie tańczyła w finale, ale bardziej podobały mi się tańce Ani. 8) ::rad:: Cieszę się, że wygrała - szczególnie w takich okolicznościach, gdy jury było tak niesprzyjające jak nigdy w tym programie.
Awatar użytkownika
Damians

Ale najgorsze było to, jak traktowali Damięckiego ::kwasny:: ::plask wczolo:
Zachwalali go, po jego odpadnięciu płakali, a później nawet wstali podczas bicia brawa ::plask wczolo: Bardzo dobrze, że odpadł. Ten facet działa mi na nerwy ::kwasny::

Ostatnio mieliśmy dwie podobne sytuacje, w dwóch programach. Galiński oceniając Steczkowską powiedział, aby wygrał taniec ( i taniec przegrał :mrgreen: ), a Edzia oceniając Liszowską powiedziała, aby wygrał śpiewał i nawet się rozpłakała, wstała i rzuciła się na Lisze. Zobaczymy, czy tam wygra śpiew... ::chytry:: ::jezyk::

Dodam jeszcze, że strasznie na nerwy działała mi w tej edycji Tyszkiewiczowa, która miała swoich faworytów, dając im cały czas 10 oraz ludzi, których nie lubiła, dając im 8 ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

http://muzyka.interia.pl/wiadomosci-dni ... 1020861,44
Zobacz Damians jak oceniają Helenkę ::chytry:: . A to trzeba oddać Steczkowskiej, że z wokalistów w "Tańcu z gwiazdami" była najlepsza ;) .
Awatar użytkownika
Damians

LOL, chyba nie spodziewałaś się, że internauci z Interii, z działu muzyka, do którego zaglądają pewno same nastolatki zagłosują na starą babę, jak mają do wyboru nową idolkę - Justynę :wink:

Z innej beczki.
Marcin Mroczek wygrał ukraiński Taniec z Gwiazdami!!! ::rad::
Wielkie gratulacje :: bow :: :: bow :: :: bow :: ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:LOL, chyba nie spodziewałaś się, że internauci z Interii, z działu muzyka, do którego zaglądają pewno same nastolatki zagłosują na starą babę, jak mają do wyboru nową idolkę - Justynę :wink:
Jaką nową , jaką nową.Damians od kiedy ty śledzisz przemysł muzyczny w Polsce.Justyna Steczkowska zadebiutowała w 1994 roku wygrywając Szansę na sukces., te nastolatki , które twoim zdaniem głosowali to chyba wtedy jeszcze nie było ich na świecie .Nową idolka to chyba przecież Isis
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

I w latach 90' ona byłą wielką gwiazdą, później coraz bardziej słuch o niej ginął, raz miała większy przebój wybijając się, a drugi raz nie miała przebojów. Teraz nastolatki ją "poznały na nowo", dzięki występie w TzG i stały się nagle jej fankami.
Tak samo było np. z Tyńcem, przed występem w TzG nastolatki mogły go kojarzyć jedynie z Daleko od noszy, a teraz jest ona wielką gwiazdą...
ODPOWIEDZ