Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

DeaconFan pisze:1. Jakie wątki mieli Keith i Kevin Andersonowie?
2. Czy Omar był w czołówce?
3. Czy Darla zawsze była taką "reccuringową" postacią (właściwie bez własnego życia osobistego), taką jaką teraz jest na tvp?
4. Od kiedy w MNS jest Megan i jak się zaczęła jej rola w serialu?
Dzięki z góry za odp. na moje pytania. :: bow ::
1. -----
2. Nie niestety nie :nie:
3. Kiedyś była nawet w czołówce ::rad:: Była przez krótko z Billem Spencerem.
4. Chyba gdzieś od 1988, ale nie wiem w stu procentach :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Megan jest gdzieś od 1995-1996, najpierw była taką szarą pracowniczką, koleżanką Mike'a.
Co do Kevina i jego upośledzonego brata to byli doczepiani raczej do Slya i Macy jako ich przyjaciele, pracowali w Bikini Barze a potem w Spectrze, potem przepadli bez słowa jak Michael i Enrique
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na pierwsze i drugie pytanie nie pamiętam za bardzo, więc nie odpowiem. A nie chcę wprowadzać w błąd. Dodam tylko, że to byli młodzi sympatyczni murzyni, Kevin był osobą niepełnosprawną.
Co do Megan, to ona już jest właściwie od dawna, ale zawsze była dodatkiem, dopiero ostatnio ma mocniejsze wejście. Wcześniej na jej miejscu była inna osoba i imieniu Trish. Trish zniknęła, tak jak wielu innych bohaterów.
Jeśli chodzi o Darla, ę, to ona zawsze miała taki wątek jak obecnie, taka towarzysząca. Występuje jednak od końca lat 80 w serialu. Bywało, że znikała na kilkadziesiąt odcinków. Od początku była asystentką Sally.
Siergiej

Post autor: Siergiej »

Wymienłby ktoś wrzystkie pobyty Ridga w szpitalu?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mam takie trzy pytania:
1. Czy między Beth i Ericiem było coś więcej w trakcie trwania serialu, czy np. Eric spędził z nią noc? Czy byli razem tylko przed rozpoczęciem MNS?
2. Czy Storm miał jakieś wątki z kobietami?
3. Jakie wątki miał i kim był Nick Preston?
Dziękuję z góry za odp. :: bow ::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Beth była pierwszą miłością Eric'a. O ile pamiętam, ten związek istniał jeszcze zanim on poznał Stephanie. I ten związek nawet miał szansę na odrodzenie, ale Stephanie wysłała rodzinę Logan'ów do Paryża, by Beth nie zagrażała w małżeństwo Stephanie i Eric'a. I są tam do dziś.
Na trzece pytanie nie odpowiem, bo nie znam tej postaci. Drugie pytanie - nie pamiętam szczerze. Storm pojawiał sie na początku serialu, i chyba był z kimś związany, ale potem wyjechał do San Francisco i tam sobie żyje. Od czasu do czasu pojawia się w serialu, ale jako postać epizodyczna, szczególnie z okazji ważniejszych uroczystości rodzinnych.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Storm oświadczał się kiedyś Taylor, chyba flirtował też z Kristen. Beth i Eryk odnowili uczucie, Stephanie była na początku serialu taka zimna, zazdrosna i wrednawa, bardziej niż obecnie wiał od niej chłód, wcale mnie nie dziwiło że Eryk wolał Margo, Beth, Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
jahek

Post autor: jahek »

Adex-fan Brooke pisze:Stephanie była na początku serialu taka zimna, zazdrosna i wrednawa, bardziej niż obecnie wiał od niej chłód, wcale mnie nie dziwiło że Eryk wolał Margo, Beth, Brooke.
Masz zupełną rację, Adexie. Oglądałem ostatnie pierwsze odcinki (niemieckie, z youtube) i rzeczywiście - Stephanie na początku czepiała się wszystkiego, była uszczypliwa, złośliwa i niewyrozumiała w stosunku do Kristen i Margo. Teraz wydaje mi się, że złagodniała. Wszystkie siły skierowała przeciwko Brooke.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Odszukałem video: http://pl.youtube.com/watch?v=boJEBE0Hk ... re=related
które przypomniało mi że dobrze pamiętam wątek Angeli a mianowicie to że Eryk i Stephanie po odkryciu, iż to oszustka zamierzali powiedzieć dzieciom prawdę, że Thorne strzelał do Ridge'a, jednak nagle Stephanie schodzi do Kristen,Ridge'a,Thorne'a ubrana na czarno i mówi że ich siostra zmarła zeszłej nocy. W zasadzie na tym urwano wątek prawdziwej Angeli a Eryk i Stephanie zmagali się dalej z oszustką Daveney. Czy więc rodzina nigdy nie poznała prawdy że prawdziwa Angela zmarła jako dziecko?! :roll:
Eryk jaki fryz na tym video :lol:
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Oni mieli w domu jak w kwiaciarni. :shock:
:shock: :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy może ktoś umieścic video z porodu Taylor?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tiril pisze:Czy może ktoś umieścic video z porodu Taylor?
Tylko którego? Chodzi Ci o poród Thomasa, czy może bliźniaczek?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ten przy którym była Brooke i Stefa. Albo najlepiej oba
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Stephanie i Brooke były, o ile dobrze pamiętam, przy porodzie bliźniaczek, a Thomas przyszedł na świat w samochodzie Thorne'a. Z chęcią zobaczyłbym jakieś video z narodzin Thomasa. To było tak dawno temu...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Forrester

Post autor: Forrester »

DeaconFan pisze: 3. Jakie wątki miał i kim był Nick Preston?
Dziękuję z góry za odp. :: bow ::
On był chyba związany z Donną w 1987r i był rywalem Rocco, ale szybko zniknął z serialu :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
ODPOWIEDZ